Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fetelor, nu mai poooot. am mancat ca un purcel:( si, bineinteles, acu' regret amarnic.da' n-am putut sa ma opresc pana n-am dat gata tot.
si numai tampenii, nimic folositor pentru bebelac. oooooooooooofffff. ce-oi fi fost asa haple, nu inteleg? ca o sa ma fac hiperuriasa (ca urisa sunt deja)

C & bb 20 - suntem la jumatatea dumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Si eu ma cam gandesc ca proiectul va fi adoptat, dar nu ma mai stresez. Oricate demesuri am face, tot ca ei va fi. Stie cineva unde si cand va fi depusa cererea pt intrare in CIC? Pt ca s-ar putea sa prind 2 zile- 3 pe anul asta de CIC si nu stiu unde cumsi daca mi se va da nr de inregistrare ceva, tinand cont ca va fi ceva de genul 29-31 dec.

In acest proiect, spune ca daca te incadrezi in legea dee anul asta, chiar daca nu intri ;a plata in acest an , tot vei beneficia de ea...

joy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

scuze, dar asta a fost o rabufnire la cele despre legea de ieri discutata atata pe forum, si pe care eu am descoperit-o azi, cand deja se inchisese subiectul, si nu am mai putut sa ma ciufulesc cu nimeni ...
eu, una, am de gand sa profit cat de mult pot de pe urma a ce are sa ofere statul asta : medicale platite, cic, etc, tot frate; chit ca sunt o "intretinuta", uite ca am 3 ani pe cartea de munca si trecut exact salariul mediu pe economie, am terminat si facultatea in timpul asta, si chiar daca am cotizat doar 3 ani, sotul meu cotizeaza mai mult decat iau eu salariul lunar, si singura data cand a avut nevoie de ceva, ca il durea mereu capul, l-au trimis sa-si faca electroencefalograma cu 115 euro; na, sa stiti ca o sa fiu prima care intra in prenatal la inceputul lui septembrie !

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

joy,
parca imi spunea maica-mea (e inspector de resurse umane) ca poti face cerere cu mai mult timp inainte... cred ca se poate, normal...

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Eu pana acum am luat vreo 6 kg - sunt campioana, cred!!!!!! Si abia maine incep luna a cincea. Cred ca e cam mult, dar cum nu mi-a fost rau deloc si pofta de mancare am avut, nu gluma, se intelege. Am plecat de la 51 kg. si acum la jumatatea lunii iunie aveam 57 kg. E posibil sa fie mai multe acum, da' nu-s curioasa pana la urm. control, sa nu ma sperii. Si burtica se vede binisor, ca am intrebat-o pe doct. la ecografia trecuta daca nu cumva sunt 2 bb-i. Mi-a zis ca e numai unul.

Discutii de genul ca "ce faceam eu cand eram insarcinata" am avut si eu cu .... soacra-mea. Dar eu nu-s genul care sa riposteze violent cand e vorba de o persoana fata de care am o jena.... asa ca a lasat-o mai moale. Sa stie ca ne dorim prea mult acest copil ca sa ma apuc de intors casa pe dos.

Din sani inca nu-mi curge nimic, da' oricum mi-au mai crescut, ca aveam niste sani miniaturali........jale. Abia acum mi se mai vede si mie ceva, cat de cat.

Mihaela 18 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am terminat cu diplomele, maine mai am un ex si gata, plec la mare.

Am avut probleme cu Silvia azi noapte, a tusit pana a varsat, eu am dormit doar 2 ore si ceva, sunt zombie azi. Tusste sec, atunci cand nici nu doarme adanc, nici nu e treaza. Probabil are gatul iritat. Pana la urma am potolit-o cu un ceai de musetel cu miere. Dar pe la 5 azi noapte noi doua mancam in bucatarie biscuiti si faceam ceai. Afara se lumina de ziua.

Iar BB, tin sa va spun, dupa ce m-am ingrijorat ieri ca n-a prea miscat, a miscat TOATA noaptea: deci asta e programul lui musiu: ziua dormim si noaptea ! Ca sa stim la ce ne asteptam din noiembrie incolo...

