Mamici de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Salut!!!
In sfarsit imi merge netul! A fost furtuna saptamana trecuta la mine in cartier si a rupt nu stiu ce cablu. Mai aveam putin si ma apuca depresia din cauza lipsei voastre. Ma apuc de citit acum sa vedem cine a mai aparut pe lume.

Zina si bb Matei 33 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, Nicoll_mada! Din cate tin eu minte te-ai mutat in Hunedoara? Poate o punem de-o intalneala .

Sa auzim numai de bine.
36+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Acusor ti-am trimis pe mail, sa-mi zici daca ai primit

Am vazut la PRO TV interviu cu doamna acea de la Min Muncii...imi venea sa o strang de gat prin tv...asha tare m-am enervat...dar mi-a plakut de Esca ca a fost la obiect

Albinutzza 37+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Nicol, bine ai revenit printre noi...ati terminat de aranjat?! Tu cum te simti?! Si acum veniti inapoi?!

Zena, bine ai revenit si tu, cablurile astea e groaznic fara net

Albinutzza 37+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ioana si Cris FELICITARI si bebeii sanatosi, cuminti, mancaciosi, destepti si frumosi. Refacere rapida si sa fiti fericiti!

Oana C de data asta cand ziceam si eu ca cer epidurala am intrat in faza de expulzie . Dar daca ceri epidurala. Ei iti vor da doza minima de walking epidural... nu-i astepta efectul instantaneu... durrrrreaza aproape 30 min pana isi face efectul complet... si tu in acest timp poti avea o intensificare a durerii daca te contract rapid... dar asteapta, nu apasa pe buton dandu-ti extra anestetic... risti sa nu simti bine cand trebuie sa impingi.
Ah si si la noi la spital faceau poze, dar noi am facut imediat la naster si apoi la ore stranii, ca mai trebuia 'otul sa aiba grija si de galusca si amandoi pe capul meu la spital nu se putea.

Si cum a venit mami... am pus si eu cateva poze la http://community.webshots.com/user/andmicha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Andreea ai un baietel superb....pe bune n-am mai vazut asa bebelus dragalas la 1 zi..... Si e "pletos" rau de tot. Sunteti niste parinti fericiti cu asa 2 "comori" .

Felicitari noilor mamici Ioana si Cris Ciurea. Sa aveti parte de bebelusi mancaciosi si cumintei si refacere usoare.

Pupici

Lory si baietelul din burtik 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna burtici frumoase!

Scuze din nou pentru intarziere!

Multumesc mult pentru sfaturi, in legatura cu umflarea picioarelor. Tensiunea mea este buna, inca nu a crescut, luni aveam 10/6 ceea ce mi se pare ok. Nu stiu cum este cu albumina, oricum temperatura mea este normala si pana la urma ce mai conteaza pentru ca astazi am implinit 36 de saptamani si pe 6 iulie facem cezariana iar ingerasii vor iesi la lumina. Doctora mi-a spus ca pentru gemeni este arhisuficient cat au stat. Adevarul este ca am exemplu chiar pe ceel doua gravidute de gemeni care au nascut in jur de 36 de saptamani. Noi o sa intram in 38 pe data de 6 iulie. Ma rog, ma laud si eu !!!!!! Important ca ei sa fie sanatosi!

Streptococ B, dupa cate v-am zis, a iesit prezent. Am facut tratament cu eritromicina si ovule mixte (cumparate de la Giuleti, facute de farmacia Leda, costa 70.000 lei). Luni am repetat din nou la Institutul Cantacuzino (apropos Ioana costa 360.000 lei, iar daca iese pozitiva mai trebuie sa platesti 150.000 lei antibiograma). Eu am facut aceasta analiza mai devreme din proprie initiativa, pentru ca de obicei se face in ultima luna. Eu m-am gandit ca daca iese pozitiva (ceea ce de altfel s-a si intamplat) sa am timp sa fac tratament si sa de-a Domnu sa nu mai existe acest streptococ. Oricum daca iese in continuare prezent, in perfuzie se pune antibiotic, bine asta atunci cand nasti. Oricum este bine sa scapi de acest streptococ.

Anis ce camera frumoasa ai aranjat pentru bebe. Felicitari!

