Mamici de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor!

Ce bine e acasa! Nu mai mi se umfla picioarele asa tare, ieri n-am luat nici un no-spa. Chiar daca ma gandesc ce o sa fac o luna jumate acasa e bine, ce mai! Mama imi tot zicea sa ma duc cat mai pot dar e prea mare stresul la servici in perioada asta. Venit la 9 plecat la 9 nu prea merge. Desi mai am 8 saptamani de asteptat nu-i bai. Trec repede daca nu ma gandesc. Poate nasc si eu mai devreme. Vad ca asta e tendinta. Nici n-am intrat in Iulie si deja avem mamici. Ce bine! In plus, n-am luat nimic pentru bebe. Nici macar de spital. Asa ca o sa ma plimb la cumparaturi.
Azi ne vine salteaua. Am comandat-o de la "reclamamascata". Sper sa fie ok. Cel putin asa parea pe site.
De-acum am sa intru mai des sa stau la palavre cu voi. Acum plec sa-mi scot toti banii de pe card. Cu leul asta greu risc sa raman fara bani!

Pupici
acusor 32 sapt "fisc"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Felicitari fericitilor parinti de Mihai! Sa va traisca, sa fie sanatos si mancacios! Cristina refacere rapida si mult laptic pentru bebelanul tau! Te asteptam cu poze si cu sfaturi!

Vad ca am ajuns si noi, ziua si veste ca a mai nascut o burticuta! Vorba cuiva, in ritmul asta nastem toate pana la mijlocul lui august

Irina tu intrebai de mine... sunt pe aici, mai mult sub dus ca alta varianta de racorire nu am Dimineata ce ma mai dau pe net si vorbesc cu mama pe messenger apoi fug unde vad si eu ca e mai racoare.... De maine anunta ca se raceste si incep ploile, mai bine ca mie mi-au ajuns 2 saptamani de calduri 30-34 de grade

Deliaaaa asa mult ai stat la mare .

deny_82 bafta multa, multa azi la spital si sa te intorci cat mai curand printre noi!

Gabi ce pui mare ai!! Are deja 2,500 kg la numai 34 de sapt. Wow! Asa a fost si Eva de grasunica?! Tu nasti normal, nu?!

Vad ca pana acuma numai Andreea (AC) a nascut normal...

Pupici si o zi buna la burtici si mamaici,
Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cris.......felicitari!!! sa vavtraiasca bebe MIhai si sa va bucurati de el!!!

Acusor ce saltea ai luat??Ca al meu sot a luat acum 2 luni salteaua si e tip relaxa, si are vreo 20 de cm inaltime...si eu zic ca nu e buna acum, asta e pt pat junior zic eu.

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Da, Katink, nasc natural daca totul merge ok si chiar m-a asigurat ca nu-mi face nici epiziotomie daca nu e nevoie! Ce super! Si Eva a avut 3,5 kg, destul de mult pentru o fetita. Tot normal am nascut si a fost ok. Baietelul va fi probabil ceva mai mare.

Mai fetelor, iarasi m-am enervat! Imbecilii astia de la guvernare vor sa reduca indemnizatia ptr mame de la 85% din salarul mediu brut la 35%!!!!! INCREDIBIL! Cum sa cresti un copil cu 3 milioane pe luna? Nici de Pampersi nu-ti ajunge! Noroc ca noi scapam de asta, daca proiectul intra in vigoare, va fi abia de la 1. ianuarie 2006 iar ptr. noi ramane 85%. Dar chiar si asa!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Gabi, mie deja mi-a trecut prin cap sa completez actele pentru Canada. Zac de mult timp in sertar, dar vad ca guvernul se straduie sa ne convinga.

Andy si 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Neatza,

Felicitarti Cristinei pentru bebe Mihai, sa fie sanatos, voinic, mancacios, dar cumintel ca sa n-o oboseasca pe mami.

Deny, imi pare au c-ai probleme, dar stai cumintica, nu mai e mult si o sa-ti ti bebelul in brate si vei uita de toate, plus ca deja peste 37 sapt nu mai e prematur, asa ca totul o sa fie bine, vei vedea!

Pupici,
Cati si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Da, am auzit si eu de minunatia pe care vor s-o faca nemernicii!!!! Sunt deja fete care au ramas insarcinate si se bazeaza pe ajutorul de la stat... mamicile de ian-feb au de suferit la faza asta!!!!
Este incredibil, dupa ce au jefuit bugetul cum au stiut ei mai bine, dupa ce si-au ridicat vile cat niste palate, acum au casunat pe bietele gravide!!! Au luat-o treptat: de la renuntarea la gratuitati la medicamente pentru gravide, acum vor sa le ia indemnizatia pentru cresterea copilului... sa le fie rusine!!

Sunt f. indignata!!!

Irina si bebe 33 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Anis, uite ce salteluta am luat. http://reclama/product/details/670
Pe patutul nostru scrie sa nu fie mai mare de 12 cm. Ser sa nu fie nici prea mica. Azi vin sa o aduca.

Am auzit si eu ca vor sa reduca indemnizatia asta! E chiar nesimtire din partea lor. Pe de alta parte am citit in ziar saptamana trecuta ca liberalii vor sa scoata o lege ca mamicile care au salariul mai mare decat media pe economie sa primeasca 85% din salariu lor. Pentru mine ar fi super ca as lua mai mult decat cand ma duceam la servici. Oricum, sper ca pe noi sa nu ne prinda indemnizatia asta de trei lei!

Pupici
acusor 32 sapt

Mergi la inceput

Anis, vad ca nu ma lasa sa pun link-ul. Du-te pe site la reclamamascata, la trusoul bebelusului, saltele Durflex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna dimineata,

FELICITARI MAMIK SI TATIK ptr. MIHAI !!!!
Gabi, mare e baietelul tau!! Paula avea 2 kg la 32 s. Cat mai sta Iulia la Cluj? Toata noaptea m-am invartit in pat si am simtit ca si Paula era agitata. Acum imi fac planuri cum imi aranjez apartamentul .

Sunt nebuni cu schimbarea CIC!!!

Nasol e ca si l19/2000 se poate modifica !!!Cine a nascut in 2001 isi aminteste ca s-a modificat prin iulie- august! eu am muscat-o atunci. Acum sunt scarbita de ceea ce fac cei ce au promis altceva in campania electorala!

Pupici!
Azi am o zi grea... de mers la notar, de scos bani din banca etc.

Ella, Iulia si surioara ei Paula 33s

Mergi la inceput