Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
Flory72 spune:
Fetelor, imi pare rau de ce se intampla in Romania!! Cred ca pt multe dintre voi nu e usor.
Irina, bine ai venit!! 
Sper sa te simti bine printre noi!
Eu am aceleasi kg ca si acum 3 saptamani. Ieri am fost ingrijorata ca nu iau in greutate, dar sotul si inca o prietena m-au incurajat si e mai bine acum.
Flori 23+
cge spune:
Jadi, si eu am niste flori frumoase pe balcon, cum n-am mai avut de mult. Cica tot de la burti ni se trage, ca au influenta benefica asupra tot.
Doar ai vazut ca au prins si hotul de la masina ta.![]()
Cristina
mysweetest spune:
'neatza 
Flavia esti foarte optimista ca astia vor mentine 7,8 mil sau cat va fi 85% din salariu mediu brut pe economie pentru cele ce intra in CIC inainte de 1.01.2006 ..asa sa fie desi mi-e tare greu sa cred..eu cred ca or sa gaseasca o solutie sa ne dea la toate 3 mil.
Frumoasa burtica si impresionanta Oana!
A mea nu e asa mare dar tot imi este din ce in ce mai dificil mai ales cand duc noaptea la toaleta ..este asa grea.
Cred ca am inceput sa am manifestari de oboseala ca in trimestrul I...ma apuca dupa amiaza o stare de oboseala si somn de parca as fi alergat toata ziua.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
Ioana75 spune:
mihaela, e interesant ce zici tu, ca guvernantii au procedat neconstitutional cu alte lucruri ...
nicole, bine ca a fost bine la eco. Si eu ma duc miine dupa-amiaza la Pop. Vrei sa facem iar schimb de valori?
Ioana
mysweetest spune:
Deci de asta Cristina tot cresc cu viteza florile mele de pe balcon
? Nu stiam...
Marlena &
album
jadi spune:
Mie acasa nu imi supravietuieste nici o floare asa ca le-am carat la servici de fiecare data cind mai primeam cite una.
La servici le merge de minune, au si soare mult si racoare ...dar niciodata nu mi-a inflorit altceva decit violetele.
Acum nu stiu ce voi face cu ele... poate le voi lua acasa nu stiu daca e bine sa le tot mut atita...
Jadi
25+
mysweetest spune:
Puteti trimite propuneri si sugestii cu privire la alocatia pentru cresterea copilului aici http://www.mmssf.ro/proiecte.htm
Marlena &
album
jadi spune:
Daca aveti obiceiul de a va tine bani pe card, miine 29 iunie e ultima zi cind puteti sa faceti retrageri de la bancomate.
E posibil ca anumite banci sa nu opreasca decit 24 de ore retragerea de numerar de la bancomate dar ca sa fiti sigure faceti-va rezerva pina luni 4 iulie.
Sa vedeti ce nebunie va fi la mine pe chestia asta,
Jadi
25+
LiaMia spune:
Salutare din nou!
Tocmai m-am intors de la Iosup: tare de treaba! Ne-am conversat, am ras si am concluzionat ca ma asteapta si cu fetita !!!!! :))))) (mi-a facut si o sugestie: sa folosim inversul pozitiei in urma careia a rezultat baietelul :))))))
In alta ordine de idei, bb e super bine, cca 1,5 kg si 'estimated date of arrival' 02 sept 2005, pe cai naturale ar zice el ca nu e nici un impediment!
Salutari, Ioana! Bb n-a mai scos limba la dl doctor azi :)))).
Pupici,
LiaMia
cge spune:
Fetelor, eu le-am scris un mail astora la Ministerul Muncii, dar nu cred ca o sa ii impresioneze f. tare.
Cristina