Mamici de septembrie - octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
b_irina_c spune:
Salut,
Sunt si eu noua pe aici... cu toate ca sunt in saptamana 31... Ce sa faci...unii afla mai greu... Oricum din cate am citit pe la voi tare mi-ar placea sa fac parte din grupul vostru...
De exemplu eu una habar nu aveam de existenta acestiu proiect de lege... Eu am recationat
destul de bine zic eu, dar sotul a facut ditamai panarama
. Se implica f. tare...
Irina
31+ cu bb 
Flavia_Hurducas spune:
Si eu am conluzionat tot la fel mysweetest, ca va cam bat imediat la kg, dar cred ca si pe mine ma intrec deja alte gravidute.
Am fost prin magazine si am mai vumparat pentru bebe un body cu maneca lunga, dupe ce vineri l-am cadorisit cu pompita de nas si suzeta pentru nou nascuti. Vad ca nu ma mai pot abtine sa intru in magazine si lui sa nu ii cumpar nimic.
Flavia 26+
cge spune:
Fetelor, suntem niste eroine, si cu legea asta tampita si cu soacrele.
Macar, de si-ar da barbatii nostri seama ce noroc au cu noi.![]()
Ca le suportam neamurile.
Eu nu m-am bazat niciodata pe soacra-mea nici la Victor nici la bebelusha. Faza este ca acum Victor este mare,are 5 ani, toti prietenii nostri se ofera sa stea cu el.
Ma gandeam ca nu e capat de tara, sa il tina 4 sapt intr-un an.
Mai ales, ca am tot intrebat-o inainte.
Ioana, nervi tari cu soacra soacrei. Te inteleg perfect.
Cristina
mihaela_e spune:
of, cu soacrele astea....cred ca nu e vorba de gemene ci de clonare...ca la cate exemplare identice sunt....
Si eu ma inscriu la tipul asta de soacra. Ieri chiar m-a enervat o atitudine a familiei lui (a surorilor, mai degraba) si chiar am tras o cearta mica. Dupa cum stiti, nunta am facut-o din banii nostrii, adica in majoritate din onorariile mele. Soacra-mea ne-a dat 150 euro sa-i dam la restaurant si inainte de nunta cu 1 saptamana ne-a cerut banii ca vin fetele (3 surori ale sotului) din Grecia si ii trebuie bani. In conditiile in care ea ne-a ajutat doar cu controlul nostru (adica ati facut aia, dar aia, faceti aia) si cu criticile. Nu am zis nimic, i-am dat banii si gata.
Acum minunatele surori din Grecia au venit cu tot familionul, au avut pretentia ca micutii copii (3 baieti de 7-8 ani) sa aiba propriul tacam (tacamul a fost 50 de euro) ca altfel nu se puteau si pt 10 persoane cat au fost ne-au dat fabuloasa suma de 700 euro. Asta in conditiile in care pt toaletele etalate si cumparate din Romanica in prezenta noastra s-au cheltuit aproximativ egal.
Dupa asta, vine si cireasa din varful tortului, ziua uneia dintre ele, cea cu cei mai multi bani.... au convenit sa mearga cu ea ca cumpere ceva ce-si doreste si sa contribuim in 3; evident am spuns ca suma sa fie rezonabila si sa fie de bun simt, gandindu-ma la cel mult 1mil. lei. Cand am vazut ce si-a luat mi-a picat fata....o camera digitala 15.000.000 lei plus un dvd pentru mama soacra- 8 milioane de lei pentru care s-a facut rata si noi trebuie sa contribuim lunar. Am crezut ca mor, pt ca nici macar nu ne-au intrebat daca suntem de acord. Si asta in conditiile in care de ziua mea nu mi-au spus nici macar La multi ani, de ziua mamei mele (6 iunie) nu i-am luat nici macar un buchet de flori pt ca ne pregateam de nunta si nu aveam bani, de ziua nepotului meu (ieri) nu i-am luat nimic si mai vine si ziua surorii mele si a cumnatului - la care sper ca vom lua ceva simbolic. Si mai spun ca eu nu mi-am primit banii din februarie. Iar sotului meu i se parea firesc, pt ca platim in rate...adica 1 mil lunar timp de 1 an si jumatate. Si muuuuuuuuuulte altele....
Asa ca, daca facem un top al kg acumulate in sarcina si un top al soacrelor "amabile in fata"...candidez pt primele locuri, si de regula imi place sa castig
Mihaela 23+
b_irina_c spune:
si eu care credeam ca soacra mea e acra... Mihaela din punctul meu de vedere ai castigat...
Din fericire pt mine au i-am luat baiatul si l-am dus la vreo 500Km departare si ma vad cu soacra de maxim 3 ori pe an si nu mai are timp de tampenii ca e timpul prea scurt
.
Irina 31+
cge spune:
Nervi tari, Mihaela_e, si ignora-o.
Gandeste-te ca asa a fost sa dai banii aia luna de luna
Trebuie sa fim calme ptr bebeii nostri, asta e tot ce conteaza acum.
Tot io, Cristina
Ioana75 spune:
Multumesc fetelor pentru suport
.
Of mihaela, imi pare rau ca te-a suparat socrosenia inainte de nunta. Si noi ne-am facut singuri 100% nunta. A mea un singur lucru a avut de comentat inainte de nunta, ca nu sta la masa noastra (noi am vrut sa stam doar noi si nasii la "prezidiu"). Dar i-a explicat fii-su ca nu se poate, si a inteles
.
Iar despre cadouri, nu mai zic, la ai mei le iau cite ceva simbolic cind mergem la ei, si de-abia accepta, ma cearta ca nu tinem banii pentru noi, iar socrii ne anunta intotdeauna din timp ca vor ba mobil, ba aspirator ... Ultima oara mi-a zis socrosenia ca ar vrea robot de bucatarie, dar am ignorat-o, mi s-a parut ca a sarit calul rau de tot, asa ca nu i-am zis nici macar sotului despre "sugestie"
.
Ioana
cge spune:
Bravo, Ioana!!
Si eu tot asa fac, si acum bunica(soacra-mea) ii sugereaza lui Victor ca ar trebui sa ne schimbam masina de spalat, si sa i-o dam ei pe asta care o avem acum si merge.
Da, si la asta m-am facut ca ploua si n-am mai spus la nimeni
loreema24 spune:
Buna !
Scuze ca va deranjez fetelor.
Am de vanzare un carut in stare f buna . Daca intereseaza pe cineva www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2159" target="_blank">aicigasiti detalii.
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
monicafrosa spune:
salutare
nu v-am mai scris de mult, dar am fost f. ocupata in ultimul timp. Ma bucur ca sunteti bine, eu sunt la fel. Despre concediu de maternitate, nici eu nu sunt prea incantata, ca se calculeaza 55% din venit, iar eu, cum sunt la inceput nu am lucrat in meseria mea, dar asta e, mai bine decat nimic.
Ioana, am o rugaminte, schimba numele lui bebe, ca dupa multe discutii am ales definitiv sper, Alex. 
Monica