Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

da poze cu bebeii nu puneti pe net? eu am fost azi la echo si mi-am pus tot filmul pe cd..cred ca o sa-l invat de dinafara.
oricum..daca vrea cineva sa-l vada pe bebe meu mic, aici gasiti pozele..si sunt si cateva de la nunta...

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

pupici la burtici

bebe 23+ la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

salutare,

Ioana, bravo pt. bebelina cea mare; abia astept si eu ecografia din sapt. 32, sa vedem cum mai stam.

Oana, merci pt. link-ul dat; suportul e f. practic, trebuie sa caut si eu ca sigur exista si pe aici. Si apropo, camera lui bebe e f. draguta, m-a impresionat, ca sa nu mai zic de burtica ta.

Pupicei, Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codrutza sa ai grija de tine si de bb-lina..nu cred ca e bine cu atatea contractii...sau vrei sa fii prima mamica pe lista ?
La mine merge foarte greu DC ..la voi e la fel?
Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

deea, ai fost o miresica taaaare frumoasa.
jadi, unele cotizeaza periodic la cosmeticiana, altele la ecografist ... fiecare cu stolul de pasarele personalizat.
Marlena, la mine merge OK DC-ul; poate iti face figuri provideru' de net.
codruta, odihneste-te mai mult! Eu chiar ieri ma gindeam cit de mult m-am menajat pina acum. Nu fac aproape nimic in acasa, nici nu ma mai aplec sa culeg lucruri de pe jos ... stau pe canapea cu telecomanda in mina, "Al Bundy" scrie pe mine. Si bineinteles, la adidasi ma incheie sotul.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna fetelor!
Am intrat si eu sa va mai salut! In primul rand bine ca au retras astia faimosul proiect de lege( sa vedm cat ii tine....}
Eu am umblat pe la doctori zilele astea, nu cu bebe, el e bine, am fost eu la consulturi la oftalmo ca eu sunt cu miopia mea si la cardio cu prolapsul de valva mitrala. Si de unde speram eu sa obtin de la unul din ei recomandare de cezariana, de unde.... cica sunt OK si pot sa nasc normal fara probleme.Asa ca vreau nu vreau incep sa ma gandesc la nasterea normala. Acuma sa vedem ce o sa vrea si bebe, daca o sa se aseze cum trebuie pana atunci!
Nici eu nu prea sunt multumita de Dr. de familie, a mea are tupeu cu carul. Dupa ce ca toata sarcina nu am vazut de la ea nici un medicament gratuit sau compensat, m-am dus acum sa-i mai cer un set de analize la sugestia ginecologului, si ce credeti ca zice d-na dr.? Cam multe analize faci draga(am mai facut un set de analize prin februarie si unul la inceput de aprilie) Si dupa ce mi-am exprimat indignarea, imi da niste analize, dar ce credeti, numai pe cele care imi iesisera modificate fata de valoarea normala in aprilie! Ei , ce spuneti??? Si mai avem pretentia ca in perioada asta sa fim linistite si sa nu ne enervam.... Dar traim in Romania....
Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

