Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CORNELIA_LAURA eu mi-am facut testul la 2 zile dupa ce trebuia sa-mi vina si a iesit pozitiv.aveam si eu dureri de burtik si sani mariti si tot asteptam sa-mi vina menstruatia pt ca eu imi luasem gandul de a ramane graviada.dar uite ca s-a intamplat minunea si Dumnezeu s-a indurat si de mine.deci eu zic sa-ti faci testul ca daca e pozitiv sigur iese.bafta multa!
mirelutza10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

NEATZA,GIOVA!ce matinala esti.daca te consoleaza cu ceva si mie imi e rau.am bagat cand m-am sculat repede un iaurt cu muesli si acum imi sta in gat gata-gata sa .nu mai zic ca mi-a dat si arsuri.asta e.
si eu am mancat aseara pepene galben,f duuuulce.aici sta sa ploua dar sigur nu o sa ploua si mie mi-e somnic.nu am chef de nimic...poate doar sa va citesc pe voi
DENISA cum ti-au iesit snitelele?lasa ca-mi spui cand te scoli.
CATALINA,MARAKI NU IESITI LA RAPORT?RESTUL FETELOR,CA DOAR SUNTEM O GRAMADA,VOI CE MAI ZICETI?
MIRELUTZA10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am uitat sa va spun ca de vreo 10 zile temperatura nu scade sub 37,3.
Are asta vreo importanta?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pupici burticoaselor!

Cum v-ati trezit in dimineata aceasta? Eu am observat ca de ieri iar ma simt slabita si fara putere dimineata cand ma trezesc si parca imi tremura corpul... probabil ca bebe ia ce e mai bun de la mine...ca deh... e in mare crestere.

Denisa ce-i drept eu trebuie sa nasc cam la inceputul lunii ianuarie, sper doar sa nu fie pe 1 ianuarie, prefer undeva dupa data de 5. Nu cred ca este prea placut de sarbatori sa treci prin asemenea momente pentru ca si asistentza lasa de dorit si multe alte motive.Se poate insa la fel de bine, ca daca bebe este grabit (ceea ce iar nu imi doresc) sa se nasca in decembrie.
Petrecere frumoasa la cabana in week-end!

Monica ce ai mai papat? Tu esti cu poftele.

Mirelutza baga fructe acolo...face bine si la bebic si tie...si taie greata.

Eu astazi am trecut pe nectarine. Dimineata am incercat sa mananc o babana dar mi s-a parut atat de dulce incat ma lua cu lesin...asa ca am abandonat-o.

Abia astept sa ma duc la pranz sa pap .... sper sa reusesc sa mananc carnita din ciorba de pui, astazi.

si pe curand!

14fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cornelia-laura iti urez multa bafta si sa fie bebe! Mie mi-a iesit testul pozitiv la 4 zile de la data la care urma sa-mi vina ciclul. Eu eram convinsa ca imi va veni ciclul pentru ca aveam dureri specifice, dar se pare ca a fost bebe. Oricum, pe mine si acum ma doare burta ca la ciclu, asa ca nu stiu ce sa zic.....mult noroc!
Pupici
Ioana si Samburel 14+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, tu cum tii acum numaratoarea saptamanilor, ca eu stiu ca esti cu 2 zile in urma mea si totusi ai 14 fix? Eu am 13+, schimb saptamanile duminica si sunt in sapt. a 14-a nu? Sau acum tzii cont de ce ti-au zis la ecografie? Banuiesc ca ti-au zis si o alta DPN decat cea pe care ne-am aflat-o toate cu calculatorul de sarcina. Eu asa am patit. Stiam 1 ian si la ecograf: 30 dec! Distractie mare pe noi, sa nastem de Sarbatori!

Ce mai faceti fetelor?Eu una sunt ok, exceptand un usor disconfort in abdomenul inferior. Ieri ma cam durea sub buric, dar acum am doar asa o jena.Sunt fix , dar sper sa fie doar de la sarcina. Mama ma descurajeaza si-mi zice ca ea pana la 5 luni a intrat in blugii obisnuiti! Si eu ash intra, dar de ce sa-mi chinui inutil bebele?

