Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela asa e, sa profitzi acuma, ca sa te odihnesti si sa dormi, eu asta fac, ca stiu ca apoi ne asteapta nopti grele, eu de aia vreau sa o si aduc pe mama in ianuarie cand nasc, macar primele 2 luni sa fie cu mine.

Giova mersi de info.
V a pupic

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Voi pleca si eu in pauza in 10 min, poate gasesc ceva vesti de la voi cand vin.
O seara buna la voi!

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetele, vad ca stati la racoare si la reveneala.
Eu am fost in pauza si am facut si ceva cumparaturi pt diseara o sa fac snitele de pui cu cartofi, ma mai gandesc de care, e posibil sa fac prajitzi ca ii plac sotului.
Cam atata pt moment,De Irina mai stie cineva ceva?Sper ca e bine si doar s edistreaza..
Andicu mama da-ne si noua un semn, sper ca s-a rezolvat cu bine problema

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Giova, ti-am vazut pozele de la strand.SI vad ca ai si ceva burtica, oare asa se vede la 12 sapt?
Tu ziceai ca ai slabit, ca in poze arati ok.
Monica unde esti mama, nu ma fa sa ma gandesc la nu stiu ce, ca nu ai dat nici un semn de ieri.
Ai grija,

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa burtik Giovei seamana izbitor de tare cū a mea De Irina stiu ca trebuie sa nu faca deloc efort, este ocupata cu prieteni, rude,oricum joi cand am vorbit cu ea se simtea bine si sper ca asa v-a fi in continuare.Am scris ca va transmite tuturor salutari si va pupa
Teolinda ma bucur ca este bine puisorul si ca e totul perfect

10+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki, nu ai zis ce faci tu.
Lasa ca burtica e asa, ca la tine e normal ca nu esti la prima sarcina.Am inteles ca Irina e bine, ma bucur, cand revine?

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa cred ca pe la sfarsitul lunii iulie vine Irina, nu mai tin minte exact.Eu am dormit 2 ore, m-am trezit nu prea bine, dorm si ma simt rau cand ma trezesc dar nu am alta solutie imi trebuiesc vreo 2 ore de somn dupa-masa pt ca ma trezesc numai la 5 in fiecare ziAcum am alte ciudateniiNu mai imi place piureul de cartofi facut de mine, imi place ala la plic Ma voi duce in dormitor la tv pt ca simt ca am o jena la burtik pe canapea la computer.Tu ai mai luat pastile pt greturi? Cum iti este? Eu in fiecare dimineata
Noapte buna fetelor, pe maine

10+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica, da iau pastiel de gretzuri si din fericire gretzurile ma tin 10 min dimineatza.
Acuma mi-e somn clar si voi pleca cu 5 minute mai devreme, asta e ca maine treb sa vin mai devreme ca am un meeting, mare si treb sa iau si notes, noroc ca am un digital recorder.
Plec ca treb sa gatesc snitzele si sa calc azi, asa ca am ceva de tras, si la 9.30 sa ma bag in pat ca sa ne facem somnul.
Numai bine si o noapte buna

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna ziua mamici de ianuarie-februarie 2006.
Va doresc la toate sa aveti in continuare o sarcina usoara si la final cei mai dulci puiuti din lume.
Am si eu nevoie de un sfat.Dupa cat timp v-a iesit voua testul pozitiv? Eu am patru zile intarziere ciclu, test de ieri negativ.Problema e ca de joi 23 iunie (vineri trebuia sa vina ciclul)a inceput sa ma doara burta ca la ciclu si m-a tinut pana duminica inclusiv. Sani mariti.Si atat, ciclul nu a venit si nu ma mai doare burta. Voi care sunteti acum in tema ce ziceti?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza burtici!!!!

CORNELIA, eu mi-am facut testul in urmatoarea zi, de cand trebuia sa-mi vina ciclul. si au aparut 2 linii, prima rosie, a doua roz.

MONICA serios ne seamana burticile? Ce ma bucur!!!
La mine nu e numai burtica ca e si putina grasime, aceea pe care o am decand ma stiu.

Si in dim. asta am vomat, acel lichid galben si amar. Voua vi se intampla sa asa ceva?
Am auzit ca asta e specific gravidelor.
In loc sa se imbunatateasca starea mea, se inrautateste pe zi ce trece.

Ieri am facut piata, am luat nectarine, pepene galben, rosii si spanac.
Sper ca pana in pauza de pranz sa ma simt mai bine sa pot papa si eu putin spanac.

Restul fetelor ce se intampla cu ele?
Nu mai stim nimic de multe dintre voi.
Trezirea!!!!!!!!!!!!!!

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput