Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai e de bine, dar chiar o sa nasti asa devreme? Fata de 5 septembrie , 20 august? Prin cezariana de fapt poti naste cu 2 saptamini mai devreme ...

Jadi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

HEHEHEHE
Ioana, asa simti tu??? ca o sa vina mai devreme??? vrei sa fii prima pe lista de mamici
mai stiu eu mama care "simteau "la fel si bebe a stat bine merci pana la 40 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu stiu ca din prima zi a saptaminii 38 (adik bb are 37s+1z), bb este considerat la termen. Ori la mine asta inseamna 15 august. Cred ca ar trebui sa-mi iau macar de atunci concediu, ca nu vreau sa ma apuce nasterea la servici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, felicitari pentru eco! Mirunca a luat cam 500 gr.in 2 saptamani, nu? Parca precedenta eco a fost la 28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tonnia, eco anterior a fost la 27s+2z, deci fix 3 saptamini. Au fost insa aparate si doctori diferiti, deci mai pot sa apara diferente si de aici ...

Fetelor, cine se ofera voluntar pentru schimbatul capitolului? Sa mai exerseze macar inca cineva...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Ioana pentru greutate si lungime! A mea la 29 saptamani si 2 zile avea 1,5 kg +/- 200 g, deci mai mititica.

Pupici

Nicole 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata geavidute!

Ati auzit ca s-a cerut retragerea proiectului de lege pentru a fi rediscutat?

Nici mie nu mi-a iesit buricul, dar acum ca am vazut ca nu sunt singura nu mai sunt ingrijorata.

Flavia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Ioana: Felicitari pentru bb!
Am vazut ca nu-i de glumit cu bagajul,asta de spital. Odata te apuca! Copii astia nu mai sunt ce erau odata! Inainte stateau pana la 9 luni apoi ieseau, acum de la 7 vor afara. Pai, se poate una ca asta!

,
Mary 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

cam slaba activitate azi .....

Flavia sa nu faka cum au fakut si cu codul muncii, mare tam tam cu sindicatele, proteste ..... s-a linistit lumea si ieri sa aflu ca s-a votat si intra in vigoare de la 1 iulie ...

Mary pai mie nu imi vine sa ma apuc de fakut bagaj, de cumparat, zic , ei da mai am o gramada de timp , hehehehe nu realizez ca sunt in saptamana 28 si de acum se poate intampla orice .
oare mai sunt mamici ca mine carora li se pare ca mai e timp .... hehehe cred ca de frica nasterii tot zic asa, sa mi se para indepartat momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ce mai face-ti butici?
Cum va descurcati cu caldura?

catush

Mergi la inceput