Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Frumoasa burtica Raluca !
Si la mine creste in continuare dar mai mult sub buric in partea de jos de vreo 2 saptamani fiindca circumferinta ramane tot la fel .
Am facut niste poze dar nu am aparat foto digital si pana le developez ..o sa nasc..poate atunci sa vi le arat .
E buna strategia firmei la care lucrezi Ioana ..la mine au facut tocmai invers...m-au lasat in continuare cu toate pe cap si acum se plang ca au de facut prea multe.
Am fost pe afara si e tare cald si de abia mai suflam cand am ajuns acasa ...mi-am inchis toate geamurile sa nu mai intre caldura si acum stau ascunsa .
La toaleta ma duc in continuare des si noaptea (de cel putin 2 ori)si ziua dar si-a mai schimbat bb-lusa pozitia si nu mai am senzatia sa fac pe mine.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, multumim de urare.

Tonnia, stiu ca asta e tendinta. Dar in celelalte tari exista ceva super organizat ptr bebei mici : crese, institutii de instruire/verificare bone.
Eh, da' in Romania se fac lucrurile pe jumatate.

In alta ordine de idei, vreau sa te intreb Tonia, daca ai ceva neplaceri in urma concediului la mare. Eu am auzit numai povesti de groaza cu cei care au fost la mare: cu picioare umflate de la alergii, insolatii urate de tot.

Si noi am facut deja rezervarea, am platit si avansul si toata lumea ne sfatuieste sa nu ne ducem cu copii.

Eu ma gandesc ca nu ar trebui sa fie pb., daca nu stam la soare dupa amiaza.Si avem grija sa nu intram in apa, daca e rece, chestii din astea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna ziua burtici!

eu m-am stresat ieri cu legea lor idioata, azi sunt mai calma:
1. sper sa nu se voteze
2. sper ca daca totusi se voteaza sa nu ne influenteze (desi nu prea cred)
3. si daca se voteaza tot mai putem face ceva... citeam pe pagina de legislative ca la o propunere de acelasi gen din 2003 s-au fakut manifestatii, scrisori, a si desi, ordonanta fusese votata a fost abrogata, dar atunci se pare ca au avut sustinerea d-nei Musca.

mai bebe asta al meu nu vrea sa se intoarca si el cu capul in jos... ai vostri s-au intors???

alina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama , minune blonda ce balonas ai... si mie imi zice lumea ca am facut burtica dar parca nu asa ca tine.

Am comandat pizza !

Jadi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Ei, vad ca v-ati mai calmat dupa tampenia cu proiectul de lege. Eu incerc sa nu ma mai gandesc fiindca oricum nu vad nici o solutie. Pur si simplu nu am ce sa fac cu bebe daca va trebui sa merg la serviciu. La noi in oras este O SINGURA CRESA si iti trebuie pile nu gluma ca sa ajungi acolo. De bone ce sa mai zic! Nu vad eu cine vine sa stea cu un copil de 3 luni pt. 3 milioane.
Offf nu mai zic nimic!
Mi-e cald de s-au lipit hainele de mine si nu mai am chef sa mai stau la serviciu. In plus, mi s-a facut o foooaame! La multi ani pt. Petru si Pavel daca posedati asa ceva prin familii. Eu am 2 buc. asa ca dupa-masa....
Paaaaa
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nici la mine nu se intorsese bb cu capul in jos la ultimul control (adica pe la sapt. 29), dar inca nu impacientez... Medicul meu e matusica mea si ma gandesc eu ca mi-ar fi zis ceva...
Mai astept...

Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cristina, m-am simtit extraordinar la mare. Dar nu stateam decat 1 ora pe zi la soare si unsa cu factor 15. Practic, m-am intors alba. Ginecologul meu imi spusese sa nu stau la soare, ci sub umbrela dar nici acolo daca simt ca ma incing. Am fost foarte precauta, poate exagerat, erau gravide care stateau cu orele in plin soare, ma lua cu rau cand le vedeam. In plus, ma speriasem cu exploziile solare. Sa ai grija de tine, nu ai nici un interes sa fii bronzata tare anul asta, sa te hidratezi si sa ai grija ce mananci, mai bine stereotip, decat chestii care nu se vand tare. Si nici la piscina, sa nu te alegi cu vreo ciuperca. Plimba-te, intra in mare daca nu e prea rece, inoata. Cam asa...Fara riscuri!

Cu cresele, or sa apara si noi, vor fi superscumpe pt ca altfel nu-si pot acoperi cheltuielile, mai ales cele impuse de locatie si de personalul de specialitate. Daca acum gradinitele bune se invart in jurul a 300 Euro, cresele(bune) vor fi peste 500, daca nu cumva ne vom alinia chiar la preturile de afara. ..Oi fi eu pesimista! Sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Azi tot despre Legea aia bip, bip, bip vorbim? Nu vreti sa schimbam subiectul? Am incercat ieri cu soacrele, dar nu am reusit sa va distrag atentia de la Lege.

La mine la birou e foarte cald! Ma topesc nu altceva! M-am cantarit de dimineata: 68 kg de la aprox 57 la iceput de sarcina! Am sanse la podium?

Eliuta: distractie placuta!

La multi ani pentru toti cei care sarbatoresc azi onomastica: PETRU si PAVEL!

,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua fetelor!

Nu am disparut de tot. Sunt omu din umbra ! Multumesc Tangerine ca mi-ai observat lipsa.
Ea se datoreaza dragii si frumoasei mele nunti care imi scoate peri albi si scumpului meu serviciu care ma obliga sa vin la munca pana in ultima clipa ...
Mai am 3 zile si eu nu am cumparaturile gata, mancarea e un mister daca va fi gata si ea, rochia e inca la croitoreasa si nici nu stiu daca mai ramane valabila rezervarea la biserica...
Sa incepem!
Bine ati venit Elaela si Irina si va doresc si voua ce imi doresc si mie...
Legat de proiectul de lege nu pot spune decat Nu voi mai adauga nimic pana cand nu se voteaza...

Oana si Raluca felicitari pentru impresionantele burtici. Si a mea e "pregnanta" cum s-a exprimat doctorul meu.
Eu am o problema insa. La 22 de saptamani, eu am in continuare 3 kile in plus si nimic mai mult. Chiar si dr. a zis ca nu e cum ar trebui sa fie. Cu toate astea la ecografie, bb parea in regula.
In rest, in continuare ma dor oasele bazinului de nu mai pot si sunt obligata sa stau cu pernuta dupa mine...

Luni plec in concediu asa ca voi lipsi vreo doua saptamani si dupa aia incepe ....MUTAREA...: mobila noua, dat jos sobe, carat moloz, vopsit, zugravit....

Am vazut la mothercare o pereche de blugi de gravide absolut delicioasa insa pretul e de neatins.

Nu stiu daca e reclama au ba, insa a aparut un site nou cu tot felul de chestii pt copii. Se vrea one stop shop...Daca nu e reclama o sa va dau linkul.

Intre timp, v-am pupat si va urez dicutii fructoase si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am slabit juma' din kg pus la Bran. Eu patesc un lucru ingrozitor cind ma asez in pat seara: imediat ma iau arsurile la stomac si o stare de voma. Si ieri chiar n-am mai mincat mult dupa ora 6.

A, vorbeam de cum ne adresam socroseniilor: eu nu-i zic in nici un fel cind ma adresez ei direct; in general ii vorbesc cu "dumneavoastra". Desi mi-a zis sa-i zic pe nume, parca nu pot.

Ioana

Mergi la inceput