Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Buna fetelor burticoase!
Ce se-ntampla cu timpul meu, nu mai am timp de nimic, de-abia, de-abia va citesc! Mai bine fac greva la servici, eu nu mai vreau nimik de lucru!
Ralucuta, ce burtica frumoasa si pepenoasa ai!!! Ti-a crescut mai, mai, ce fetita frumoasa!
Ioana, cred ca esti prima cu BB de 2 kg! Bravo pt. eco, acum le-ai parcurs pe toate 3! (morfologicele); Ce mai trece timpul! Mai e un pic!
Si eu intru in saptamana 28!!! De-abia astept sa vad cat a mai crescut si bebelina mea!
Mihaela 27+
miflore spune:
M-am mai calmat si eu cu legile-astea; speram sa se retraga minunatul proiect - cam asa pare, dar surprize pot fi gramada, doar traim in Romanica si noi, ca si gravidutze e bine sa ne stresam cat mai mult, sa nu ni se para viata monotona...are grija nea Barbu sa nu ne plictisim...
; ati auzit ca aseara a fost propusa din nou vechea lege cu 85% din salariu? eu sunt intr-un delir total, habar n-am cum sa-mi iau concediile...
; sunt deci 3 posibilitati cu 3 indemnizatii (sau alocatii, cum vreti sa le spuneti) diferite total!!!

Mihaela 27+
mysweetest spune:
Am revenit si eu pe aici iar dupa mai multe ore.
Felicitari pentru dimensiunile Mirunei Ioana!
Nici eu nu sunt pregatita moral pentru intalnirea cu bb si sper sa nu se nasca inainte de 20 august ..sa fie in zodia fecioarei, asa cum fusese programata dar cine stie ...
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
Ioana75 spune:
Marlena, mersic
. Vreau sa te anunt ca azi dimineata revenisem la +12kg. Dar diseara vin parintii mei de la Botosani cu 

. Asa ca daca facem "concursul" luni, sigur cistig
. Si sa stii ca Fecioarele incep de pe 23 august.
La mine ar fi culmea sa iasa Leu, ca asa mi-am dorit, dar nu a iesit in luna aia. Intre timp m-am obisnuit cu ideea ca-i Fecioara; trebuie sa ma documentez mai mult despre Leoaice
.
Ioana
mysweetest spune:
Da facem concursul lunii Ioana ...eu nu mai stiu cum au evoluat kg insa dupa amiaza cand e cald as manca mai mult fructe insa mi-e teama sa nu imi scada hemoglobina fiindca ultima oara era la limita. Acum m-am apucat de mancat miere si eu sa recuperez
.
Pai daca bb e pregatit sa se nasca din saptamana 38 inseamna ca trebuie sa imi fac si eu bagajul...si am un chef nebun dar poate ma mobilizez.
Voi mai faceti ceva analize saptamanile astea? Eu trebuie sa ma duc in saptamna 33 sa le fac iar pe cele obisnuite.
Marlena &
album
mysweetest spune:
Cine ne muta de aici astazi? Eu as putea dar numai daca va grabiti ..adica pana la ora 16.30..ca dupa aceea dispar
.
Marlena &
album
irina81 spune:
Ioana,mersi pt informatie,le-am gasit!
Dar eu sunt putin cam dezamagita ca am fost la control sambata si dr mi-a zis ca e totul bine la consultul ginecologic si ca nu e nevoie sa mai imi faca echo si facem data viitoare-pe 23 iulie tocmai! ![]()
Irina 29+
jadi spune:
M-ati innebunit cu atitea morfologice... eu am facut una la 16 saptamini si asta pentru ca eram in spital si nici nu stiu daca a fost morfologica ca doctorul respectiv a terminat in 5 minute , hehe.
A doua a fost la 23 de saptamini si am intrebat doctorita daca mai fac vreuna si mi-a zis ca una este suficienta si ca nici aia nu ar trebui musai...
Ecografistelor
!
Jadi
25+
codruta_grg spune:
Buna fetelor!!!
Eu am fost aseara la doctor ca am avut mai multe contractii decat de obicei. Ce a fost mai ciudat, e ca am simtit chiar jos, inghinal miscarea ca pe cineva care ma musca in interior. De asta m-am speriat mai tare. Poate apasa pe vezica si asta e senzatia.
Am ajuns la spital si am avut si tensiunea mare: 14 cu 8. Cred ca de la sperietura. Mi-a facut control clinic, eco si monitorizare si a zis ca e ok.
Acuma simt toata ziua miscarile si mult mai puternice, cred ca incepe sa nu mai aiba loc....
Asta e cu mine, si stau acuma in pat.
Va pup
Codruta &
31 saptamani
poze
Apanda spune:
Vreau si eu sa fac parte din listuta cu mamicile din sept. oct.2005. Sunt nou venita dar o sa incerc sa ma documentez cat mai bine. Eu am un bebe care este fetita "90%", iar taticul spera ca ceilalti 10% sa fie baietel. Ce o fi sanatos sa fie si sa conduca tractorul. dar mai intai as vrea si eu sa stiu daca e necesar sa imi iau concedu medical adica prenatalul obligatoriu. O colega mi-a spus ca trebuie neaparat sa imi i-au macar o luna prenatal si restul de 3 luni dupa nastere, ca sa pot beneficia de concediul de 2 ani.
Eu nu stiu ce sa cred.
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A