Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona spune:

Buna fetelor! Stiu ca nu am mai intrat de ffff mult timp sa scriu dar astazi, intr-un final am reusit sa citesc tot ce ati scris pana acum (si ati scris nu gluma). Am citi, cu parere de rau, de cateva fete care au pierdut sarcina, si de cateva care aveti probleme...imi pare sincer rau si sper ca in viitor sa nu mai aveti probleme. Bebele meu e bine si vioi foc cand am fost ieri la ecograf sa-l vedem....eu greturi cat cuprinde, dar in rest sunt ok. Se discuta de medicamente permise pt arsuri...mie mi s-a recomandat Malox, dar sincera sa fiu am preferat sa ma tratez babeste (mult mult lapte) decat sa iau medicamente. Nu stiu cine a fost cu reclama la salata de vinete, dar sa stiti ca aproape 1 saptamana m-am gandit la ea (imi aduceam aminte de salata la servici cand citeam ce ati scris, dar pana acasa uitam)...si victorie: ieri am reusit sa mananc!
Stiu ca Giova incearca sa realizeze o listuta ca a mamicilor din nov-dec...so: spital Municipal, doctor Badea Iulian
Greturi cat mai putine si bebei sanatosi!
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ce v-am zis mai fetelor ca e super haos in firma asta!

Nu ne mai mutam...abia vinerea viitoare. Asadar acum sa ma apuc sa despachetez din cutiile care ma intereseaza .

Nu mai vreau sa comentez mai mult ca e week-end si nu vreau sa ma mai enervez.

Respir usurata ca macar o sapt o sa mai parcurg acelasi drum de 30km dus-30km intors...ca dupa aceea ma indrept spre 40km dus...si 40km intors .

Va doresc week-end placut, sa papati bun si mult, fara greturi si alte simptome nesuferite!

Pe luni!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Dragi burtici, eu am luat 1,5 kg. in 3 luni. E ok si asa? Si mananc foarte mult pentru ca am arsuri si am impresia ca daca mananc imi trec...e doar o iluzie...Am auzit si eu de medicul asta Iosup. E atat de bun pe cat se spune?
Eu am sa nasc la Polizu cu D-na Dana Oprescu. Am o parere super buna despre ea, a nascut prietena mea cu ea 2 baietei si a fost foarte multumita. Mai naste cineva la Polizu? Ca vad ca sunt multe DPN-uri pe langa DPN-ul meu. Poate ne intalnim pe acolo.
Si sa va mai intreb ceva: pe voi va apuca pofta de chestii interzise? Eu as bea tone de Cola si stiu ca nu e bine deloc, asa ca ma abtin...cu greu...
Va pup si pe voi si pe bebelusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor si eu va doresc weekend placut, sa va distrati, odihniti si sa MANCATI si sa nu aveti GRETURI.
sa ne auzim pe luni, numai cu vesti bune.

eu pana luni nu mai intru.
in cazul in care scrieti mai mult de 10 pag., sper ca stie una dintre voi sa deschida un nou cap. si sa copieze listuta frumoasa pe care am facut-o.
daca nu poate se ocupa una dintre moderatoare.Caruia ii multumesc de pe acum.

pupici si sa ne auzim cu bine.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Kilograme?De la 57 la 53 si acum din nou la 57, deci imi merge din ce in ce ma bine!.
Pofte interzise? pateu, ficatei si icre! Si mi le fac, asa cate putzin, daca ma lasa stomacul asta nenorocit. Sper sa nu fiu chiar inconstienta! Si pe vremuri facea lumea copii si cine pasteuriza laptele sau brinza?

Week-end placut!

Bee13+
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mai fetelor apropo de pofte interzise...cam in sapt. 5-6 am vrut sa maninc: VAR DE PE PERETI! Ce ziceti de pofta mea? Noroc ca m-am abtinut!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor mie imi este foarte rau Cred ca ating apogeul starilor de greata si ameteala in ultimele doua sapt. din primul trimestru. Nu stiu e sa mai fac dar simt incontinuu ca
Bee vreau si eu icre dar nu stiam ca sant interzise si astea.
Adriana multumesc mult pt informatii
Catalina sa iti fie de bine tunsul La prima sarcina eu gauream peretii si mancam
Fetelor deocamdata eu sant campioana la luatul in greutateMa cantaresc maine si va spun( acum 2 sapt. aveam 72 kg de la 67 )
Acum am dat comanda la husband sa imi aduca ceva de la Mc Donalds Pana vine sper sa imi treaca putin din starea asta ca sa fiu in stare sa mananc.
va doresc tuturor un Weekend placut, stari usoare si pofta de mancare

11 fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATALINA SE ZICE CA AI POFTA DE CE II LIPSESTE ORGANISMULUI TAU.in cazul tau cred ca era vorba de calciu.desi eu nu prea cred in asta.mama imi povestea ca o matusa de a mea avea pofta de ruj si de fiecare data cand se ruja musca un pic din el.
eu am trecut acum la faza cu greata si ametelile si am mancat paine goala.noroc ca am mancat mai bine de dimineatasi am rezerve.
acum imi astept sotul de la munca sa-i servesc o supa de gris si sper sa nu comenteze prea mult.pana atunci mai stau in pat.hai ca va pupic
mirelutza11fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARAKI desi imi pare rau de tine,pe de alta parte ma consoleaza gandul ca nu sunt singura in suferinta.sper sa poti manca ceva bun si pt mine.
mirelutza11fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela mergem mana in mana si cu DPN-ul si cu starile Te pup si sper sa iti treaca repede starea asta

11 fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput