Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

monica, ma bucur ca esti bine. Foarte frumos nume, are si sfint pe 30 august.
mihaela, multumim ca te-ai uitat pe propunerea aia de lege. Pai daca pina si tu care esti in domeniu zici ca e neclara ... ce sa mai zicem noi. Poate ne citeste vreo deputata, si tine cont de sugestiile tale.
irina, bine ai venit! Zi-ne si noua DPN, sa te trecem pe listuta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am vorbit cu o prietena care e intr-un partid aflat la putere si mi-a zis asa referitor la proiectul acesta de lege: cele cu salarii mici raman cu 7.830.000 lei (adica 85% din salariul mediu brut), iar cele cu salarii mari vor avea 85% din salariul lor. Asta in mare e explicatia.
Asta mi-a zis...ce va fi, vom vedea

Codruta & 31 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Codruta, spune-i prietenei tale sa se uite cu atentie peste proiectul de lege si sa nu uite ca in prezent cuantumul indemnizatiei pt cresterea copilului se stabileste nu numai prin legea 19/2000 ci si prin un HG (nu stiu exact nr. dar pot sa-ti spun). Practic prin HG se stabileste suma de 7 mil si ceva iar in Legea 19/2000 prin procent la salariul individual.

De altfel, chiar la sfarsitul noului proiect de lege se spune ca in termen de 30 de zile de la adoptarea legii MMSSF va emite normele metodologice de aplicare a legii, dare de fapt vin si adauga la lege nu o clarifica.

Oricum, pentru ceea ce spune prietena ta nu gasesc nici un argument juridic in proiect - nu reiese de nicaieri asta - plus de asta care este limita pana la care poti sa vorbesti de salariu mic si sa primestii 7 mil si de la ce suma la salariu consideri ca este mare si primisti procend din el??????

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Vai fetelor ce am dormit ca un bebe Codruta eu te inteleg cu oboseala asa sint si eu daca ies undeva cind ma intorc daca nu dorm o ora cel putin sint ,eh dar o sa treaca

Ioana,Tonnia mersi pt felicitari ,dar mie una imi statea pe cap bagajul de spital mai ceva ca matreata ,acum ca am terminat respir usor

Irina bine ai venit si sa-ti traiasaca baietel

dana26sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai, eu am inteles din proiectele astea astea ce a inteles si Mihaela cu o diferenta: cred ca alocatia se adauga la salariu sau la alte venituri in cazul in care ne intoarcem la lucru, asta pt. ca insasi notiunea de alocatie tine de un dr. al copilului, nu al mamei, se da in considerarea lui, nu in functie de contributie si indiferent daca mama lucreaza sau nu, exact ca fosta alocatie. De altfel se plateste de la Min. Muncii, nu din bugetul asigurarilor.

In alta ordine de idei, am venit de la eco (23 de sapt) si am IR-urile cam mari. Dar cat trebuie sa fie ele la varsta asta? Ca nu inteleg nimic din linkul de pe prima pag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu am inteles ca voi, dar am sunat-o si asta mi-a zis. O sa listez proiectul si i-l pun sub nas maine.... sa vad cu ce ma convinge....
Mi-am facut o salata cu de toate...
Am crezut ca voi sta linistita pana imi vine sotul, dar se arata o vizita de la o matusa de lui (ca o soacra).......in seara asta. Bine ca nu-i soacra mea~!!! Asa ca ..... ma tin tare pe pozitie, ca tine Ioana cu soacrele.

Codruta & 31 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da si pe mine ma apuca oboseala Codrutza si merg foarte incep fiindca simt ca am burta foarte grea...iar uneori pe dupa maiza ma apuca un somn si o stare de plosteala...cred ca asa va fi pana la final ..oricum nu mai e mult...sa speram ca nu va fi si mai rau .
Am citit si eu cu soacrele ..dar au pretentii mari de tot si eu care credeam ca sunt singura ...deci sunt mai multe surori gemene ...mamelor de baieti aveti grija sa nu faceti la fel.
Si noi ne-am facut singuri nunta si ei (socrii) au fost doar invitati .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai venit Irina!

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor (la mine este 23,se pune?). Asa cum v-am promis, am pus fotografii cu burtica din sapt 24 si de ...azi, precum si poze din camera bebelusului. inca nu este terminata, mai am inca o gramada de chestii in cutii, lenjeria inca nu e pusa dar mai astept, daca le pun de acum or sa se umple de praf pana cand nasc. O sa reactualizez albumul dupa ce le scot, mai peste 1-2 luni.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu burtica mea, creste pe zi ce trece, parca sta sa explodeze, o vedeti si voi. Abia astept sa ajung la medic pe 6.. poate sunt gemeni, poate totusi eram bun vechiul DPN in august, imi e tare greu cu burta asta mare, dar nu am ce-i face..
Azi am mers iar la plaja, se pare ca in fiecare dimineata intre 8.30 si 10.30 o sa fiu la plaja, ma intereseaza cel mai mult partea cu inotul, asa cum pot si cat mai pot..
Nanadana, felicitari pt bagaj, ti-ai luat o grija. Noroc ca nu ne trebuie atat de multe ca si fetelor din tara.
Irina, bine ai venit.
Fetelor, imi pare rau ca sunt probleme cu banii pe care ar trebui sa-i primiti in CIC... De asemenea imi pare rau si pt cele care au probleme cu soacrele. Eu nu aveam vreo problema speciala dar am rezolvat eventualele probleme care ar fi putut apare, lasand intre noi oceanul Atlantic.

Oana D - saptamana 30

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, felicitari pentru camera, e draguta! Ce sunt chestiile de pe pereti, cum stau agatate? Si da, ai o burtica importanta, cred ca si bb e maricel.

Mergi la inceput