Mamici de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

sorry fetele ca intrai peste voi: knock-knock...anyway, thanks

Vroiam doar sa-i spun Andreei ca am vazut si io pozele si...este o frumoasaaaaa mama de doi frumosi kinderasi si ca baietelul este adorabil si asa de albisor la fatza...sa fi fericita Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Andreea, ce bebic scump tare si ce mamica fericita1!!! Doamne, s-ar spune ca ai nascut cu zambetul pe buze!!!! Sa va dea Domnul sanatate multa si multa fericire!!!! Ce curioasa este galusca cand se uita la fratiorul ei!!! Super, o familie fericita!! Felicitari!!!

Nicoll_Mada, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine!! Sper sa intri mai des de-acu!

Pupici,

Irina si bebe 33 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!
Se pare ca nu prea a mers DC-ul in dimineata asta.
Andreea, sa-ti traiasca baietelul e tare frumusel.
Hai sa va zic ce-am facut ca sa vedeti ce zuza sunt!
Eu avem examen pe 28 si eram 100% convinsa ca e miercuri. Si m-am trezit ca era alt examen azi. M-am si stresat sa ajung la 9 acolo. Vedeam ca ceilalti avea dictionare cu ei dar nu erau de franceza ci de engleza. Culmea e ca mama m-a intrebat dimineata daca e 29 si i-am zis senina ca da. Nu pot sa cred ce ametita sunt! Noroc ca se mai da si vineri ca altfel ratam examenul. Ieri m-am dus sa platesc telefonul cu alta factura decat aia care trebuia. Ma scuz punand totul pe seama lui bebe, saracutzu'! M-am stresat si cu sofatul. Tot felul de ametiti pe sosele. In plus nu mai sunt in stare sa fac parcare laterala. Am reusit sa bag masina da' jumate din ea nu e la linie cu celelalte. M-a apucat plansul si durerile de burta. Am zis ca nu mai conduc decat dupa ce nasc. Acum pandesc un vecin sa-l rog sa o parcheze ca lumea!
Albinutza, saru'mana pentru listuta. Am primit-o. Aseara ma durea foarte tare mijlocul si mama mi-a zis ca sunt inconstienta ca nu mi-am pregatit nimic. Ii era frica ca nasc ieri. Apropos de listuta, eu sunt cam nedumerita cu adeverinta asta de salariat. Chiar o trebui?

Pupici
acusor 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Am pus o poza cu patutul si salteaua special pentru Anis.

Pupici
acusor 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

salutam burticile. Am intrat repede sa va spun cate ceva. Sambata la 10.30 a venit prin cezariana pe lumea micul Bocanila alias Mohnea Gabriel cu o grutate de 3,100 kg, 48 cm, scor apgar la iesire 9 dupa 5 min 10. De luni de la ora 12 suntem deja acasa si incercam sa ne acomodam unii cu altii. Avem lapte la greu inca de a doua zi si suntem tare mancacios. Mami a fost mai bleguta ca recuperarea dupa cezariana e mai greuta si mai ales cand mai apar si pribleme la intubatie si se mai gaseste si altceva in uter pe langa bebe care trebuie scos si hemaoragia e mare si tensiunea este super mica.Dar isi revine ea ca trebuie sa aiba grija de mine. A doua zi cand m-am ridicat din pat avand tensiunea f mica am lesinat de 5 ori ptr ca eu voiam sa ma ridic din pat neaparat. bebe a fost adus la pipt la o ora dupa operatie cand mami era ametita dar mi-a dat sa sug. Si tati ne-a vazut de cand am iesit de la miami din burtica. Cam, atat ptr inceput ca nupot sta mult in fund
Dormiti acum la greu ca o sa aveti nevoie de rezerve si sa aveti in spital neaarat garmastan ptr ca problemele cu sfarcurile apar de la inceput si alifia e super buna.
Va pupam simai intram alta data acum Mihnea vrea sa suga.
Durerile ne-au apucat noaptea la 3.30 si la 7 eram la spital. bebe a venit pe lume la 38 de saptamani.

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 14 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

;Neata fetele,

Eu ma trezesc de 2 zile cu dureri de oase.Ma dor incheieturile degetelor, bazinul,genuchii..Aveti asa ceva??Ma scol de parca as fi dormit pe scanduri.

AC, ce dragalas e bebelushul, sa va traiasca!!Asa tare ma emotionez cand vad poze cu puiutii nostrii...

Acusor, am vazut poza..nu imi dau seama ,ce inaltime are salteaua...obsesia mea

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

BUna, burticutze dragute...
Credeam ca plec in concediu si nu mai pot sta de vorba cu voi cine stie pt cata vreme, dar vad ca azi ne-au facut netu..tre sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat...
Vad ca se mareste lista mamicilor...le felicit pe proaspetele mamici..
Voiam sa va spun ca am primit un sms (acum cateva zile) de la Isabelle, care-mi spunea ca ea a avut ceva complicatii si necesita spitalizare mai indelungata, dar ca bebeii sunt foarte bine. Ii cheama Tudor si Stefan... Va pupa pe toate..
Stati sa ajung cat de cat la zi, si mai vorbim...am de recuperat vreo 5 capitole...
Nicoleta (35s)

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monica...vremmmmmmm pozeeeeeeee!!!!!!

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Albinutzza, multumesc pentru listuta. Si eu am cam tot ce ai tu + supozitoare cu glicerina, crema galbenele, fiole de algocalmin, fese.
Irina, multumesc pentru precizarile legate de glicerina boraxata. Cred ca incep si eu tratamentul...
Lorena, multumesc pentru info legat de pretul analizei pt streptococul de gr B la Cantacuzino... Nu se joaca deloc cu preturile
Fetelor, eu astazi am fost la analize si doctorita care mi-a recoltat secretie vaginala mi-a spus ca dupa parerea ei voi naste in 2 saptamani, ca am colul scurtat, centrat (???) si capul bblushei este foarte jos... Ce ziceti? Mi s-a facut o frica ... si parca aseara cand ma plimbam mi s-a intarit si burtica serios... a trebuit sa ma asez ca sa-mi revin...

Vreau sa mai stea in burtica!!!

Ioana si bblina 35+

Mergi la inceput

Monica, ne bucuram ca esti bine si asteptam mai multe detalii! Sa ne pregatim si noi sufleteste! Chiar azi-noapte ma imaginam ca nasc si imi era cam frica!
Anis, salteaua are 10 cm. Ti-am zis ca pe patut scrie ca maxim trebuie sa fie de 12 cm. Deci e buna de 10. Da' poti sa faci altceva daca e prea inalta a ta ca sa nu mai dai banii pe alta.
Pune-ti sotul sa mai dea niste gauri in plus si lasa suportul de saltea mai jos astfel incat sa fie bebe la inaltimea potrivita. Vezi, poate merge!

acusor 32+

Mergi la inceput