Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
nicole74 spune:
Bafta Ioana la eco! Sigur ca facem schimb de valori. La mine placenta avea ceva prin ea, necroza ischemica nu stiu cum, am vorbit cu doctora si mi-a zis ca e normal o data cu imbatranirea placentei. Arterele uterine erau un pic marite. Colul inchis de 3-3,5, bebeul de 1,5 kg +/- 200 g, iar restul valorilor le am notate, dar am sa le scriu cand ai si tu rezultatul.
A, si mi-a mai zis ca e posibil sa nasc mai devreme ca e f. agitata domnisoara.
Pupici
Nicole 30 saptamani
mihaela_e spune:
Cica e o vorba in popor cum ca femeilor gravide le merge totul f. bine. Pt mine s-a verificat zicala: examenul, nunta.... asa si cu florile voastre. Creste burtica, cresc si ele. Eu va propun sa incepeti acum sa dezvoltati o sera sau o florarie
.
Azi sunt mai vioaie. Nu am mai luat aseara porcaria de Claritine si deja am terminat un contract si va si citesc cu regularitate![]()
Azi-noapte bb-ul meu a scos capusorul in partea stanga din burtica. Dupa ce l-am mangaiat pe crestet, am adormit amandoi.
Mihaela 23+
b_irina_c spune:
Salutare
,
Multumesc mult de urari
. Drept sa spun aveam ceva emotii ca am aparut asa de tarziu, dar m-am calmat
. Acum am intrat si mai am ceva mesaje de recuperat...
Irina 31+
bonaparte spune:
salutare!
sa stiti ca mai sunt cu voi
!
fost in concediu
, actualmente racita cobza ![]()
e un articol pe DC despre cum sa ne destresam, eu o sa-l citesc, am nevoie de niste sfaturi 

, o saptamana cat mai buna
ioana, 25++
RalucaN spune:
Salut fete frumoase!
Dupa ce m-am agitat ieri de numa cu porcaria aia de proiect, azi m-am hotarat sa ma calmez. Pana la urma nu ma ajuta cu nimic daca ma enervez, oricum de parerea noastra nu tine nimeni cont.
Miflore, am dat si eu eu un email la jurnalul.ro. asa ca sa ma descarc.
Mihaela_e, si bebelina mea a scos caputul aseara, dar in dreapta. Si am mangaiat-o si eu si tati. Ce senzatie frumoasa!
Raluca,
25 saptamani si
din burtik
poze
monval spune:
Buna ziua la toata lumea, trebuie sa recunosc ca nu am dormit toata noaptea de griji in legatura cu aceasta lege. 

RALUCA N noi doua avem cam aceeasi perioada de nastere, ce o sa faci?
o sa-ti depui pt. prenatal ca sa apuci sa depui imediat dupa ce nasti pt. CIC sa te incadrezi in acei 7.830000 lei?Daca este asa a r trebui sa depunem de la 1 iulie ca sa nu lasam pe ultima luna [decembrie], ca nu se stie ce le mai da prin cap. Eu cred ca asa voi face , nu am incotro.Aveam de gind sa intru in prenatal la 1 septembrie dar acum nu mai risc.
VA DORESC TUTUROR GRAVIDUTELOR MULTA RABDARE SI SARCINA USOARA IN CONTINUARE
Ioana75 spune:
Fetelor, sint deja 9 mamici de iulie-august
. Si nici n-am ajuns pe 1 iulie. Se apropie si la noi momentul, eu deja mai am mai putin de 2 luni pina la nastere
.
Si ma gindeam de data asta poate se ofera alt voluntar sa mute capitolul, in afara de jadi care am vazut ca se pricepe
. Nu va fie frica, daca ceva nu iese bine, sintem si noi aici, reparam imediat. Dar e simplu de tot, nu are cum sa nu va iasa
. Astept voluntara cind ajungem la pagina 9
.
Ioana
RalucaN spune:
Bai, am zis ca ma calmez, dar nu pot. Marlena, esti sigura de adresa aceea la care putem trimite propuneri-sugestii? Pt. ca eu nu pot intra pe ea. Vreau sa le zic vreo doua trei vorbe.
Raluca,
25 saptamani si
din burtik
poze
Hildegard spune:
Ceau
La mine azi misca bebeul
de zici ca are concurs peste cateva zile...ca la antrenament.
ieri tati nu a fost cu noi numai seara si micutului nu i-a placut asa ca a dormit...
va pup pe toate....
vero 24
http://community.webshots.com/user/hildegard122

am uitat... UM 24.11.2005 si DPN 4.09.2005