Noi (nu ca ma vaiet) de abea am cumparat apartament mai mare, adica de 4 camere pentru ca noi vom fi mai multi si amenajarea mai dureaza, totul este in functie de costuri. Oricum ramanem deocamdata in asta de 3 si mai vedem. Este greu ca in lift nu incape si caruciorul si copii. Gasesc eu o solutie ....

Hai ca ori nu va scriu ori va umplu capul cu de toate .....

Va pupa cu drag, Lorena si cei doi, Bocanila si Bamby

Am uitat, nastere usoara Orca, copil sanatos si fericit!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea (AC), este superb baietelul tau!!! O fetzisoara asa de frumoasa si curata! Eu m-am uitat pe site-ul spitalului unde o sa nasc, la pozele bebelusilor nascuti acolo si aproape toti pareau uritei si schimonositi (cum dadeau din minute si se strimbau la fatza). Uitati-va aici, ca sa ma credeti (la ultima posibilitate de cautare, introduceti zip code 33703) http://www.growingfamily.com/webnursery/hospitalpage_view.asp
Dar baietelul tau pare mult mai mare de 1 zi in poze, asa de frumos este la fatza si cuminte. Pare un Angel Baby .
Nu stiu cum o sa fie treaba cu epidurala, cred ca o sa o cer mai devreme, asa incit sa isi faca efectul pina vin durerile mai mari.

Azi am fost la controlul saptaminal si sint dilatata la 2,5 cm si cervixul este subtiat 80%, iar bebelusa este coborita deja, cu capul in jos. Dr mea mi-a spus ca sigur voi naste mai devreme de DPN ... numai sa nu nasc pe 4 iulie, ca vreau sa vad focurile de artificii ... si nici pe 7 iulie, seara, ca incepe showul meu preferat "Big Brother" .
Streptococ B negativ, ceea ce e o maaaaaaaare usurare pt mine dupa cite am avut pina acum. Macar la sfirsit sa fie totul ok .
Cam atit noutati.

Va pup.

Oana C si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna burtici frumoase!

Sunt de-a dreptul indignata!
Cat comunism, cu proiectul asta de lege!

Apropos de PRO TV, madam de la Ministerul Muncii, mare bolsevica. daca ea a nascut pe vreamea lui nea Nicu si a stat ea acasa numai 4 luni, trebuie si acum in secolul asta sa stam si noi. Doar trebuie sa moara si capra vecinului. De ce nu se gandeste pentru ceva mai bun? Ce bolsevica!

Nu ma vaiet, dar eu de exemplu voi avea gemeni, sa-mi spuna mie madam din Minister cum poate o mamica sa creasca 2 copii cu 3 milioane?

Noroc ca noi nu o sa intram, dar nu mi se pare normal sa mi se faca un venit fix atata timp cat eu dau la stat in fiecare luna aproape 10 mil. lei. De ce? Pentru cine? Ca statul sa ia de la gura copiilor si sa de-a la pensionari (ca de, au inceput sa creasca pensiile).

Sunt foarte nervoasa pe acest proiect!!!!!!!!

Va pupa indignata de Lorena si cei doi ingerasi (care nu au nici o vina ca se nasc intr-o asa tara lipsita de interes din punct de vedere al natalitatii) Bocanila si Bamby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Multam pentru bebe. E clar ca pentru mine e cel mai frumos Parere de mama 1
Oana C cand sunt linistiti par mai rotunzi... vorba vine ca toti cei nascuti vaginal au capsorul ceva mai tuguiat in forma de sfecla de zahar de la presiunea exercitata la nastere (Isi revin dupa doua-trei zile de supt. Cand plang vezi o gura marrrre si un cap lung..
Altfel bebe e maricel, comparat cu pozele surioarei.... este incredibil de maricel... fetita mea arata asa la vreo doua luni
Dar nu-i singurul linistit...uite la Stony Brook la noi unul tot rotunjor si linistit http://www.growingfamily.com/webnursery/babypage_view.asp?URLID=3P4D7C7H1Q

Hi hi la voi la spital te asteapta pe tine cu o poza de bebe linistit sunt eu sigura

Mergi la inceput