Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

pischi,
stai la tv cu burtica in sus, si tine mana pe uter; stai si tu vreo juma de ora, si ai sa vezi ca o sa deosebesti cu atentie mici fluturari la inceput, dupa care o sa-ti dai seama mai usor ca e bebele, dupa ce vezi cum e...
eu am stat intr-o zi pana l-am simtit, iar acum il simt mereu;
mai e un pont bun : daca ma pun pe burtica, se supara ca nu are loc si incepe sa se agite rau ! (a nu se practica des !)

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Dienuta, sa iasa ce va doriti!!!!!!!! Fetita sa fie! Ca daca tot va doriti asa de mult, poate reusiti sa o aveti!!

Noi aflam ce avem, sper, pe la jumatatea lunii iulie. Sotul deja da pronosticuri, ca stie el ca e fata, eu nu simt nimic si m-as bucura orice-ar fi.

Ei, da' poate daca mai programati o intalneala se mai destinde atmosfera pe aici!!! Vreau si eu!!!!!!!!!

Va pup.

Mihaela 18 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata burtici neata
mi-a fost asa de dor de voi... dar nu am mai putut sa intru ca am avut f f f f f multa treaba la serviciu, si ne-au cam dat astia peste cap cu denominarea, dar sper sa nu dureze mult nebunia asta...
oricum, am citit tot ce-ati scris, m-am enervat, am plans odata cu voi... in fine...
am inteles ca s-a retras balaria de proiect de lege, asa ca hai sa ne bucuram.
dariuta mea s-a trezit azi de dim la 6 si s-a agitat, a dat cu piciorusul, scumpa de ea, abia astept s-o cunosc, s-o pup, s-o tin in brate...
hai ca mai vb mai tarziu, va pup
xandra, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mirela, eu una sunt disponibila miine dupa-amiza. La 18 e chiar foarte bine din punctul meu de vedere. Ramine de vazut cine se mai inscrie si unde sa mergem!
Mai sunt mai putin de 32 de ore...
21+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

multumim !!!
si noi venim la intalnire maine !!!
dam examenul dimineata si seara sarbatorim cu burticile !!!

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Fetelor, cum mai stati cu kilogramele? Ca eu in ultimul timp m-am inmultit. Acum am cu 3,5 kg. mai mult ca la inceput, dar nu trebuie sa uit ca slabisem 2,5 de la . Asa ca, de cind end perioada de bora-bora, m-am ingrasat 2,5+3,5=6 kg. glorioase!!!!!!
Si sunt un copil rau: aseara am facut prajitura cu visine, care a iesit super. Pe de alta parte, daca deja de 4 zile, pap serile la TV seminte de dovleac si de floarea-soarelui la greu, cum sa nu ma dublez?
Voi cu ce va mai laudati? Mai bine zis, cu cite?

21+4

Mergi la inceput

aaa, pai nu ma mai joc...
pai eu am pus 8 kile, de ce ma provocati sa incep acuma sa lacrimez, ca nu-i cinstit...
m-am sukarit
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

MIhaela daca tot planificam intilnirea asa din timp ,ai timp suficient sa ajungi si tu . Noi te asteptam .
Sibiul ,Constanta ... Hai la intilnire .
Pentru fetele din strainatate o sa propunem o intilnire cu cel putin 5 zile-nainte.Scuze ...nu vreau sa va fac singe rau .M-am lasat dusa de imaginatie .

22+2

Mirela si Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

vreau si eu, vreau si eu la intalnire
cum facem?

Mergi la inceput

Xandra, nu fii amarita, se putea si mai rau!
In ceea ce priveste intilneala, facem simplu ca buna ziua! - iei microbuzul/trenul, daca este, si cred ca da/masina personala/orice mijloc de transport care iti asigura ajungerea la destinatie, si ne vedem miine la 18!
21+4

Mergi la inceput