Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
adriana_i_ spune:
Maraki:
Nu stiu magazine speciale, doar ceva parca BabyWalz pe net. Dar eu am comandat la ei mai demult catalogul si nici pana in ziua de azi nu mi-a venit. Hainute de gravide gasesti de regula pe la Neckermann, Otto, Quelle & Co, deci online, dar pana acuma singurul loc unde am vazut ceva ce sa imi placa a fost tot C&A. Iar haine de bebei din cate am vazut in toate magazinele mari.
La pliul nucal ii zice Nackenfalten. Asta nu e o analiza care o platesc asigurarile, mi se pare nici triplul test (in schimb amnicenteza by default da), asa ca iti zice doctorul de ea, te intreaba daca o vrei si daca da te pune sa semnezi o hartie. Totul se ridica la vreo 100EUR, daca tin bine minte.
Giova:
cu tantzarii e nasol, nu cred ca e indicat in primul trimestru sa te dai cu spray de ala, dar nah, poate ma insel. Iar despre pastile am citit aici la DC numa de rau, adica un NU hotarat.
Giova spune:
ok
fara pastile pt. tantari, fara soare, sprayl incerc sa-l folosesc cat mai putin si doar pe partile descoperite.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
mirela10 spune:
MARAKI pai daca te hotarasti de concediu...poate ne intalnim.eu nu prea am reusit sa vizitez mare lucru in spania.doar parcul de distractii din madrid
.poate cand om avea bebe mergem mai des la plimbare,sa cunoasca si el lumea.deocamdata anul asta nu ajung nici in romania
.
CATALINA pai si te-ai abtinut cu atatea bunatati?acu sincer nu mi-o imprumuti pe mama ta ca vad ca e as in bucatarie?si sa-ti fie de bine tunsul,dar acum cumintica in pat,bine?
GIOVA eu nu stiu care e treaba cu sprayul sau pastilele de tantari,dar vroiam sa te intreb daca ai facut si baie in piscina cand ai fost la strand.ca tare m-ar tenta si pe mine
.
TEOLINDA gata treaba?ai papat ceva sa ai forte proaspete?
mirelutza
si galusca11fix
lacramioara t spune:
Salutare mamici,
Am intrat putin sa va salut si vad ca sunteti bine.Nu am intrat sa scriu pt. ca la noi este mare nebunie cu denominarea asta.Ne agitam mai rau ca pestele pe uscat.
Mirela nu te mai supara cu supa ca si eu am facut marti seara iar galustele erau terci.Sa fi rams cateva ca in rest era in oala numai gris.Noroc ca avea gust.Si cand am vazut cum au iesit m-am pus pe un plans,mai ales ca facusem si orez cu ciuperci care nici ala nu-mi iesise stralucit.De la ciuperci s-a innegrit seama.
Maraki eu am uneori mari dureri de cap si nu pot sa iau nimic.Nu stiu ce sa zic ca poti lua pt.ce te doare pe tine.Relaxeaza-te.
Eu maine gatesc varza calita, ciorbita de pui cu smantana,ardei copti si salata de vinete cu maioneza si rosii.Sper sa nu va fac pofta.
Eu inca nu stiu la ce spital voi naste dar sper sa gasesc si eu miercuri dr.de care am nevoie,iar dr la care voi merge la merge miercuri este la Municipal.Pana acum am avut parte numai de ghinioane.
sper sa fie bine ca deja sunt disperata si am ajuns sa fac urat si acasa.
Va pupic pe burtic si va doresc un weeken minunat si plin de relax.
Lacra,
12+
teolinda spune:
Mirelutza astazi nu am papacit mare lucru... vreo 3 piersici, inghetata si niste paine prajita.
Astept sa se dea startul..cu mutarea asta...sau macar o veste..un zvon ceva... da' ioc.
Macar stau pe-aici pe net si bananai pe toate subiectele
.
Abia astept sa plec acasa... mama e deja la mine se apucase sa-mi calce camasile sotului si sa mai imi faca cate ceva pe-acolo. De cand m-am mutat la curte am spatiu mult mai mare (de facut si curatenia aferenta) plus prin gradina cate ceva de facut. Trebuie sa-mi gasesc pe cineva din zona sa vina sa trabaluiasca prin curte ca nu se mai poate asa.
Ufffff ce m-am plictisit...vreau acasa...vreau acasaaaaa
Lacramioara bun...bun meniul tau. De Catalina...nu mai zic..e campioana la enumerat de feluri de mancare bune..bune...
14+
Giova spune:
MIRELA ma tenta sa fac baie in piscina, dar era apa rece ca gheata si nici prea curata nu era.
asa ca am ramas doar cu dusurile.
Imi faceti pofta cu atatea bunatati.
In zile ca alea de ieri as fi vrut sa fie si mama langa mine, sa-mi faca mancare, sa-mi spele vasele.
Deseara fac snitele cu cartofi noi.
maine plecam, asa ca nici o mancare.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
utocatalina spune:
Na ca mai m-am dat nistel jos din pat...Teolinda, Giova si Mirela v-am facut pofta cu bunataturile mamei? Eu numar orele pina maine..si bag saratele cu cascaval, ca nu mai stiu ca sa mai maninc...in curind o sa-mi maninc urechile, mai ales ca sunt campioana la luatul in greutate...eu am luat 4 kg pina acum..Am ajuns la 60 de kg
...Sa aud: Ma intrece cineva?
Cit priveste burta, este cit China, in afara de costumul nou vernil cu pantalon, nu mai intru in nici o pereche de pantaloni vechi..noroc cu rochiile ca astea ma salveaza..
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
teolinda spune:
Catalina esti tare! 4kg...bravo..bravo...fa-l mare pe bebe. La cate pofte ai..ce te miri?
Si eu am o burta imensaaaa....ma intreaba lumea cat mai am pana nasc. Eheheeee..juma' de an ce va grabiti asa..va uitati la burta mea si ma si vedeti nascand?
Eu am luat 3 kg pana acum. Norocul meu...am luat bine nu ma plang ( nu e nici deloc..dar nici prea mult).
Sa ne intrecem in kg. ca ne-a provocat Catalina.
14+