Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Maraki, Aysha, Mirela, Giova, Monica
..mercic de suport...sunt bine...vad ca tamponul ramine curat...sper sa fie bine pina la urma si injectiile pe care le fac sa ma ajute
..eu stau in pat si citesc, am intrat sa va salut si sa va zic ca sunt bine..am papat un piureu mai dietetic si un snitel de pui cu salata de rosii...ma bag iar in pat...va pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
tanti spune:
Buna fetelor
Am mai scris o data si vad ca nu m-ati trecut si pe mine la gavidute ultimul UM 4 mai DPN 8 februarie 2005, dar va citesc zilnic , dar nu este atat de important ca nu m-ati trecut si pe mine , va scriu ca tocmai am vazut proiectul de lege privind cresterea copilului si care o sa ne afecteze pe noi si pt care sunt revoltata , cine nu a vazut articolul din ziar, poate vedea proiectul de lege pe site la http://www.mmssf.ro/proiecte.htm , acolo se primesc si opiniile noastre pana pe 04.07.05
Fetelor haideti sa luam atitudine
Va pup si la cat mai putine greturi
andicu spune:
Fetelor, va multumesc ptr suport ! Cata, ma bucur ca esti bine si incearca sa fii optimista,mai ai putin si scapi de perioada mai riscanta !Va pup si o sa mai intru pe la voi sa vad cum va cresc burticile !![]()

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
canda_h spune:
Saluti fetele,
Cata sper ca esti ok si tu si bebele!
Imi pare tare rau pentru andicu ... sper sa iti revi si sa auzim de bine la anul.
Fetele si pe mine ma ingrijoreaza proiectul asta de lege ... mi se pare o aberatie totala. Si mai grav e ca desteptii astia de guvernanti o sa aprobe asa o prostie pentru ca o sa fie mai putini bani de dat de la buget.
In conditiile astea vreau sa emigrez! Denisa ne primesti in Canada?
Ieri mi-a fost tare rau ... m-a durut capul si pentru prima data am dat la rate ... acum sunt mai bine.
pupici!
canda 9+
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Andicu, imi pare rau, sper din toata inima sa iti iasa FIV-ul din prima si sa devii mamica cat mai curand. Iti tin pumnii!
Cata, slava Domnului ca e ok bebe, ai grija de tine, stai in pat si pastreaza o stare de spirit pozitiva! Ai sa vezi ca va fi bine. Prietena mea a avut dezlipire de placenta in luna a 3a, a stat in pat vreo 2 saptamani si acum are o frumusete de fetita de 6 luni, o sa fie ok, ai sa vezi! Noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine!
Mie mi-a mai trecut un picut raceala dar tot nasul infundat il am si ma mai doare capul, sper sa ma fac bine mai repede!
In ceea ce priveste tampenia aia de proiect de lege, nu pot sa cred ca s-au gandit la asa ceva! Traim intr-o tara de tampiti, sunt de-a dreptul indignata! Mi-e greu totusi sa cred ca se va vota asa ceva in Parlament, in conditiile astea cine isi mai permite sa stea si sa se ocupe de copil pe banii astia? Nu pot sa cred in ce tara de mizerie traim, eram eu si sotul hotarati sa plecam din tara, dar acum suntem mai hotarati ca niciodata! I-as strange de gat pe cretinii care s-au gandit la asa ceva! Hai sa luam atitutine, ce credeti ca putem face? Eu auzisem ca indemnizatia s-ar putea mari, acum vor sa o faca 3 milioane? Pai ce facem cu 3 milioane? Cred ca nu ajung nici de pampersi! Sunt super enervata, uitati-va si voi de unde s-au gasit astia sa ia bani, tot de la noi, in timp ce altii fura miliarde!
Ce facem, fetele?
Hai ca trebuie sa ma intorc la treaba, va pupic cu drag pe toate si aveti grija de voi si de bebeii vostri.
Anda si matzul subacvatic 11+
toujours optimiste
cornelia_laura spune:
In afara de Medsana unde pot face o dozare din sange?
Temperatura tot 37,3.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
cornelia_laura spune:
Am inca o intrebare pt voi pt ca stiu ca acum sunteti cel mai bine informate.
Cea mai buna prietena a mea a aflat aseara ca e
. Din pacate a luat Flamexim in ultima vreme. Ce stiti? E grav?
Va multumesc frumos si pentru raspunsurile pt mine si astept in continuare.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
teolinda spune:
Adincu ai grija de tine si sa fi puternica si curajoasa ca pana la urma Doamne Doamne iti va da si tie bebele tau .
Catalina stai cumintica si ai grija de voi ca totul va fi bine .
Monica..bun...bun meniul . Fericita esti ca poti manca, carne ...mai ales tocata si facuta chiftelutze.
Eu am mancat la pranz o ciorbita de pui si mazare cu salata de varza. Am incercat sa mananc de la o colega chiftea..da' nu am putut.
Cat despre valva cu aceasta lege...este pur si simplu bataie de joc ce se intampla in tara asta, cu oamenii din jurul nostru. Atata rautate si dorinta de a ne injosi semenii nu cred ca s-a vazut vreodata. Dupa ce initial au lovit femeile cu venituri mari dandu-le mai ba 5 milioane..ba 7 sau cate s-au mai facut , in loc de 85% din salariul lor de baza..acum trebuie sa o faca mai cu mot de-atat. Oare asa vor sa ne bage in UE? Cu plozii atarnandu-ne de fuste, cu muci la nas si morti de foame? Nici nu stiu daca merita sa ne mai enervam.Oricum cheltuielile unei fam. cand vine un copil pe lume, cresc...asa ca nu inteleg ce ii determina sa ne scada venitul. Dar...asa este ...speram ca timpul sa le rezolve pe toate.
Salutari si pupicei
.
14 fix
canda_h spune:
Mirela am si eu o intrebare pentru tine ...
Am o prietena ce e acum in Spania si ar vrea sa se angajeze ca asistenta. Ai idee de ce acte are nevoie pentru echivalarea diplomei + angajare?
canda
Denisam spune:
Fetelor eu intru in sedintza 4h, asa ca nu pot sa fiu aici.
CAta stai in pat vreo 2-3 zile si asta e, trece, atata timp cat bebe e ok, nu te stresa ca e mai rau dc te gandesti prea mult.
Andicu eu te inteleg perfect, am trecut prin asa ceva.
Doamne Ajuta sa fie totul bien fetelor, aveti griaj sa gasesc vesti bune mai tarziu
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!