Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor puteti citi aici despre acel proiect de lege referitor la locatie si ce fel de persoane avem in
guvern..http://www.expres.ro/eveniment/?news_id=190250&PHPSESSID=21137d084d14014ff0d3c57ae4f39c4f si aici gasiti preturi pentru a anagaja o bona http://www.expres.ro/economie/?news_id=190187

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena se vede ca ai insomnii, esti cea mai activa pe aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, sunt asa de emotionata, a nascut Oana_C, o stiti, ati admirat acum cateva saptamani camera bebelusei ei. M-a anuntat cand a i s-a rupt apa si a plecat la spital iar acum 30 minute m-a sunat sa-mi spuna ca a nascut.
Sper sa pot dormi in noaptea asta.

Oana D - saptamana 30

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

La mine buricul aproape ca nu se mai vede. Totul parca-i o burta imensa! Sau cel putin asa o vad eu!

Asa de repede a nascut OANA? Doamne, copii astia n-au stare!

,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata !
Anca, imi pare rau ca nu i-au dat viza mamei tale.
Asa merg lucrurile pe aici, din pacate.

Fetele, m-a sunat maica-mea de dimineata, ii sunase azi-noapte telefonul la 3 noaptea si era tare speriata.
Credea ca mi s-a intamplat ceva, grija de bunica, deh.

In rest, eu si bebelusha suntem bine.
Incerc sa ma mobilizez sa imi fac bagajul de spital, dar imi este atat de greu. De multe ori, am preferat sa raman acasa, decat sa mai plec prin oras.

Sambata ma duc sa ma fac frumoasa la coafor, nu ca nu as fi.
Toata lumea se mira ce burta mare am, si ca in rest nu m-am ingrasat.
Dar eu stau linistita ca burta mea e ca a voastra, deci e ok.

O zi buna,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 5 luni) si bebelusha (26+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata la bortzoshele!

Multumesc fetelor pentru explicatii asa mi-a spus si mie doctorita 7 luni si 1 saptamina , o sa ma instalez la ea in saptamina 29 si o sa imi cer concediul prenatal.
In schimb la servici s-au precipitat lucrurile si se pare ca voi fi nevoita sa vin la servici chiar daca intru in prenatal, asta e viata .

Anca luati-va cetatenia si luati-o si pe mama acolo ca nu mai tine. La canada sint mai intelegatori cu vizele.

Azi noapte am dormit binishor poate as fi dormit si mai bine daca nu ma calca in picioare bb, se pare ca o sa fie picior de bar de noapte ca numai in momentul in care ma asez in pat incepe activitatea de topaiala...

Azi am zi de epilat , nu stiu ce ca am mai fost si acum 2 saptamini , de facut copitele si de tuns, deh , incerc sa mai corectez din ce nu am , hehe.

Alea Alea,

Jadi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

Multumesc de sfaturile cu arsurile. Aseara am halit lapte cald cu piine prajita, si n-am mai avut nimic.

Am fost ieri la Pop la eco morfo de 30 de saptamini. Stiam ca nu vorbeste, asa ca nu ne-am zis decit buna ziua, numele, virsta, si la revedere. BB e bine, iar s-a intors (e cu capul in jos) dar n-a stat la fel 2 ecografii la rind ... Capul (BPD) corespunde, ca si pina acum, exact, la zi, cu virsta sarcinii de la UM. Miinile si picioarele insa sint cu 3-4 saptamini mai mari. E clar, bb are constitutia mea. Mi-a estimat data nasterii in functie de marimea lui bb la 20 august ... dar eu cred ca va fi chiar mai devreme. Ma apuc de bagajul de spital de weekend-ul asta, ca nu se mai poateeee.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana,

felicitari pentru bb lunguta in craci si miini , mama ce putin mai ai...

Jadi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Felicitari Ioana ca sunteti bine.

Jadi, am mai scris, noi suntem frumoase, la coafor ne ducem ca sa le mai lasam niste bani, atata tot.

Multumesc ptr urarile cu carutul si scaunelul, ne sunt tare dragi.

Gabi, imi pare tare rau ca nu ati mai plecat la mare.
Sa scape Mihnea cat mai repede si de herpesul asta.
Are el o perioada mai proasta, dar o sa treaca.
Tinem pumnii sa va refaceti repde.

Cristina (26+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc fetelor. Multa sanatate si voua. Am uitat sa va spun ca bb are, la 30s+2z, 2 kile (+- 300 gr). Acum intelegeti de ce nu mai incape nimic in stomacul meu, da?

Ioana

Mergi la inceput