Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, e buna adresa, doar ca are un . (punct) in plus la sfirsit. Sterge-l din URL si o sa mearga.
Marlena, daca esti draguta, editeaza-ti mesajul si sterge punctul, sa poata folosi fetele link-ul. Mersic.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Raluca adresa este http://www.mmssf.ro/proiecte.htm eu le-am trimis 2 mailuri dar nu stiu daca le vor lua in considerare.
Da mai avem putin pana la nastere si daca e cum zice Nicole inseamna ca si eu as naste in august. Tocmai ma bucuram ca bb-lusa nu mai e asa agitata dar se pare ca are program la orice ora si nu stiu daca doarme 20 % din timp...si mai ales cand dorm cum ma intorc incepe si ea sa se miste.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Monval, eu inca ma mai gandesc ce am sa fac. Insa cred ca nu voi intra in CIC. Am sa imi iau cele 126 de zile platite cu 85% din salariul meu, imediat dupa ce nasc. Inainte imi iau concediu de odihna. Pentru ca eu oricum nu vroiam sa stau mai mult de 6 luni acasa cu copilul. Asa ca voi mai sta 2 luni (dupa cele 126 de zile) pe 3 milioane, dupa care ma intorc 6 ore/zi la munca si imi voi lua si salariul meu si cele 3 milioane. Pierd cam 4 mil/luna timp de doua luni, dar castig 3 mil/luna pana face copilul 2 ani. Insa eu sunt un caz fericit pt. ca o am pe mama care ma va ajuta, dar ce fac fetele care nu au pe nimeni. Pe mine asta ma intriga. Cum sa stai cu copilul acasa pe 3 mil.?

Raluca, 25 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Acum merge Raluca ..era fara punct .

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Raluca esti sigura ca cele 3 milioane se dau si dupa reinceperea serviciului? Ca mie inca tot nu mi-e clar....

Irina 31+

Mergi la inceput

Ioana am citit acum instructiunile si incerc eu sa schimb capitolul daca nu va grabiti pana ma intorc eu din piata adica maxim 45 minute.
Oricum am mai facut o adaugare zilele trecute cu userul septoct2005.
Daca ajungeti la pagina 10 faceti si voi o pauza sa am timp .

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu ne grabim , doar scriem un pic mai mult ca sa si apucam sa ajungem la pagina 10, hehe.
Am vazut si eu 9 mamici iulie-august si am ramas socata ca am vazut ca este si o mamica care merge la aceasi doctorita si a nascut prematur un bebe de 3 kile fara probleme si apgar 10.

Se grabeste lumea, eu nu am de gind sa ma grabesc, hehe!

Jadi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, te asteptam.
jadi, ok, tu nu te grabesti, dar lui bb cum ii explici ca nu are ce cauta afara pina in saptamina 37, cind se considera la termen?

Am citit pe alt site despre ce se intimpla pe saptamini, si m-a speriat ideea ca dopul gelatinos poate cadea cu saptamini inainte ... Pai ce ma fac daca ma apuca la servici? O sa ma murdaresc ca un .

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Nu vreti sa facem un miting in fata parlamentului? Eu ajung mai greu, dar promit ca vin cu rosii si oua clocite . Acum, cica nu avem voie sa ne enervam asa ca propun sa ne calmam cat putem, dar si dupa ce nastem vai de mamele lor: i bagam si scoatem.............. !

Am vazut ca s-a discutat de soacre. Sau cum le spuneti voi: socrosenii! Din punctul asta de vedere eu nu ma pot plange. Am o soacra model. Eu locuiesc impreuna cu ea, la casa si ma rasfata si mai si ca pe fiu-su! Cu socru-miu ce sa mai spun! Acum poate asa e la inceput, ca au trecut doar 2 ani de la nunta (de atunci stam impreuna).
Cum le spuneti la soacrele voastre: mama, mama-soacra sau pe nume? E o curiozitate de-a mea!

Sunt bucuroasa ca de luni voi lucra doar 4 ore pe zi, cand vreau eu! Salarul merge normal.

,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu ii zic soacra-mii 'bunica'.

Mary, mai ai un pic si o sa ii zici si tu tot asa.
Cristina

Mergi la inceput