Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Tonnia sunt niste chestii de carton, care au o gaurica in spate. Sotul a batut cuie si stau agatate ca si aplicele din Ro. Aplica din mijloc cu tobosarul, daca o apesi pe toba incepe sa cante. Initial am crezut ca sunt autocolante dar.. se pare ca nu este asa. Ma duc la culcare, maine e trezirea la 8.
Pupicei pe buricei,

Oana D - saptamana 30

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Salutare, fetele!
Scuze ca nu am mai dat de multa vreme pe aici, dar sa stiti ca v-am dus dorul...
Din pacate nici nu am apucat sa citesc ce ati mai scris... Miflore, ce e cu proiectul ala de lege legat de CIC? Unde il pot gasi? Please un PM daca stii / stie cineva...
Sper ca toate sunteti bine si v-ati pus la adapost de prea multa munca. Eu intentionez sa mai vin la servici pana pe 10 iulie, dupa care sa-i ofer bblului cat mai multa relaxare.
Va urez cat mai putin stres la servici! (la mine e prea mult!)
Valen - abia astept sa ne mai auzim! Din pacate am avut PC-ul 'bolnav' si mi l-au facut varza la reparat, astfel ca nu pot reinstala YM - ceva legat de modem din cate pot sa-mi dau eu seama...
Ioana - cum mai stai cu caldura?
Azi ma duc la Iosup, la 10:30.
Ne mai auzim,
Pupici tuturor,
LiaMia si bb 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! sunt foarte suparata cu noua lor lege!!! am sa le las plodul la maternitate sa vad daca ei il cresc cu 3 milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata

Oana felicitari pt camera lui bebita ,o placere sa o privesti ;burticuta frumoasa

fetelor este asa de cald aici , azi sau anuntat 34°

dana26+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata! Noroc ca la noi nu se plaica noua lege, sau proiect de lege, pentru ca eu nu am de gand sa ma intorc la servici cel putin un an, chiar daca si actuala indemnizatie este destul de mica.

Mai jos este linkul spre revista presei, undea aparut ceva despre acest proiect de lege.

http://www.hotnews.ro/articol_25476-Alocatia-pentru-mame-scade-cu-5-milioane.htm

Flavia 26+

Mergi la inceput

flavia cum adika nu se aplika la noi???? eu ii cred in stare de orice, eu vreau acasa 2 ani ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Alinam, legea intra in vigoare de la 1 ianuarie 2006, daca se va aproba. Asa scrie si in proiectul de lege "prezenta lege va intra in vigoare la 1 ianuarie 2006". Deci cele care intra pana atunci in CIC, nu mai au nici o problema. Poti sta acasa 2 ani linistita.

Flavia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutzelor!
Deci se profileaza foarte dragut noua lege. Nesimtitii! Am inteles ca au spus si aseara la TV si azi dimineatza la radio; e foarte clar articolul trimis de Flavia, cititi-l si minunati-va!
Si eu care eram suparata din cauza celor 7800000...deci se poate si mai rau... si poate se mai gandesc un pic cei care propun legile astea si taie tot!
Daca vreti, puteti trimite un mail de protest (sau mai multe, eu deja am trimis 2!) la adresa jurnalul.ro, daca clicaiti pe numele Cristian Petru. Ce rusine! Noi ne mai invartim, vorba Flaviei, putem intra in CIC pana la 1 ian. 2006, cele care nasc dupa 15 nov. nu mai au de ales... Bataie de joc!!!

Mihaela 26++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata !
Mie imi este tare somn, nu stiu ce-i cu mine dar ma simt obosita.
Si mie imi tot mai greu sa ma deplasez, eu lucrez intr-o vila la mansarda si bucataria este la subsol.
Sa vedeti ce algoritm am gandit, ca sa fac cat mai putine drumuri de la birou la bucatarie.

Oana, foarte frumoasa camera.
Si burtica, sa vezi peste ani ce dragi o sa iti fie pozele astea.

Trebuie sa mai schimb si eu pe la Victor prin camera, acum ca nu e acasa. Ca sa ii mai fac loc bebelushei, nu de alta.
Nu vreau sa ma pun rau cu proprietarul camerei.

Poate reusesc sa fac si poze cat timp e aranjata camera.

In rest, dupa cum sprijina guvernatii astia mamele cu copii, mi-e f. clar: ca trebuie sa plecam cat mai repede din Romania sau sa ne facem 'patroane' de crese.

O zi super,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 5 luni) si a bebelushei (26+)

Mergi la inceput

Flavia citisem si eu ca de la 1 ian 2006, da nu m-ar mira nimik, adika sa intram toti in aceeasi oala... indiferent cand ai intrat in cic, asa cum au fakut anul asta pt mamele care intrasera in cic anul trecut si le-au dat 7,8 mil, asa pot face si de data asta, in sens invers... adika pe noi de la 7,8 la 3 mil.

in alta ordine de idei l-am vazut pe bebe la eco, e ok numai ca e pelvian....... ai vostri cum stau??? cu capul in jos???

Mergi la inceput