Cristina daca plomba e din amalgam, e normal ca in timp sa devina din alburie, neagra. Daca e din compozit polimerozabil, nu i se (prea) schimba culoarea in timp. Adica i se schimba foarte putin. Trebuie sa te ingrijorezi numai daca se misca, daca te doare, daca s-au rupt bucati din ea sau din dinte... eu am avut probleme mari cu dintii la viata mea si la mine in gura e ca dupa razboi (acum situatia e stabila pt ca o tin sub control).

Daca pica, OK, trebuie schimbata, dar daca nu sunt probleme nu marita pt ca orice schimbare de plomba iti mai "ia" din dinte ca sa plaseze bine plomba noua. Si nu merita sa lasi sa ti se ia din dinte asa, numai de moft.

Eu zic sa te duci la un control oricum, sa vezi daca nu ai alte probleme, dar sa nu vii tu cu ideea ca "ia schimbati-mi domne' plomba aia si aia".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am luat intre 3kg si 4, cam variaza iar eu sunt cam zilele astea. Azi dimineata dupa ce am reusit sa stiti voi ce si dupa ce mancasem, aveam +3kg fata de mom initial, adica 49 kg. Sambata fac 21 de saptamani. Eu zic ca sunt in limitele OK-ului.

pischi si eu sunt foarte sensibila la muscaturile de tantari. Noi avem plase si pe care ii mai prinde ii omoram "manual". Sunt impotriva pastilelor de tantari intr-o casa cu gravida si copil mic. Eu am grupa A si Virgil 0, dar tantarii trag la mine, nu la el. Nu cred ca e dupa grupa de sange. El n-are treaba.

Dienuta succes maine la licenta!

Fetele, sufleteste zau ca as veni la intalneala dar la mine e groasa de tot: azi v-am zis ca sunt zombie si daca reusesc sa ma transport pana acasa si nu o uit pe Silvia la cresa - mare lucru, iar maine am examen care probabil se va prelungi pana pe la 4, si apoi trebuie sa fac bagajele pt toata familiuta si sa las curat prin casa ca sambata plecam la mare.

Daca maine nu apuc sa intru - ceea ce e foarte probabil, iar sambata plec la mare eu va pe toate si va doresc o saptamana mai placuta si linistita decat asta. Si intalnire placuta maine! Lunea viitoare, pe 11, merg la eco morfologica la Iosup. Promit vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi02, saracuta de tine, lucrezi ca o ! Imi pare rau pentru micuta ta, dar poate cu ceiuc si alte remedii naturiste, ii trece.
Bine macar ca ai mai scapat de un examen nenorocit. Inca unul si la balaceala cu tine!
Fruntea sus si o sa fie totul bine!

21+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Dienuta.....stai asa nu da cu pietre. Eu nu vreau sa fiu eroina, ci ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa nu am probleme ca sa intra mai devreme in medical. Pt mine faptul ca as putea sa merg pana mai tarziu la servicu, adica 7luni si 2-3 saptamani, nu reprezinta decat faptul ca sunt OK . Nu vreau sa fac bravura...sau sa iau cine stie ce laude, nicidecum.
Cu toate ca nu cre ca voi putea sta si nu neaparat din cauza sarcinii (sper) ci dincauza mijlocului, a spatelui ca numai pot. Eu am probleme mai vechi, pa care nu le pot trata acum dinc auza ca medicamenele care-mi merg mie, nu se pot lua absolut deloc, dr mi-a zis ieri ca nu vreaa sa-mi nenoroceasca copilul....

Sa incerc sa ma protejez cat mai bine ca sa nu ajung sa ma ridice barbatu din pat...

NOKI LARA, merci de pupic.... la fel .

joy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

si eu am probleme cu un san: nu-mi curge, dar de doua zile ma inteapa destul de rau! Pe suprafata nu se vede nimic modificat, nu stiu ce-o fi!

Lavi02 o sa-ti duc dorul cat vei fi plecata la mare.

Tania & Punctuletz 16 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput