Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee ai grija cu condusul, nue bine sa te stresezi, crede-ma, astea nu ii fac bine lui bebe.
fetele, c eliniste, voi dupaora 4 nu mai scrieti?
Monica ce faci, sper ca nu ti-e rau, da?

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Monica, vreau sa-ti zic de pe acuma LA MULTI ANI!, pt joi, ca noi plecam joi la cabana si nu stiu dc apuc sa intru, asa ca sa nu uit, sa fii sanatoasa si fericita!
Nu voi intra vreo 4 zile fetele, ca mergem cu nasii si inc ao familie si 4 kids la cabana si lac, ca e 1iulie-ziau Canadei, asa ca sarbatorim la relaxare, nu?

Pupici

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bine faci Denisa.
mergeti la relax.
si noi mergem de sambata pana duminica la o pensiune pe Dunare.
abia astept.
pana te vei intoarce vom deschide un alt capitol si vei avea ce citi.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Buna !
Scuze ca va deranjez fetelor.
Am de vanzare un carut in stare f buna . Daca intereseaza pe cineva www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2159" target="_blank">aicigasiti detalii.
Sarcina usoara in continuare si nastere usoara.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si eu pap piersici..chiar azi am halit vreo 6 pe nerasuflate. As manca in prostie piersici. Abia astept sa ajung acasa sa pap pepene galben...e la frigider de ieri si ma asteapta.

Denisa tot eu i-am facut pofta cu supa de galusti si sapt trecuta Mirelei. Si azi cand m-am dus la masa...brusc am vazut-o iar si am zis sa pap si pt. Mirelutza.

Ufff ce vreme e afara...si eu care ma gandeam ca ma duc sa mai gradinaresc prin gradina cu flori..uite ca iar vor creste buruienile mai mari decat sunt si in plus altele noi in locul celor pe care le-am exterminat sambata si aseara.

Bee cum sa zici tu ca esti anormala cu burta mare..cand eu si Monica si Catalina ne tot intrecem care mai de care in burti.

Denisa...ai dreptate cu Echo la noi...cred ca se exagereaza..sau mai degraba se speculeaza ca deh cineva trebuie sa-si amortizeze investitia si sa mai si produca.
Am citit frecvent pe forumuri ca voi fetele de-afara faceti cam 3-4 echo pe sarcina..iar noi.... f des.
Oricum sa speram ca este totul bine si bebelushii sa creasca mari si sanatosi.
Ai mai fost la pescuit? Week-end-ul viitor mi-au promis niste prieteni ca vin in vizita la noi la curte sa facem un gratar..un peste barosan asa ca ma bazez pe tine pt o reteta de saramura/sos ceva...

Cea cu shake-ul suna tentant..da' nu avem iaurt de vanilie...si cu rusine recunosc ca nu am indraznit sa inlocuiesc.

in 30 de min plec acasaaaa.

Monica ce mai faci?

13+

Mergi la inceput

e drept ca la noi se exagereaza cu eco.
Stiu in Alba Iulia dr, care chiar daca nu ai nici o probl. cu sarcina te cheama din 2 in 2 sapt.

e drept ca sarcina mea e cu eminenta de avort si de aceea m-a chemat tot la 2 sapt.
acum mi-a zis sa merg la o luna.
dar a vazut ca sunt tare speriata si a zis sa fac cum vreau.
dar cred ca la o luna voi merge.
bebele creste acum cate 1 cm pe sapt. si nu am ce schimbari majore sa vad.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Teolinda ma bcuru ca esti bine si manicni persici la greu, eu cu mandarinele 2 sau 3 pe zi si un pepene dar galben si rareori nectarine.
Da am fost duminica la pescuit si acuma joi pelcam la cabana si la pescuit, bineinteels, intr-o zona deosebita, voi aduce poze.

Da,e adevarat ca se exgereaza inutil ca sa va streseze si sa va ia banii, aici sunt gratuite , Slava domnului,
Ai grija de tine si numai bine, tu esti mai maricica ca noi in sarcina, nasti prima de la noi?

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Giova, stai calma ca e f. bine dc mergi la o luna si dc urmezi sfatul medicului si nu exagerezi, osa fie totul bine. Acuam de ce inca mai zic ca e cu eminenta de avort si dupa 11 dapt, oricum dupa 12 scade riscul sio sa vezi ca cu cat inaintezi cu atat va fi mai bine.
AI grija!

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

DENISA, Teolinda e a 4-a pe lista.

plec si eu acasa. mergem la piata sa mai cumparam fructe si legume.
Cel mai mult imi plac caisele si pepenele galben.
mi-a luat unul vineri Clau, era asa de bun si dulce, yam-yam.

Va pup si sa ne auzim cu bine maine, fara alte vesti proaste si fara greturi.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

pai daca vorbiti asa mult de fructe acum parca-parca mi-ar fi si mie oleaca de pofta de pepene galben sau piersici.desi nu f rau.eu am mancat acum un mar si sper sa nu-mi dea arsuri.ce bine de fetele care isi mai programeaza cate o iesire ceva.e mare lucru sa iesi in natura si sa te relaxezi.mai uiti de probleme si nu-ti mai faci griji inutile cu bebele.el e bine mersi si noi ne facem probleme,ca deh sa ne ocupam si noi mintea cu ceva.
eu am cam inceput sa nu mai am rabdare pana incep sa-mi caut munca,desi toata lumea imi spune sa profit si sa ma relaxez acum ca apoi...nu se stie.

mirelutza10+

Mergi la inceput