Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna mamici cu burtici!
1.RIPLEY=Regret nespus ca nu reusesc sa ma fac inteleasa (am spus si repet:nu mi-a placut scoala si n-am facut-o, probabil ca nu stiu sa ma exprim).M-am referit in mod SPECIAL la cei care , numai la cei care fac copii de amorul artei, pt. a-i trimite de la 3-4 ani la cersit(spalat parbrize, etc.) sau pentru ajutoarele de la stat.Nu m-am referit nici o clipa la studenti, elevi , persoane dezavantajate din diferite cauze.Cunosc cazuri, nu vorbesc din filme...Sper ca m-ai inteles si daca crezi in continoare ca am gresit..astept sa-mi spui parea ta.OK?
2.PICO esti tare de tot!!!toata admiratia!!
3.LAVI02:concediu placut!sa va intoarceti sanatosi, bronzati si odihniti!!
4.Ma primiti si pe mine maine la intilnire?Unde e?Cind e?Vreau si eu!!!

Fetelor, am o problema:puturosul meu din burtica n-a mai miscat de 30 de ore.Voi credeti ca e normal?

Atenasi 22sapt+1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai Noki, stiam ca asa o sa se intample, ca luna iunie o sa fie horror. Pentru ca in martie si aprilie n-am prea facut nimic in afara de sa-mi tin orele, pt ca nu eram in stare sa ma scol dimineata, sa plec de acasa, eram ametita si gretoasa.. asta e. Mi-am luat teme de corect spre sf semestrului (noi corectam o persoana aceeasi tema la toata seria), am fost si la diploma ... m-am bazat de la inceput ca dupa ce trec de sem I de sarcina o sa fiu mai "in putere". Imi pare rau ca n-am reusit sa dau un examen la doctorat in perioada asta, dar efectiv nu eram in stare.

Pe Silvi si eu sper sa o fac bine cu naturiste. Dar deja e o traditie, atat anul trecut cat si acum 2 ani in prag de plecat la mare s-a imbolnavit. Anii trecuti avea si febra mare, era mult mai nasol. Plus varicela inainte de Pasti, diareea inainte de nunta lui sora-mea la Timisoara, ... alta diaree, mai nasoala, inainte de a pleca de Craciun anul asta, regim de Craciun... daca ma mai gandesc imi mai aduc aminte. Tot plecam cu emotii, doctorita ne zice ca sa ne gandim bine, mai bine sa nu plecam... dar sa nu crezi ca e asa bolnavicioasa in general. O apuca cand e de plecat. S-a mai studiat fenomenul pe forum si s-a ajuns la concluzia ca e un fenomen natural sa se imbolnaveasca copiii chiar in prag de plecat in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

andutzy, am auzit ca in asemenea situatii se recomanda sa bei fie lapte fie bauturi acidulate, te intinzi linistita in pat si esti fff atenta la miscari.
Daca nu se intampla nimic pentru o ora - 2, cel mai bine ar fi sa iti suni doctorul!!
Sunt sigura ca totul va fi bine!!!

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania cam orice se intampla cu sanii in perioada sarcinii e fiziologic, nu patologic. Sunt o gramada de modificari, sub influenta hormonilor celulele galactofore incep sa produca colostru, se maresc, cresc (creste tesutul glandular), gandeste-te ca e o VIJELIE prin ei. Singura situatia intr-adevat nasoala este daca aveai cancer dinainte, de fapt orice forma de cancer se dezvlota f mult in perioada sarcinii cand organismul are o apetenta marita sa dezvolte celule noi. Dar cancerul de san NU DOARE, asa ca intepaturile se datoreaza modificarilor fiziologice.

Si mie imi place de tine, inca de la inceput, probabil si fiindca suntem colege de suferinta, a se citi meserie. Nu e ea urata, singura chestie nasoala e salariul.

si plec.
Lavi 20s+++++ (adica +5 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVi02 sanatate Evei sa se faca repejor mai bine. Spune-mi te rog la ce cresa o ai? CE program au acolo si de la cati ani ai dat-o?
Este un pic aiurea sa ma interesez de pe acuma.... dar afara se pun bani deoparte de cand se nasc micutii pentru facultate.
Eu am luat de la inceputul sarcinii 7 kg. Adica am plecat de la 49 si si am 56 dar se vede o burtica ....si mi-a dat o domnisoara locul in metrou, de fapt a fost singura pana acum, in rest nimic. subscriu la ce se spunea despre nesimtirea nu numai a barbatilor ci si a femeilor!!!!!!!.
pupici

joy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andutzy, fetele ziceau ceva de sucuri dulci acidulate ca sa impulsioneze miscarile lu' bb. vezi daca merge asa. adevarul e ca si eu i-am dat 100 ml de pepsi si mi s-a agitat 1 ora la serviciu. asa ca, incearca metoda, poate merge si la tine.
lavi02, bine-ai revenit dintre teme & examene si drum bun si vreme frumoasa la mare :) si silvioara in forma! poate faceti poze, ceva...
oare pe unde-o fi cealata lavi??? ca de cand cu proiectul de lege a disparut din peisaj.
C (refacandu-se dupa prea multa mancare) si bb mic & jucaus 20 fix
PS: noi mergem luni la iosup. asa ca luni la pranz va comunic ce culoare are caruciorul meu :) cu toate ca am observat in parc ca tendinta e gri sau maro :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi draga, experta noasra in calculatoare, cred ca tu esti cel mai in masura sa incepi un subiect nou, ca eu, una, nu detin know-how-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

www.us-all.home.ro/exe.pdf

pentru cine are chef de exercitii si miscare, uite un punct de plecare!

Cristina 17+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corap, sa stii ca vine din urma cu tarie si verdele-vinator, mai ales la cele BabyCare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Ne mutam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52249" target="_blank">AICI

Mergi la inceput