Deja ma tot gandesc ce exercitzii ar fi bune in timpul sarcinii, ca vad ca ma ia energia pe sus .

Giova, daca tu macar te mariti la anul (casa de piatra!),eu nici gand sa am vreun plan!Eu si prietenul meu ne-am dorit mult copilul, dar nu ne-am inchipuit c-o sa iasa din prima, asa ca avem multe de facut.

Va pup pe toate.PA!

Bee 13+
si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bee iubita,

U.M a fost 29 martie ( marti). Prima data mi-a zis la Echo ca am 9 sapt desi dupa numaratoarea mea de sapt erau 10. Si mi-a dat DNP 5.01.06. Asadar m-am dat inapoi cu o sapt. Joi cand am fost ir la Echo....mi-a dat ca sunt 13 sapt ( cum defapt e pe calendar dar cum ma dadusem cu o sapt in urma..stiam ca ar fi 12). In consecinta de data aceasta mi-a dat pe Echo si DNP 29.12.05 .Asa ca...sunt bulversata.

Oricum important este ca bebe sa creasca mare si sa iasa cand crede el ca e bine pt el...fiecare ne bebe se naste atunci cand l-a programat Doamne Doamne.

Cam asta este...sper ca te-am lamurit.

Oricum asa cum am mai zis, sper sa nu petrecem sarbatorile la spital si eu am incredere in bebe ca asa cum a fost pana acum cumintel, asa va fi si se va naste in cel mai bun moment.

Cat priveste intratul in hainele de pana acum...de blugi nu poate fi vorba ...doar cateva costume care imi erau mai largi..m-am saturat deja de ele. Cu toate ca mi-am luat si lucruri de gravi... parca nu prea ma atrag si ma simt balenutza in ele..desi nu m-am ingrasat ci doar burtica mi-a crescut.

14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata mamici viitoare. Eu am lipsit mult de pe-aici si din pacate prea curand n-o sa revin .O sa va rog sa ma scoateti si de pe lista !
Sarcina mea s-a dovedit a fi tot extrauterina (la nici 8 luni de la prima)si asa am ajuns eu la FIV, ca unica solutie de a mai avea un bebe al meu.
Singurul lucru bun e ca am fost operata laparoscopic de prof. Crisan, nu stiu daca ati auzit de el, si ieri de-abia am fost externata,azi sunt acasa. Mai am de asteptat pana in toamna, cand voi incepe demersurile pentru FIV. Pana atunci, sanatate multa voua,tuturor si bebici sanatosi!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Offf, ANDICU, imi pare tare rau!!!
Lasa ca D-zeu te ajuta sa mergi mai departe si sa ai un bebe al tau.

BEE nuta era programata la anul in aug., dar daca s-a intamplat asa, facem anul asta macar cununia civila si nunta ramane pt. la anul.

Eu am pantaloni si blugi cu talie foarte joasa.
Ma cuprind, dar ma deranjeaza cand stau jos, si cum la birou stau tot pe scaun, eram nu nasturii descheiati.
Noroc ca e cald si umblu in fuste mai mult. Astept sa vina pachet de la sora mea sa vad ce haine frumoase de gravidute mi-a cumparat.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor va scriu repede si putin...sunt in concediu medical citeva zile, tintuita la pat..de dimineata la 6 cind sa bag utrogestanul am dat de SINGE...rosu si suficient cit sa fie cit pe ce sa lesin in baie...am crezut ca totul s-a sfirsit...l-am sunat plingind pe T la 6:10 si i-am zis ca sunt disperata..la 7 m-a chemat la spital..am ajuns, mai mult moarta decit vie...cind a bagat sonda, mi-a zis cuvintele pe care speram sa le aud, dar pe care nu mai imi faceam sperante sa mi le spuna...bebe era bine, isi sugea degetul, are 3,86 cm...Doamne ajuta!!!Mi-a zis ca singele este de la inserarea placentei si mi-a recomandat pregnyl la 4 zile,6 fiole in total... prima fiola am facut-o la 9:30...acum peste 4 zile urmatoarea...mi-a zis sa stau citeva zile in pat fara pic de efort asa ca a trebuit sa intru in concediu medical citeva zile...va pup pe toate si sper sa fie bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput