Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Bee spune:
Buna fetele, cum va mai simtiti?
Maraki, nu lua nimic! Daca se putea lua ceva, nu mai erau greturi in timpul sarcinii!Fii optimista, ca mai ai putin si trece.Eu asa zic mereu, dar in fiecare seara iau toaleta in bratze!
Aaaaa si voiam si eu sa te intreb, ce sa-mi ia prietenul meu care merge in Germania, asa pentru mine ca
?Stiicumva cum e cu numerele la lenjerie? Ca la haine......
.Am primit o pereche de pantaloni 42 in care intrau 2 ca mine! Plizzz, zi-mi si mie o corespondenta intre numerele din Rom si cele de la voi. De exemplu, la un sutien, 80 B cat sa fie?
Eu nu m-am programat la eco morfologica, cred ca o sa ma programez pentru 8 august, cand voi fi in sapt 20.
Eu va las! Sa aveti grija de voi si de cei mici.
.
Bee
13++
si BEBE
adriana_i_ spune:
Bee:
- la sutiene numerele sunt aceleasi: 80B e si aici 80B
- la confectii e dezastru
: 42 in RO e 34-36 aici, in functie de croiala
- la pantofi e la fel, adica 37 in RO e tot 37 si aici. (evident, si in RO si aici poti sa ai surprize in functie de producator, calapod, etc)
mirela10 spune:
CANDA ma bucur ca nu sunt singura care mai face tentative de mancare.dar asta e,din greseli invata omul
.
CATALINA pai daca zici ca e bun RENNIE,dau repede comanda sa-mi puna la pachet,ca toate ca toate dar cand incep arsurile...
.ce ai mancat pe ziua de azi?nu ne dai nici o idee ,nimic?
MARAKI mie mi-a dat medicul pt greturi si varsaturi CARIVAN, dar nu am luat pt ca punea in prospect ceva de precautie in timpul sarcinii.dar sapt trecuta am vorbit cu o prietena care mi-a zis ca ea a luat pt ca vomita si apa pe care o bea si are o frumusete de copil.asa ca nu stiu ce sa zic cu medicamentele astea...dar imi pare rau ca te chinui asa,speram sa-ti fie mai bine
.
mirelutza
si galusca11fix
maraki spune:
Nu fetelor nu am luat nimic, doar am facut un ceai de musetel si am mancat paine cu unt si miere.
Bee asa cum a scris si Adriana, numerele la sutiene sant aceleasi, sa se duca prietenul tau la magazinul C&A ca sant sutiene frumoase, are de unde sa aleaga, mai sant si pt gravidutze ( stii de care, din alea care se desfac )La magazinul asta sant hainute de gravi si sutienele speciale sant tot prin zona( au si chiloti de gravi
dar eu tot nu am inteles de ce avem nevoie de ei??? )Eu totusi cred ca nr.42 din Ro este 38 de aici.Mai sant si S,XS,M,L,XL,XXL.Ce inaltime ai si cate kg? 42 de aici este si pt mine mare![]()
Adriana stii cumva vreun magazin cu hainute de gravi ? Exista magazine speciale cu haine doar pt gravi si bebei?
11 fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirela10 spune:
am uitat sa va spun...am iesit si eu un pic sa-mi plimb burtica prin parc(ca neoamenii la 12)si m-a apucat cheful sa stau in iarba la umbra unui copac
ca de plimbat obosesc repede.toate bune si frumoase,ma asez comod,admir iarba si copacii,trag aer in piept si odata ma trezesc intre suvoaiele de apa de la irigatoarele din iarba de numai stiam cum sa maridic si sa-mi strang catrafusele si in ce directie sa o iau.plouata toata am ajuns pe o banca la soare si m-am zvantat nitel si eram toata plina de nervi pt ca de fapt irigatiile se fac dimineata si acum cred ca le dadusera drumul din greseala doar cateva minute,de ajuns sa ma racoreasca pe mine
...
mirelutza
si galusca 11fix
Giova spune:
lasa MIRELA ca putina baita nu strica.
MONICA imi pare rau ca nu te simti bine.asa am fost si eu ieri.tot ce mancam vomam.la 6 seara am mancat o banana si o conserva de ton cu multa lamaie. Asta a fost toata mancarea mea pe ziua de ieri.
Cand am aflat ca sunt insarcinata aveam 63 kg. Acum am 59 kg, cu sanii mari si burticica.
Mi-a zis si dr. de la endocrinologie sa nu-mi fac probleme ca pun mai incolo kg.
mama mi-a zis sa nu mananc ca sparta sa iau multe kg, dar soacra-mia nu si nu, ca sa mananc si pt. bebe. Doamne cat urasc conceptia asta: sa mananci pt. 2.
Oricum, deocamdata nu simt nevoia sa bag in mine, analizele sunt bune, bebe la fel, asa ca nu-mi fac probleme.
maine mergem la Dunare, la o pensiune misto. si sunt multi tantari acolo. Mi-am luat spray contra muscaturilor de tantari. POT SA-L FOLOSESC?
De la farmacie mi-a zis ca da, numai sa nu ma dau pe burta.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
maraki spune:
Giova te dai si tu doar acolo unde nu esti acoperita cu haine. Cand mananci peste sa te gandesti si la mine
Eu nu am slabit, cred ca deja am pus mai mult de 5 kg, problema la mine este ca am senzatia asta de greata toata ziua,
in fiecare dimineata fara exceptie( de vreo 3 zile parca mai rau )
Mirela bine ca este cald afara
Am vazut poze din Spania si mi-au placut foarte mult
Este o tara foarte frumoasa
Visul meu este sa imi fac vacanta in Spania![]()
Sapt viit sun si eu sa intreb pt pliul nucal( oare cum se spune in germana
)
11 fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Mirela super faza cu baita...sa inteleg ca aveai chef de o baita in aer liber...las ca nu strica..s-a racorit si bebe
Da sa stii ca Rennie este foarte bun...si apropo de papat, am mincat piureu, ce-i drept facut din fulgi dar bun, deasupra i-am pus 3 felii de cascaval afumat si la microunda cu el..s-a topit cascavalul si s-a amestecat cu piureul...immm o bunatate...dupa care desert "kinder bueno", foarte bun...acum simt iar nevoia de dulce!
Giova habar nu am cum e cu sprayul de tintari, dar e musai sa te dai?
Fetelor maine imi vin nasii din SUA, iar mama a pregatit o gramada de bunataturi: chiftelute din piept de pui, nu stiu cite feluri de peste, tarta cu visine, si alte o mie si una de chestii...abia astept sa vina ziua de maine!
Apropo am iesit si eu pina la scara vecina si mi-am tuns virfurile...ca era tocit..acum sunt multumita!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Giova spune:
e musai CATALINA, ca de nu, voi fi toata piscata. Am auzit ca sunt multi tantari pe acolo si pisca rau.Poate ziua scapam, dar noaptea? punem pastile.
Tot nu ai rezistat si te-ai dat jos din pat. ei-ei, fetita rea!!!
nu ma voi da pe tot corpul, doar pe partile descoperite.
si nici la soare nu vreau sa stau, ca mi-a ajuns cu strandul.Am vomat 2 zile pe urma.
Nu stiu daca de la bebe sau din cauza soarelui.
dar mai bine sa fiu sigura.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
utocatalina spune:
Giova sunt fetita rea ca prea am dormit toata ziua...se mai impune si nitica miscare, ca ma atrofiez de tot..nu stiu cum sa te scap de tintari..iar cit priveste plaja, eu nu ma incumet...sunt fricoasa din fire..poate in trimestru II sa indraznesc!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica