Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
miflore spune:
Ofofof, n-am mai apucat si eu sa intru deloc... am vazut ca sunt deja o gramada de pagini scrise pe marginea noului si minunatului proiect si sunt deschise cateva subiecte! Scrieti fetelor la plangeri, eu am scris de dimineatza da promit sa mai bag si maine si in fiecare zi! Bun venit noilor fete si sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi!
Sa stiti ca si eu am flori frumoase pe balcon, petunii (sadite chiar de mine pe cand erau un pic mai mari decat niste seminte) si o muscata si o kalanchoe, toate inflorite!!! Sunt tare frumoase!
Mihaela 26++
Ioana75 spune:
miflore, le-am scris si eu. Eu am fost un pic ironica, acum imi pare rau. Trebuia sa fiu rea, sa le-o zic de la obraz, ca sa nu zica ca n-au inteles
.
ElaEla, bine ai venit printre noi
. O sarcina usoara in continuare si un
sanatos.
Ioana
jadi spune:
Marlena , nu mai scrie cu userul de mutat ca ne alearga moderatorii pe aici.
Fetelor eu ma indrept spre casa ma cam doare spatele si inca mai am ceva rufe de spalat si pregatit bagajul .
Vineri ma duc la concert la Smokie, simbata la o nunta si duminica plecam la mare. Si la prognoza meteo de pe DC , niste nori mari incepind de duminica si toti la mare, hmmmmm.
O zi buna,
Jadi
25+
Ioana75 spune:
Marlena, am promis moderatorilor ca nu scriem decit listuta cu user-ul septoct2005, te rog eu frumoooos da logout daca vrei sa scrii alte mesaje.
Ioana
mysweetest spune:
Frumoase poze Hildegard dar nu am vazut nici o burtica pe acolo!
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
Ioana75 spune:
Marlena
!!!
A reusit sa ne mute, cap 44 este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52111&whichpage=1" target="_blank">aici. (numai ca ne-a scris link-ul la cap. 42
)
Ioana