Mamici de septembrie - octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor bine v-am regasit!!!N-am mai scris de mult,dar am capul mare de aceasta imbecilitate de proiect de lege!! Efectiv nu se poate sa fie cineva atat de stupid incat sa creada ca cineva,de orice conditie sociala ar fi, ar putea creste un copil cu 3 milioane pe luna in conditiile in care si celelalte taxe cresc exponential in tara asta..
Sa ne bucuram oare ca pe noi nu ne afecteaza?? Nici nu stiu..E prea relativ..
Concediu pana la urma va exista,sau toate mamicile vor merge la munca ,pe salarii care cu sau fara 3 mil tot de mizerie sunt.. iar bebelusii vor trece toti pe lapte praf dupa 2 luni??? ..ce stupid..asa ceva nu se poate!!!!!!!!
Nu organizam si noi o intalnire la guvern??
Scuze,ar trebui sa fim vesele si sa nu ne pese de nimic in perioada asta,dar asa ceva totusi nu trebuie tolerat~!
Pupici la burtici!
Moki,27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata sau chiar buna ziua!

Eu am lucrat pana mai tarziu aseara si tot nu mi-am terminat treaba.
Am venit de dimineata si iar da-i si lucreaza, si site-ul DC mergea super greu.

Sper ca azi sa termin treaba, ca sa nu mai lucrez peste program.

Mi-am tiparit listuta cu bagajul de spital si sper sa incep sa-l adun.

Ca sa ma calmez, ma gandesc la scaunelul de masina al bebelushei, ce frumos este

Cristina mamica lui Victor (5 ani si 5 luni) si bebelusha(26+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor
Oricum am face si am discuta, pe noi nu ne baga nimeni in seama. Guvernantii vor face cum cred ei ca le este mai bine lor. Au zis asa: "Nu-i obligata femeia sa faca copii" ..... asa se incurajeaza!!!! Si se mira ca raman tot mai putin tineri in Romania.
In loc sa stam linistite in perioada de sarcina, sa nu ne gandim la chestii stresante........ne tot enervam.
Eu nu prea merg la baie noaptea si nici peste zi. Parca merg mai rar decat in lunile 4-5.
Si nici de mancare nu imi mai trebuie asa mult ca si pana acuma. Oare ca e cald, ca i-au Materna sau chiar nu mai avem loc un stomac de bebe???

Codruta & 31 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza burtici!
Flavia, si la mine merge DC incredibil de greu, nu e bun serverul; de chestia asta ar trebui sa se ocupe moderatorii, cred; in rest se-ncarca toate paginile doar la asta stau o juma de secol!
N-am vazut pe Antena 1, ce-a fost? Eu am vazut la ProTv la stiri cum Esca a sarit in capul uneia, Muga parca o cheama (era sa zic o prostie...) Muga aceasta fiind secretar de stat in ministerul muncii si protectiei sociale...halal protectie! Si-i dadea inainte ca nu trebuie sa mai consideram nasterea unui copil ca un risc, repeta la nesfarsit ca o moara stricata...Esca i-a pus cateva intrebari colturoase dar aia parca nici nu auzea, o durea fix undeva! Traim intr-o tara plina cu rahat!

Mihaela 26++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, sa stapiniti sanatosi carutul si scaunelul.

Da, am vazut si eu aseara sfirsitul discutiei dintre Esca si madama aia; se vedea ca Esca era impotriva noii legi ... deh, mama de 2 cupii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

In loc sa fiu linistita si calma si relaxata, eu sunt agitata si plina de nervi...si Bebelina se tot rasuceste, parca a aflat si ea de lege!
Eu nu prea am treaba cu toaleta, merg normal fara sa ma scol noaptea, in schimb, daca mananc mai mult nu ma mai pot aseza...
Cristina, sa folositi sanatosi si caruciorul si scaunelul!

Mihaela 26++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna grasele!
Stiti melodia aceea "Nu am chef azi..." - Vama Veche? Ei bine, ma azi sunt in ton cu ea. Sunt plouata rau.
Mi-am mai pus doua poze cu burtica in album. Ultima e facuta aseara.

Raluca, 25 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Raluca, ce burtica frumoasa ai facut! Pe la 20+ nu se prea vedea.

Fetelor, parerea mea e ca ne agitam degeaba cu legea asta, asta e tendinta sau realitatea in toata UE. De State nu mai vorbim...Si e doar inceputul. Uitati-va pe ansamblu cum arata lucrurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, frumos "balon" ai. Si eu tot asa ca tine, am o burta maaaaare.

Noua ne pleaca tipa care se ocupa cu de toate in firma, si angajam office manager. Si m-a gasit sefu' tocmai pe mine sa sun lumea sa vina la test (mie nu imi place sa vorbesc la telefon cu lume straina). Eu nu pot sa ma pling ca imi dau mult de lucru - nu v-am povestit, dar pe mine ma menajeaza firma; mi-au luat deja o parte din proiecte, ca sa fie trecerea cit mai usoara cind plec in concediu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Merci fetelor de aprecieri. Nici mie nu-mi vine sa cred cata balonul am facut.

Raluca, 25 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput