Mamici de iulie-august 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
ursuletulpanda2005 spune:
Ce-o fi cu Adriana? Cred ca de data asta e cu Aidan in brate. Poate ca e mai bine decat sa fi venit pe 4 iulie cand toata lumea pe-acolo este, sau regreta we-ul lung si focurile de artificii.
danaB +
Pooh 35+
irinabungau spune:
Bravos burtici, adica va mutati si pe mine ma lasati sa vorbesc acolo de una singura????????
Inca o mamica cu un bebelus, yuppyyyy!!!!!! Felicitari Cris, sa va traiasca mandretea de baiat, sa fie sanatos si voua va doresc sa va acomodati cat mai rapid cu noul membru al familiei!!!!
Dana, cred ca cine n-a fost departe de casa nu are de unde sa cunoasca dorul... Eu eram bolnava de dorul mamei cand eram plecata, o sunam saptamanal, asa tare dor imi era de ea... Dar probabil foarte curand va veti vedea, cu o invitatie ceva... sau poate faci o vizita in Ro cand mai creste pooh!!!
Deny, sanatate multa si te asteptam cu vesti bune, vei vedea ca totul va fi bine pana la urma!!!!
multi!!!!!
Adriana cred ca il tine pe Aidan deja in brate, ma astept sa apara in orice clipa sa ne spuna ca este mamica!!!
Gabi, ce spui tu suna de-a dreptul groaznic!!! Oricum voi cere rezerva, iar bebelusha va sta cu mine!!!
Pupici multi,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Delia, pai frumos iti sade??? Adica sa stai tu 3 saptamani la mare si sa nu dai tu un semn de viatza??????????? Hmmm, bine!!!!! Aprpos, ai vazut cati copilasi sunt pe plaja??? Mi se pare ca niciodata nu a fost ca-n anul asta!!!
Monai, he he, ce frumos!!! De-abea asteptam sa vedem pozele cu camera lui bebe!!!
Cami, sar'na !!! De-abea astept sa ne vedem cu bebelushele!!! He he, facem gasca mare pe plaja!!!
Monicutz, ce bine!!! sper ca vei intra pe net si de acasa, si ca nu te vom pierde o data cu intrarea in concediu!!!!
Giana, de luni 4 iul. poti suna la cabinet sa te programezi, dr. Dantes isi incepe activitatea!!!
Pupici la burtici, somn usor,
Irina si bebe 33 sapt.
Monicutz spune:
Denisa, chiar ca mai sunt putine zile de servici.
O sa nasc la Mount Sinai. Tu unde mergi?
Am facut 3 eco, dar pe a 3a cat pe ce sa n-o fac. Am insistat si pana la urma, mi s-a schimbat doctorul pe neasteptate si tipa noua mi-a zis ca la ea era regula sa o faca si pe a 3a la 34-36 sapt. Eu aveam deja aproape 37...dar m-a trimis totusi. Si tare m-am bucurat ca eram curioasa sa vad cat e de mare.
Cris, felicitari si sa va bucurati de Mihaitza. Sa va intelegeti bine cu totii!
Va pup,
, 37s+3
emaaimee spune:
Eu sunt la curent cu tot ce ati scris,dar netul tot imi face figuri si nu imi trimite mesajele,mi-au zis ca o sa am net rapid sapt asta-abia astept!
Noi suntem bine-tot insomniaci!Picioare umflate,dureri de spate,pipi super des,dureri oase pubiene,oboseala crunta si tot tacamul!Am fost la dr azi.Lui bb ii place in burtik,nu da semne ca vrea sa iasa!Mi-a luat sange pt analize complete fier,rh(ca eu is negativa
),etc-se face pt ca suntem aproape de nastere-sper ca nu mai rezist merg ca Donald Duck!Urmatorul control il am pe 4iulie!Am inceput sa beau ceai de zmeur de sapt trecuta(care pregateste corpul pt travaliu-nu declanseaza nasterea si calmeaza durerile in timpul trav).
Si mie imi vine zugravul maine sa imi varuiasca baia si holul-ca am pete pe pereti de la inundatia vecinilor!
AC-felicitari pt nasterea usoara si sa fiti sanatosi in gasca
Nem,Monica,Corbioana,Cris Ciurea-felicitari pt baietei si sa mai venit pe la noi cu sfaturi si impresii!
Irina-imi pare tare rau ca Radu a fost nevoit sa isi schimbe decizia,dar cum spuneai si tu nu mai e mult pana vine!
Salutari noilor gravidute si sa fiti cumintele,sa ne vdem cu bebicii in brate toate!
Deny-mult succes!
Eu am bagajul de spital terminat(am intrat in sapt a 39-a doar)!I-am luat lui bb ieri suport de infasat cu ursuleti,carusel muzical-in sfarsit,perie de gingii/dintisori,termometru de frunte.Vreau lotiune de soare pt bb-frombirth si nu gasesc la nici o firma(nu vrau kids lotion)-ca e un soare la noi si caldura-max 27-28 gr,dar e fara precedent in Irl!
Mananc cirese si capsune la greu!
Anis-super scumpe la Mothercare in Ro,aici nu sunt asa scumpe la MC.Set de care vrei tu e la noi 100euro!Frumo tare camera si burtica ta!
si pestiuc iubit&saltaret de 38s+
andre_ea spune:
Fetelor, Murpy asta e tare pishicher! Eu ar trebui sa ma odihnesc bine pentru ca ma asteapta un we super-plin. Si asta fac, nu?
Deny ma bucur tare mult ca esti mai avansata! Totusi ar fi bine sa il mai tii pe bb o sapt. Mult succes si o nastere usoara, in iulie!
Cris, felicitari pentru bb Mihai cel grasun! 

Sa aiba parte numai de bucurii in viata! Multa sanatate!
Irina, super rochita, si mai super mamica! 
Gabi, am auzit si eu prin vre-o 2 locuri de asta. Din cate am inteles li se pune un cateter in capsor pentru administrarea medicamentelor. Deci, daca vedeti asa ceva faceti scandal. Slava domnului eu o sa il am pe bb cu mine, deci nu va fi cazul.
Eu ieri am avut o zi plina de contractii. Si deja a inceput sa ma doara burtica pe ici pe colo. Nu-mi place. Mai trebuie sa stea acolo. Vorba lui tati, pana ii luam casa, masina ![]()
Si au venit cu taiatul apei calde si la mine in cartier. Nu va pot povesti cum m-am spalat asera.
Va pup! Ce bine de voi ca dormiti!
Andy si
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
irinabungau spune:
Neatza burtici, mamici si bebici!!!!
Andre_ea, la ora la care scriai tu eu bagam in mine un mar... dupa care am mai prins o ora de somn!!!
Ce aiurea cu apa calda!!! De ce in strainatate nu am vazut niciodata revizii de genul astora pe care le avem noi??? Ce modalitate au ei de a intretine si repara conductele, ca eu nu mai inteleg , suntem chiar atat de inapoiati??? La noi revizia este in Septembrie si tine cca 10 zile.
Monicutz, ce bine!!! Credeam ca te pierdem si pe tine pe drum din cauza net-ului!!
Emaimee, din pacate i-au schimbat altii ruta, el saracul... nu are nici o vina... ca altfel vedea el!!![]()
![]()
Bine ca mai dai cate un semn de viatza, sa stim de tine, credeam ca ti-ai vazut surpriza din burtica deja!!
Katink, cam rar pe las noi... ce faci????
Pupici multi,
Irina si bebe 33 sapt.
andre_ea spune:
Off, Irina, eram deja treaza de aprox. 1 ora. Si eu am mancat tot pe atunci. Si nu am mai reusit sa adorm, ca trebuia sa merg la serv. Daca am zis ca mai merg inclusiv saptamana viitoare, acus cum sa ma razgandesc? Si nici n-am terminat de aranjat tot pe aici. E in interesul meu sa termin.
Sunt chiauna! Cum renunt eu la cafeaaaaa?????????
Andy si
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
MONAI spune:
Buna dimineata la burtici si mamici!
Cris Ciurea, felicitari pentru bebe Mihai
! Sa va traiasca, sa va bucurati de el. Tu erai prima pe lista noastra, eu de cand au inceput nasterile m-am intrebat cand naste cea care trebuia sa fie prima
.
Fetele, aseara m-am simtit tare rau
. Voi patiti sa aveti dureri ca cele menstruale, prelungite si destul de intense? La mine-n carte scrie ca trebuie sa suni medicul in acest caz, dar era destul de tarziu. Am luat un no-spa si mi-am luat gynipralul cu o ora mai repede si apoi, obosita de durere am adormit. Bietul meu sot m-a pazit toata noaptea, asa de tare l-am speriat.
Acum ma simt bine, bebelusha s-a trezit si ea, e o nazdravana mica
si am mancat niste prajitura de la care ne-am abtinut aseara, desi ne era tare pofta
.
Maine merg la control, abia astept.
Sa auzim numai de bine.
36+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos