Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
oana, foarte frumoasa camera
. Si burtica, bineinteles
.
Sint curioasa cum o sa iasa cu legea asta pina la urma. Poate are dreptate codruta, si ne da si 85% din salariu, pe linga alocatia pentru copii
. Daca nu, sa vedeti cum or sa zboare de la putere peste 3 ani jumate
.
Fetelor, a fost OK cu soacra soacrei. M-a "cumparat" cu banii de carucior
. Si i-a impletit si 3 perechi de botosei lui bb. Cred ca era foarte bine dispusa
.
Ioana
Ioana75 spune:
alina, soacra soacrei e rea, recunoaste si sotul meu asta, dar din cind in cind are "puseuri" de bunatate si ne "cumpara" cu diverse chestii
. Si nu stiu dinainte cind o apuca, ca sa o astept cu drag
. Soacra e mai putin rea decit soacra soacrei, dar nici nu face excese de bunatate
.
LiaMia, bafta la Iosup! Sa ne zici cum a fost.
Eu inca nu mi-am cumparat aerul conditionat, stau si sufar in caldura asta ...
Ioana
nicole74 spune:
Neata gravidute!
In legatura cu proiectul de lege, am decis sa nu ma mai agit, desi nu prea pot.
Ieri am fost la Pop la eco. Nu a scos 2 sunete pana la sfarsit. I-am pus 2 intrebari si mi-a pierit cheful de a mai pune alta. Ne-a lasat sa filmam in schimb. Ecografia e foarte completa, iar el e f. bun, insa nu mi-a placut ca nu ne dadea detalii.
Pupici
Nicole 30 saptamani
Flavia_Hurducas spune:
Alinam si la noi s-ar putea sa mai creasca CIC de la 1 ianuarie 2006, pentru ca este 85% din salariul mediu brut pe economie, care se stabileste la inceputul fiecarui an. Pentru 2005 salariul mediul brut a fost stabilit la 9.200.000, de aici rezultand suma de 7.830.000 pe care o primesc mamicile timp de 2 ani. De aceea cele care au intrat in CIC anul trecut au beneficiat si ele de 7.830.000, in loc 6.400.000 (cat era pentru 2004).
Deci daca pentru 2006 salariul mediul brut va fi stabilit la 11.000.000, noi vom primi 85% din acesta. Desi nu prea cred eu ca va creste foarte mult, dupa dipozitiile date de astia de la FMI.
Sper ca nu am fost prea haotica in explicatii.
Flavia 26+
Flavia_Hurducas spune:
Oana foarte frumoasa camera i-ati facut lui bebe. Iar burtica ... impresionanta. Eu nu am nici in a 28-a saptamana burtica asa mare cum aveai tu la 24. Poate ca ai gemeni...![]()
Azi ma dyc pentru a doua oara la Scoala mamei - sa vedem ce mai invatam astazi pe langa gimnastica si tehnici de respiratie.
Flavia 26+
mihaela_e spune:
Buna dimineata!!!!
Vad ca subiectul principal in dimineata asta este tot CIC. Groaznic, si ganditi-va ca nimic nu este batut in cuie pt ca astia schimba legile peste noapte. Ce daca este o lege, hop dam o ordonanta de guvern si schimbam legea (cum au facut si cu codul fiscal, desi constitutional nu aveau voie). Asa ca pana la momentul X nu putem face nimic iar de la acel moment tot nu poti decat sa accepti situatia sau sa pleci din tara. Sau sa ne facem noi un partid si sa sustinem tot felul de initiative legislative in favoarea noastra iar actualii guvernanti sa-i punem la zid 
Mie mi-e groaznic de somn, si nu stiu ce sa ma mai fac!!!Abia astept sa intru in concediu si sa incep si eu cumparaturile pt bb. Aseara a venit sotul acasa (care trecuse mai intai pe acasa pe la soacra) si mi-a spus "Nu e bine sa cumparam pt bb lucrusoare inainte de nastere!". Ceea ce m-a enervat
si i-am reamintit ca eu nu cred in superstitii si sa le transmita chestia asta si surorilor lui, care de cand au venit nu-mi transmit decat "Nu e bine sa faceti aia", "aduce ghinion daca faci aia" si alte tampenii de-astea legate de tot felul de babisme si superstitii.
Drept pentru care i-am spus ca eu nu cred decat in Dumnezeu nu si in superstitii si ca o sa-l intrebam pe duhovnicul nostru (care ne este prieten apropiat) cum e cu superstitiile. Asa ca l-am linistit si mergem la cumparaturi in concediu.![]()
Va doresc tuturor o zi cat mai buna.
Mihaela 23+
cge spune:
Fetele, sa va dau prima veste buna: am incaput aseara in costumul de baie de acum 2 ani.
Sa nu ziceti ca fiindca e elastic.![]()
Sper sa incap si peste o luna cand o sa fim la mare.
Cristina
jadi spune:
Buna dimineata graselor agitate!
Bine ai venit Irina si felicitari pentru bebe-el sa fie sanatos, frumos, destept!
Frumoasa camera Oana!
Eu sint un pic indoita de sale ca ieri am spalat ca nebuna si la masina si de mina ca sa pregatesc toalele de concediu. Norocul meu ca anul asta trusoul meu este mult mai mic. Mi-am adus aminte, saptamina trecuta am umplut balconul cu haine de copii, doamne cit de mici si dragute! Acum sint calcate frumos in dulap , asteapta sa nasca cumnata mea sa le fac transferul.
Ieri am aflat ca sora cumnatei este si ea insarcinata ( naste undeva prin decembrie) asa ca sa tina toalele de copii ca avem un trafic de facut, de la cumnata la mine si de la mine la sora ei.
De dimineata ne astepta politia in parcare , hehe.
Cica au prins un hot exact cind imi spargeau mie dacia logan.
Pacat ca ne-au spart-o degeaba ca nu aveam nimic in ea ca imi furase cd-ul acum 2 luni si l-am inlocuit cu unul cu fata detasabila si care era la mine.
Asa ca sotul este la sectie sa depuna plingere sa dea amprente si alte rahaturi... am plecat cu masina lui asa ca am mers mai incet ca nu mai sint obisnuita cu ea.
Am uitat sa va zic ca nu sint chiar asa de insensibila si ca am in crestere 16 flori din care doar violetele imi infloreau . Saptamina trecuta mi-a inflorit si sporul casei iar saptamina asta e rindul trandafirului japonez si sint tare fericitaaaaaaaaaaaa!
Jadi
25+