Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dienuta, inca n-am luat hainute. motivul e ca am de la andrei...le-am pastrat, ca doar am bagat bani frumosi in ele...si stiam ca o sa-mi mai trebuiasca . dar... tot am la activ doua rochite, ca nu m-am putut abtine... sia m pus ochii pe una de-aia rosie, de catifea... imi inchipui deja cum o sa le fac la copii primele poze sub pomul de iarna... amadoi frumos "echipati". iar iris o sa aiba nevoie de rochita rosie... ca de, nu se poate altfel. primul craciun cu andrei a fost superb, iar el, in costumas de spiridus... uite ca deja m-am emotionat de-mi dau lacrimile...

pischi, eu l-am intrebat pe pediatru daca pastilele de tantari fac rau copilului (lui andrei) si mi-a zis ca nicidecum, pot sa le pun. asa ca, decat sa ma sucesc toata noaptea, sau sa ma dau cu creme, pun o pastiluta...

xandra... pana la tinut in brate mai e un pic... eu ajunsesem sa visez ca andrei impingea cu manutele prin burtica si reuseam sa-l prind de degetele! dimineata insa tristete... fusese doar un vis... dar ce bine ma simteam!

noki lara, io m-am suit pe cantar... si... doar 1kg in plus. desi as jura ca la cum m-am deformat (si burtica deja se vede bine!) ar fi mai multe... poate am dar jos de prin alte parti....

Cristina 17+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu vinerea asta nu pot :( ca ma-ntalnesc cu o prietena care pleaca in brazilia... 6 luni.
azi sunt mai vesela, mi-au trecut si maselele (cu praf de freza :), si eu am chef sa vorbim despre alte lucruri decat proiectul asta de lege, ca m-am stresat si l-am stresat pe bb
C & bb 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

eii, eu am vreo 4 kg in plus ...
ieri m-am speriat - mi-am comprimat intr-o pozitie ciudata un san cu piciorul (!), si acesta a ripostat cu o substanta transparenta ....

ce-o fi ?
oare in curand ii furnizam lui taticu laptele pt cafea ?!
(glumeam, tati nu bea cafea, i-l livram in ceai)

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu m-am ingrasa fix 3kg de la inceputul sarcinii. Eu am insa o problema, eu nu simtcum misca plus ca nici nu se observa ca sunt gravi, spui ca sunt usor balonata, dimineata cel putin nu am burta deloc. e normal?

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna.ma numesc ela,sunt noua pe aici si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva!dpn este22 nov 2005.as vrea sa stiu cand pot sa-mi iau concediu prenatal.di cate ma citit prenatalul este de 63 de zile iar postnatalul de 63!pot sa-mi iau mai mult prenatal?cat trebuie sa treaa de la data nasterii si pana la intrarea ihn conediul de cresere a copilului?am inteles ca 42 de zile.multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Dientutza bafta multa maine la licenta, sunt sigura ca vei face fata cu brio, mai ales ca sunteti doua!!

Eu sunt fericita ca studentii pe care i-am indrumat tocmai au avut sustinerea azi dimineata si au luat toti nota 10!!! Bravo lor!

Mirela Anca ce-am mai veni si noi din Sibiu sa va vedem burticutzele prin Bucuresti... doar ca eu nu prea pot pleca, iar sotul meu sta acasa cu mana rupta asa ca poate la o alta intalnire.

In legatura cu tantarii, am citit tot pe un forum de mamici ca cel mai indicat ar fi aparatul acela cu ultrasunete. Sper sa-mi gasesc si eu unul, ca si pe mine ma nenoroceste tantarimea in fiecare noapte si, nu stiu cum reusesc dar ma pisca invariabil in ambele talpi,asa ca, pe la 2-3 noaptea, fac ture prin casa

Cu greutatea... uf, eu am pus doar 0.5kg, dupa ce la inceputul sarcini pierdusem aproape 3kg. Practic am recuperat cele 3 pierdute si am 0.5 in plus, adica 50.5 kg acum.

Tania & Punctuletz 16 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor nu va bucurati asa repede ca legea minunata nu a fost aruncata la gunoi ci doar a fost scoasa de pe site ca sa nu mai starneasca scandaluri dar poate oricand sa se revina asupra ei si noi nici sa nu mai stim pt ca nu va mai fi asa transparenta! Eu totusi sper sa se renunte la ideea asta aberanta!

Sunt bucuroasa ca duminica plec la mare, la soare ! Asa ca o perioada nu mai am de unde sa intru sa vad ce mai discutati!

Nici la mine nu misca asa mult si asa tare dar cred ca e din cauza grasimii ca eu sunt mai plinuta decat toate de pe site, iar cu kg ma bucur ca nu am pus decat 4 pana acum din care cel putin unul este bb+lichid

Va pup
Diana 20+

Mergi la inceput

Dienutza (scuze ca te-am "botezat" anterior), l atine cand a miscat bebelica prina data, la cate saptamani, ca eu tot astept minunatul moment.

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ELA27OANA...CONCEDIILe PRE SI POST NATAL SUNT DE 126 ZILE SI SE POT COMPENSA INTRE ELE. Adica poti sa iei 84 zile inainte si 42 zile dupa . Dar nu ar strica sa lasi mai mult nitel de 42 dupa, in caz ca vei naste putin mai tarziu.....

Dienuta...doar 4 kg ai luat? Eu ma sperii de mine....Dar ce este maiimportant , se vede ca am o burtica.....mai ales ca seara mai sunt si un pic balonata...si sunt tare mandra de burtica mea .De fapt ca si voi sunt sigura....
De miscat nu am mai simtit decat de cateva ori c\u pauze de 2 - zile. Nu stiu de ce. Probabil ca nu stau in pat linistita....Prima oara cand l-am simtit, asa s-a intamplat. Stateam de vreo ora in pat cu mainile pe burtica(cam pe unde ziceam eu ca se afla domnisorul) si asa l-am simtit.
Dar sper ca nu ziceti ca sunt paranoia....ma doare burta daca ma enervez pete masura, sau daca fac efort : ridicat greutate, carat greutate..adica peste 3 kg deja ma resimt.
SI parca ma ia cu frica, tinand cont ca am amenintare de avort...

pupici si sa fiti cuminti

joy17+

Mergi la inceput

ca sa vedeti cum stam cu proiectul de lege in ACEST moment, intrati pe http://www.pd.ro/

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput