Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Andicu sufar pentru tine...Of Doamne iar imi vine sa pling...!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
monica70 spune:
Andicu imi pare tare rau,sper sa iasa FIV din prima!
Cornelia-Laura eu am facut testul la 2-3 zile intarzaiere si au iesit doua linii una rosie, una roz foarte deschis,dupa inca o saptamna au iesit ambele rosii.Dar am o verisoara careia i-a iesit negativ si era, a avut si ciclu peste sarcina o luna, doar din cauza sanilor durerosi si-a dat seama ca ar putea fi ceva si a fost la medic.Asa ca nu se stie...
Denisa mersi de urari!
Teolinda sa stii ca si eu m-am trezit de mai multe ori dimineata si chiar noapte cu frisoane, mai ales dupa ce am visat ceva mai nasol...Si nu aveam febra, dar imi clantaneau dintii, nu stiu care-i cauza.
Nu v-am mai scris ieri ca seara m-am simtit rau, ca sa-mi treaca greata am mancat doua iaurturi de fructe si dupa aia le-am dat afara cu o tona de acid clorhidric cred!!! Acru, amar...groaznic!
Si acum am
12+
NU se mai termina???
V-am vizionat burticile ...mama mia! La mine abia se vede si sant mai inaintata, o fi ok?
12+
molisa
Giova spune:
FETELOR VESTI RELE PT. VOI.
CITITI AICI:
http://www.jurnalul.ro/articol.php?id=1118
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
monica70 spune:
Vai, Utocatalina, acum am citit, iti tin pumnii, daca-i de la placenta doar, va fi ok ai sa vezi! O fi fost o mica dezlipire si sangele din zona aia s-a scurs in loc sa se absoarba cum a fost la mine la 8+.Dupa o saptamana de stat in pat s-a lipit la loc.
Stai linistita in patsi scrie-ne macar o data pe zi sa stim ca esti ok!
Si eu am ramas cu un tic de cand am avut sangerarea aia roz, cand merg la wc primul lucru ma uit la chilot, sau daca simt ca sunt putin umeda ( chiar de la transpiratie ) fug iute le baie sa vad!
Inca o data, fi optimista!
12+
molisa
Giova spune:
Doamne ajuta CATA. Tin pumnii sa fie bine.
Cum a zis si Monica, se lipeste la loc placenta.
Tu sa stai in pat si sa nu faci efort si nu in ultimul rand sa nu te mai stresezi, ca nu e bine.
Incearca sa te odihnesti.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
mirela10 spune:
ANDICU SCUMPA MEA,imi pare atat de rau si stiu ca orice ti-as spune este de prisos.ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci si peste asta si sa te pregateasca pt un bebe sanatos cat mai curand.nu fii trista si incearca sa crezi in minuni.
CATALINA m-ai speriat tare cand am citit ca esti tintuita la pat.tocmai citisem vestea proasta de la ANDICU asa ca am crezut ca e de rau.dar slava Domnului ca nu a fost decat o sperietura si bebelul este bine
.sa stai cumintica in pat si sa iei tratamentul si ssa vezi ca totul va fi bine.o sa ma rog pt tine
.
MONICA te cred in privinta
cu tone de acid clorhidric pt ca mie mi se intampla aproape zilnic.dar sa fim optimiste ca mai avem putin si scapam de primul trimestru.
pe mine ma doare capul si stomacul si am o stare de greaaaaaaaaata...dar atata timp cat bebe e bine rezist eroic.mananc
,mananc
,asta este,macar sa ajunga si la el ceva.
hai ca va pupic pe toate si asteptam si vesti bune
mirelutza
10+
AYSHA 2 spune:
Catalina,sa stai cuminte cat mai mult in pat. Nu-ti face probleme, o prietena a patit exact la fel, iar acum are o mandrete de BB. Iti tin pumnii, totul va fi bine !
Fetelor, nu va suparati ca m-am bagat, eu sunt din barca aspirantelor, dar am vrut neaparat sa o incurajez pe Cata. Oricum va doresc sarcina usoara!
Aysha, inca aspiranta
dienutagraviduta spune:
saluatare!
fetelor, voi nu va ingrijorati deloc pe aici referitor la schimbarea legii asteia cu indemnizatia de crestere copil ?
la noi la noe-dec e vanzoleala mare ...
dienuta graviduta si bebelusha sara
maraki spune:
Andicu imi pare foarte rau ca treci prin asta! iti doresc putere si incredere ca puiutul tau va veni si ma rog ca Fiv-ul sa iti reuseasca din prima
Catalina dumnezeule stiu prin ce treci!!!Ai patit la fel ca mine, tot din cauza placentei mi-a spus si mie dr. numai ca mie nu mi-a dat nimic sa i-au si nici eco nu mi-a facut
Eu am vazut la mine pe la ora 3 dimineata iar la 12 la pranz deja era istorie....Stai linistita fara stres si urmeaza tratamentul ca o sa fie bine
Fetelor de ce trebuie sa trecem prin asta? Inainte nu era asa, ce oare s-a schimbat atat de mult in atmosfera si sant modificarile astea?
Giova de ce trebuie sa te nelinistesti cū burtik ? Este foarte bine, poate ca ai lichid mai mult, nu seamana toate sarcinile intre ele. Eu la prima sarcina am avut burta mare, la a doua mica
Oricum tu ai o sapt mai mult decat mine![]()
Teolinda aseara am mancat chiftelute cu piure si ardei copti iar astazi pana la ora asta un tiramisu la servici si niste chiftele goale acasa![]()
Fetelor astazi ma duc sa cumpar niste body pt bebe
Am gasit oferta : 6 body=8 euro
Este foarte convenabil!! Au pe roz si pe galben, cred ca voi lua pe galben ca inca nu stiu sexul bebeului( cu toate ca eu simt ca e fetita )Giorgos mi-a aratat in revista si un biberon
cica sa il cumpar si pe ala ca vrea sa il avem in casa![]()
![]()
![]()
Dupa ce cumpar o sa atasez poza sa le vedeti si voi.
Pupici la toate burticile si sanatate la bebei![]()
10+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Cornelia mie mi-a iesit testul pozitiv in ziua 8 DPO,cu doua zile inainte de CM am facut test beta Hcg si mi-a iesit ca sant gravi
La tine oricum sant sanse mari sa fii gravidutza pt ca ai temperatura mare 
10+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36