AAAA, am uitat sa va spun ca la consultul la cardio, a fost marea placere a dr. sa vada si cordul lui bebe la Echo, ca zicea ca nu prea are ocazia! Ce s-au mai minunat! A chemat si rezidentii de pe acolo sa-l vada si mi-a zis ca spre deosebire de mine, bebelusul are o inimioara perfecta, de nu mai puteam de fericire. Nici nu m-am suparat pe el ca mi-a zis ca nu poate sa-mi recomande cezariana, ca nu e cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ohh ce calduri azi-noapte. M-am tot foit, m-am tot sucit, vizitele scurte si dese la wc, gandurile.. La un moment dat am dat drumu la aer conditionat si mi se parea ca nu raceste deloc. Am adormit intr-un final si m-am trezit inghetata si cu nasul infundat. Am stins aparatul dar cel putin am dormit bustean apoi si vad ca acum nu mai am nimic. Voi sari peste balaceala dimineata asta pentru ca a plouat putin si sigur nisipul este umed.
Ioana, nici eu nu ma mai pot inchide la incaltaminte de ceva vreme. Bine ca am ajutoare. Stai tu ce stai da vad ca te pricepi bine la clocit. O sa iasa Miruna o mandrete de fata. Sa vedem pe 6 ce ne zice d-ra. Sper sa ne faca eco si sa ne devanseze iar DPN. Si pe mine ma incanta data de 15 august, de Sf Maria, dar iti dai seama ca ies cand vor ei (daca faci cezariana se mai poate aranja sa iasa cand vrei tu)
Deeapui, tare frumosi ati fost amandoi. Cununia religioasa ati facut-o cumva la Biserica Brandusa? Ca asa pare.. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Apanda, bine ai venit printre noi.
Codruta, odihna cat mai multa, poate un concediu ceva daca nu esti deja.
Monica, pe aici se gasesc la toate raioanele de nou-nascuti din marile magazine, sub diferite modele. Asta care urmareste linia spatelui mi s-a parut cel mai potrivit
Va si sa aveti grija de voi si de bebelusi.

Oana D - saptamana 30

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetelor,
Haideti sa va spu ce am facut eu azi noapte .Mai intii seara a inceput cu o furtuna super meseriasa cu tunete si fulgere de se zguduia toata casa. Astia ziceau ca estimeaza ca au fost cel puti 6 tornade care au atins pamantul putin mai la vest de oras si cam 1100 de fulgere pe ora, era lmina ca ziua afara. Andreea mea s-a cam speriat dar a stat cind in brate la mami cind la tati pina pe la 11 cind s-a linistit furtuna. Dupa aia am zis ca e timpul sa ne culcam si noi, numai ca mami a mincat o multime de prune si piersici peste zi asa ca m-au apucat niste dureri de burta de incepusem sa ma gindesc daca nu cumva or fi altfel de dureri. Ca urmare m-a apucat o anxietate si o panica la gindul ca iar e prea devreme si nu am nimic pregatit din bagajul de spital. Imi venea sa ma dau jos din pat si sa ma duc sa cumpar lucrusoare pentru baby ca tot avem un Walmart pe aproape, deschis non-stop. Deci mi-am promis solemn ca de saptamana viitoare imi cumpar cele necesare si imi fac bagajele. Dupa asa promisiune solemna mi-am ptrecut jumate de ora in baie si am rezolvat si durerea de burta dupa care am dormit aproape ca un ingeras ca jumate din creierul meu inca facea planuri unde sa o las pe Andreea in caz ca ma apuca nasterea la ore mici din noapte.

Anca 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dragutelor,

eu acum am venit de la Ploiesti si ma simt , dar exista si o parte buna: am oprit pe drumul de intoarcere si mi-am cumparat 3 kg de cirese... parca nu ma mai satur de cirese..toata ziua as manca numai cirese.

acum ma pregatesc de drumul de maine la constanta...si daca tot am treaba la constanta maine m-am hotarat sa stau in week-end tot la cosntanta...s-au anuntat ploi, dar asta este...cel putin ma mai relaxez.

vad ca abordati momentul X...nasterea....subscriu si eu acestui subiect deoarece consider ca dupa 7 luni orice femeie trebuie sa fie pregatita sa nasca in orice moment. Si ca atare, ar trebui sa ne gandim de pe acum si sa vorbim cu doctorii nostrii o strategie de nastere (in functie de analize si in functie de eco), asta asa, sa nu ne ia pe nepregatite si sa ne chinuim inutil. Eu cel putin asta vreau sa fac la controlul programat pe 9 iulie.

Ori sunt iar probleme cu site-ul ori voi ati inceput week-endul mai devreme, ca tare mai bate vantul printre noi pe aici....

Va urez tuturor un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Mihaela 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

ma omoriti cu ciresele voastre!!! aici costa $3.99/lb (0.453 kg) si nu ma indur sa dau atita pe ele mai ales cind ma gindesc ca pot fi acre sau cu "carne" in ele. poate se mai ieftinesc...azi ma duc sa imi cumpar pepene!

Anca 27+

Mergi la inceput