Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
kristinutza spune:
nici io nu ma gandesc deloc la bagaj de spital, la nastere...
ma gandesc doar ca o sa merg la mare si ca o sa ma balacesc un picut si ca nu o sa mai merg la serviciu in curand... 

cristina 26+
locca spune:
Felicitari pentru lungana, Ioana. Mama, da' ce-ati mai scris ... eu din pacate intru mai rar, dar si cand intru citesc tot. De luni sunt in concediu, uraaaa. Nu mai am chef de nimic legat de munca.
Sa stiti ca nici eu nu m-am apucat de bagaj si de maine sunt in saptamana cu nr. 32. Mai e atat de putin.
Mie la ecografie mi-a zis Pop ca pe 22 august s-ar produce marea intalnire.
Ioana, trimite-mi si mie pe PM parola, te rog, o sa incerc si eu sa mut capitole, dar nu de data asta, ca s-ar putea sa pierd momentul cu pagina nr. 10. De luni o sa fiu mai activa.
Pupici
ruxandra
Flavia_Hurducas spune:
Alinam si eu am intrat in luna 7 (saptamana 28) si stau linistita, gandidu-ma ca mai este timp destul...Dar cine stie, poate ar trebui sa ma apuc incet incet si eu de facut bagajul.
Ce am mai facut eu...am lasat ordine familiei cu ce trebuie facut prin casa in caz ca ma apuca nasterea subit! Si ce mai trebuie cumparat. Are sotul toate listele. ![]()
![]()
![]()
Flavia 27+
irina81 spune:
Buna,fetele!
Ioana,felicitari pt echo,Vreau sa te intreb daca iti zice dr greutatea sau o calculezi tu dupa formule? Si unde pot sa gasesc valorile corespunzatoare varstei(greutatea,lungimea,brate,picioare etc)?
M-am cam speriat si eu pt ca dupa cum ai zis tu-37 S+1=termenul,eu as mai avea numai 2 luni si nu prea ma simt pregatita...
va pup Irina
sapt 29
cge spune:
Nu vreau sa va sperii, dar si eu am feelingul ca in loc de 02 octombrie o sa nasc pe 15 septembrie, daca nu mai devreme.
Astia sunt copii precoci, inca de cand ies din burta.
Sa vedeti voi ca toate lucrurile le vor face in avans fata de varsta lor.
Si eu tot la bagajul de mare ma gandesc mai mult, dar poate cand fac cumparaturile ptr mare, iau si vreo camasa de noapte deschisa in fata.
Ma duc sa mananc, ca protesteaza bebelusha.
Cristina
Ioana75 spune:
irina, ai pe prima pagina, in primul mesaj, mai multe link-uri spre site-uri cu dimensiunile fatului.Greutatea o zice doctorul, are el un program care calculeaza in functie de marimea oaselor, eu nu stiu formula.
Ruxandra, multumim pentru voluntariat
.
Ioana
cge spune:
Si cica fetitele ies mai repede decat baieteii.
Victor s-a nascut la 38 saptamani.![]()
Cristina
Eliuta spune:
Mai, ce v-a apucat subectu' asta cu nascatoria??! Pe mine ma iau tremurici numa' cand pomeniti, ce sa ma mai gandesc si sa fac probabilitati!! Eu sper sa plimb cat mai mult burtica asta si ma rog sa nu faca fie-mea ca mine, adicatalea sa vina la 7 luni ca io nu-s pregatita pt. chestii de-astea
cu surprize .
I-am mai cumparat una, alta da' ia sa fie bebe cuminte si sa stea la caldurica sa se mai bucure si mami cat mai poate si sa termine cu trusoul ca tati singur nu se prea descurca.
la toate burticile!
28+
Ioana75 spune:
Eliuta, pai trebuia sa incepem odata sa vorbim si despre marea intilnire cu bb. Eu nu sint pregatita inca, am nevoie de sprijin moral de la voi
.
Stau cu okii pe mamicile dinaintea noastra, sint deja 11
.
Ioana
jadi spune:
La asta m-a uitam si eu ca au ajuns 11 dar nu se mai pune deja ... e sfirsitul lunii iunie si e normal ca cele care au dpn la inceputul lui iulie sa nasca in iunie...
Jadi
25+