Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by ancadm

ma omoriti cu ciresele voastre!!! aici costa $3.99/lb (0.453 kg) si nu ma indur sa dau atita pe ele mai ales cind ma gindesc ca pot fi acre sau cu "carne" in ele. poate se mai ieftinesc...azi ma duc sa imi cumpar pepene!

Anca 27+

Anca, incearca atunci cand sunt in sale, eu am prins la 1.99 si atunci am luat in fiecare zi cate o punga. As putea spune ca mi-am facut plinul.

Oana D - saptamana 30

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Multumesc pt. raspunurile legate de buric. M-am linistit.

Ahhh, dar am vazut ca ma asteapta o alta problema: incheiatul la pantofi. Am observat eu de ceva vreme ca parca nu mai pot sa ridic piciorul pe deasupra burtii si sa ma inchei stind, cum o afacem inainte, da' nu mi-a trecut prin cap ca se face mai rau...
Hai va pup si ma intorc la forumul meu, ca ma cearta fetele dupa aia...

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu nu mai am probleme cu incaltatul fiindca umblu in papuci si e mai simplu...si eu am lenevit mai mult in ultimul timp si nici nu am mai avut contractii deloc (oricum iau si magneziu+b6).
Oricum daca ma apuc sa sterg mobila transpir toata si gafai de parca as fi facut cine stie ce si fac mai rar.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Cred ca ma asteptati pe mine sa schimb subiectul la ora 23 cand nu am somn . Poate va prind la pagina 10 si prind si calculatorul o clipa liber fara sotul meu .

album

Mergi la inceput

Deeapui ai fost o mireasa dragutza!

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Capitolul 45 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52278&whichpage=1" target="_blank">aici
Marlena

Mergi la inceput