Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
cge spune:
Fetelor, pai, voi credeati ca o sa nastem la DPN fix ?
Incepand cu sapt 36, este ok sa nastem, din cate stiu eu.
Pe Victor l-am nascut la 38 sapt, presimt ca si pe bebelusha tot asha.
Desi se zice ca fetitele ies mai repede. Grabite, deh.
Cristina
Mary_25 spune:
Oana: Ce camera frumoasa o sa aiba bb! Burtica e superba! E mai mare ca a mea. Eu am 28+!
,
Mary 28+
ELAELA spune:
Buna ziua, burticilor!
Sunt si eu o mamica de septembrie-octombrie 2005 si va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu urmatoarele date:
ELAELA - UM 19.12.2005 DNP 21-25.09.2005 DR.ION IONUT -SPITAL GIULESTI
V-am descoperit mai demult, dar abia acum am reusit sa ma inregistrez pe site.
Am si eu o intrebare: ati auzit de situatia in care uterul este mai mic decat varsta sarcinii, dar ca bebe e dezvoltat normal si lichidul amniotic este suficient?
va pup,
ELAELA SI LUCA
DIN BURTICA
27+
mysweetest spune:
Multumesc pentru atentionare Ioana ..abia acum am vazut-o
.
Uite de asta e bine sa citesti de 2 ori acelasi lucru.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
mysweetest spune:
Bine ai venit Elaela si felicitari pentru baietel!
Marlena &
album
Ioana75 spune:
Marlena, deci te-ai intors de la piatza, putem sa vorbim in continuare?
Fetelor, banii ca banii, dar sa nu pierdem din vedere lucrul cel mai important: dispare concediul numit CIC:
"Art.18 – (1) La data intrării în vigoare a prezentei legi, prevederile Legii nr.19/2000, cu modificările si completările ulterioare, referitoare la concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, precum si orice alte dispozitii contrare, se abrogă."
Ioana
mysweetest spune:
Da putem vorbi ..acum ma apuca emotiile fiindca vad ca ne indreptam spre pagina 10 si dispar ...
.
Marlena &
album
jadi spune:
Stiu ca nu sta in puterea noastra ... cind ne-o fi sa nastem atunci se va intimpla oricit o sa vrem noi sau nu.
Dar toate speram sa nastem cit mai aproape de DPN si sa fie copilul mare si grasone...
Jadi filozoafa lui peste
25+
mysweetest spune:
Eu am o mare rugaminte la fetele care nu sunt la prima sarcina sa ne zica si noua cam cum arata acel dop gelatinos ca tare mi-e teama ca nu o sa-mi dau seama
.
Marlena &
album