Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
dienutagraviduta spune:
pischi,
stai la tv cu burtica in sus, si tine mana pe uter; stai si tu vreo juma de ora, si ai sa vezi ca o sa deosebesti cu atentie mici fluturari la inceput, dupa care o sa-ti dai seama mai usor ca e bebele, dupa ce vezi cum e...
eu am stat intr-o zi pana l-am simtit, iar acum il simt mereu;
mai e un pont bun : daca ma pun pe burtica, se supara ca nu are loc si incepe sa se agite rau ! (a nu se practica des !
)
dienuta graviduta si bebelusha sara
pischi2003 spune:
Dienuta, sa iasa ce va doriti!!!!!!!! Fetita sa fie! Ca daca tot va doriti asa de mult, poate reusiti sa o aveti!!
Noi aflam ce avem, sper, pe la jumatatea lunii iulie. Sotul deja da pronosticuri, ca stie el ca e fata, eu nu simt nimic si m-as bucura orice-ar fi. 
Ei, da' poate daca mai programati o intalneala se mai destinde atmosfera pe aici!!! Vreau si eu!!!!!!!!! ![]()
Va pup.
Mihaela 18 fix 
xandra28 spune:
neata burtici neata 
mi-a fost asa de dor de voi... dar nu am mai putut sa intru ca am avut f f f f f multa treaba la serviciu, si ne-au cam dat astia peste cap cu denominarea, dar sper sa nu dureze mult nebunia asta...
oricum, am citit tot ce-ati scris, m-am enervat, am plans odata cu voi... in fine...
am inteles ca s-a retras balaria de proiect de lege, asa ca hai sa ne bucuram.
dariuta mea s-a trezit azi de dim la 6 si s-a agitat, a dat cu piciorusul, scumpa de ea, abia astept s-o cunosc, s-o pup, s-o tin in brate... 
hai ca mai vb mai tarziu, va pup
xandra, 18+
Noki_Lara spune:
Mirela, eu una sunt disponibila miine dupa-amiza. La 18 e chiar foarte bine din punctul meu de vedere. Ramine de vazut cine se mai inscrie si unde sa mergem!
Mai sunt mai putin de 32 de ore...
21+4
dienutagraviduta spune:
multumim !!!
si noi venim la intalnire maine !!!
dam examenul dimineata si seara sarbatorim cu burticile !!!
dienuta graviduta si bebelusha sara
Noki_Lara spune:
Fetelor, cum mai stati cu kilogramele? Ca eu in ultimul timp m-am inmultit.
Acum am cu 3,5 kg. mai mult ca la inceput, dar nu trebuie sa uit ca slabisem 2,5 de la
. Asa ca, de cind end perioada de bora-bora, m-am ingrasat 2,5+3,5=6 kg. glorioase!!!!!!
Si sunt un copil rau: aseara am facut prajitura cu visine
, care a iesit super. Pe de alta parte, daca deja de 4 zile, pap serile la TV seminte de dovleac si de floarea-soarelui la greu, cum sa nu ma dublez? ![]()
Voi cu ce va mai laudati? Mai bine zis, cu cite?
21+4
xandra28 spune:
aaa, pai nu ma mai joc...
pai eu am pus 8 kile, de ce ma provocati sa incep acuma sa lacrimez, ca nu-i cinstit...
m-am sukarit
xandra
Mirela Anca spune:
MIhaela daca tot planificam intilnirea asa din timp ,ai timp suficient sa ajungi si tu .
Noi te asteptam .
Sibiul ,Constanta ... Hai la intilnire .
Pentru fetele din strainatate o sa propunem o intilnire cu cel putin 5 zile-nainte.
Scuze ...nu vreau sa va fac singe rau .M-am lasat dusa de imaginatie .
22+2
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 9 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Noki_Lara spune:
Xandra, nu fii amarita, se putea si mai rau!
In ceea ce priveste intilneala, facem simplu ca buna ziua! - iei microbuzul/trenul, daca este, si cred ca da/masina personala/orice mijloc de transport care iti asigura ajungerea la destinatie, si ne vedem miine la 18!![]()
![]()
21+4