Mamici de iulie-august 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai...si eu la fel am s afac cred..desi trag tare sa termin cu aranjatul camerei bebelinei,mai mult ca sigur ca va sta cu noi in prima faza.
Deny, multa bafta si sa auzim de bine..ca sunteti bine amandoi!

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

Salut! Sunt sotul Cristinei, suntem cei mai fericiti parinti incepand cu data de 25.06.2005, avem un baietel Mihai care s-a nascut prin cezariana, am avut 3,750 kg si 48 cm.

Cristina si Mihai 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deny ai grija de voi doi si bafat multa!
Felicitari Cristina sa va tariasca Mihai si sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

CRISTINA, FELICITARI PENTRU MICUTUL GRASUNEL!!!!! SA CREASCA MARE, SANATOS, FRUMOS SI DESTEPT, SA FIE O BUCURIE PT MAMI SI TATI!!!!!

Oana C si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Deny, si mie imi pare f rau ca ai probleme, iti doresc multa sanatate si succes, sa fie bine si pt tine si pt bebe, sa fiti sanatosi amandoi, sa ai o nastere usoara daca nu te mai vedem pana atunci, si sa va vedeti tu si bebe curand cu bine!
Pt Cristina si sotul ei: Felicitari multe, stim ca cunteti cei mai fericiti parinti! Sa va traiasca bebelusul si sa fie sanatos si papacios, sanatate multa Cristinei si refacere rapida! Multi pupici Cristina si bebe Mihai!

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Deny, mult curaj, ca o sa fie bine. Deja ai vazut ca toti bebelusii care se nasc acum sint maricei si grasunei, asa ca nu-ti face probleme; o sa termini mai repede si iti vei vedea mai repede puiutul.

Oana C si 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Deny mult curaj. Noi iti tinem pumnii si o sa vezi ca totul o sa fie bine Cum au mai spus si alte fete, toti bebeii nascuti mai nou sunt maricei si grasunei asa ca nu iti fa griji.

Felicitari pt CRISTINA si sotul ei si multi pupici pt bebe MIHAI Inca o mamica fericita cu puiul ei Multa sanatate, refacere rapida si bucurii alaturi de cel mai proaspat membru al familiei

Delia bine ai revenit. Noi ti-am simtit lipsa dar tie cred ca ti-a mers f ff bine 3 saptamani la mare! Ce bine cred ca a fost! Si mie mi s-a facut un dor sa vad marea....

Si la dorul meu contribuie si pozele Irinei Sunt super. Esti o graviduta foarte draguta Poate la anul o sa ne vedem cu bebelinele la mare , ce mult mi-ar place

Cami si zuza mica din burtica 33s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Va multumesc mult fetelor!!!

De maine ,dis-de-dimineatza ma internez.....sper sa fie totul bine.....bebe din zisele doctorului este destul de dezvoltat si de grasun ......Va pupic!!!
Deny si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Felicitari Cris Ciurea si bebe Mihai cel voinic! Cele mai frumoase urari pentru voi doi si fericitul tatic.

Deny, iti tinem pumnii! Te asteptam repede inapoi cu vesti bune.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna burticutze si mamic!

Ioana si Cristina, felicitari! Sa va traiasca puii si sa va aduca numai bucurii!
Doamne ce de baietei! Si nici nu e iulie, inca ...:-)

Irina imi pare asa de rau de intorsatura. Intotdeauna am urat distantele. Dar lasa, ca o sa fie bine pana la urma. Mai e un pic. Pana atunci ai grija de bebelina, ca ea are nevoie de tine si mai ales de liniste inainte sa vina pe lumea asta rasucita si plina de "surprize". Imi place al naibii de tare de tine. Ai ceva din firea maica-mii. Ea e o femeie care intotdeauna gandeste pozitiv si, cred eu, are puterea de a impinge lucrurile pe drumul bun inainte. Din pacate eu nu seman cu ea pe cat mi-as dori. Si mi-e asa de dor de ea! Cine stie cand ne-om mai vedea.

Anis si Orca frumoase camerele bebeilor! Las' ca merita ca sunt copii buni. O sa vedeti!

Noi suntem ok. Topiti de caldura, dar fara semne "nashpa". Doar vejnica oboseala. Avem probleme de "logistica". Cum sa facem sa mergem sa nastem in Toronto. Asa nu-mi vine sa "emigrez" iarasi... Dar e cel mai bine pentru bebe, asa ca voi naste in deplasare. Aventura adevarata! Drumul de la spital acasa va fi cel mai nasol. Ca sunt vreo 175 de km. Si pe caldurile astea si cu fundul (ev. burtica daca o fi cezariana de urgenta) varza, o sa fie super pentru mine. Dar, eu sa fiu sanatoasa si sa il vad pe Pooh OK. Ca ne descurcam noi!

danaB + pooh 35+

Mergi la inceput