Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
teolinda spune:
Sa va fie de bine fetelor! Si eu tocmai m-am intors din pauza de masa. Mirela am papat supa cu galusti pentru tine..stai linistita daaa? Ai simtit da?
Giova da am vazut mesajul tau...fix dupa al meu...
.
Eh lasa...copy-paste-ul sa traiasca
. Nu stiu unde era ascuns capitolul 10...ca eu l-am vazut pe 9...si ma si miram ca avea 10 pagini si nu se inchisese
. So... no problem!
Fug ca trebuie sa ma pregatesc de o intalnire la ora 15:00 si revin dupa aceea!
Aveti grija de voi si ...scuze..."La multi ani!" Pisoi... Ioana pt mama si sot..si cine s-a mai petrecut zilele acestea. A...si pt. Monica cu anticipatie...ca sigur uit pana joi
.
13+
Giova spune:
incep sa ma simt si eu mai bine.
BEE nu esti casatorita?
nu de alta, dar ai zis pritenul meu si de aceea.... . Sper sa nu te superi.
Noi numai la anul facem nunta propriu-zisa.
acum in aug. doar cununia civila, asa pt. bebe.
asa se zice, ca daca e tuguiata e baiat, daca e rotunda fetita.
mi-e mi-au zis ca fac fetita ca e mai rotunda.
dar pana nu vad la eco, nu cred si aud nimic.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
mirela10 spune:
Eu am atipit o ora dar tot ma simt rau.nici supa de galusti a TEOLINDEI nu ma mai atrage acum.oricum TEOLINDA MERCIC CA TE-AI GANDIT LA MINE CAND AI PAPAT
.
BEE pot sa-ti spun ca tu stai bine la capitolul controale si eco.pai mie nu mi-au facut eco pana acum si mai am de asteptatinca pana pe 6iulie,cand ma duc la primul.si apoi abia pe 14 iau rezultatul la analize.cred ca sunt singura in situatia asta pana acum.dar incerc sa gandesc si eupozitiv![]()

mirelutza
10+
Denisam spune:
Netza fetelor, nu stiucum ati reusit in 7 ore sa umpleti 3 pagini de aseara, dar vad ca sunteti harnice.
Cata, eco morfologica mai devreme de sapt 18 nu are sens sa se faca, se si spune ca aceea eco morfologic audne masoara toate organele copilului sa se faca intre 18-22 sapt, atunci e perd cea mai buna.
Intre sapt 13-15 se face triplu test cu pliul nucal.
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Fetleor, eu zic sa nu va luati dupa superstitii cu forma burtzii, ca nu e adevarat, am avut prietene care nu au vrut sa stie ce spune ecograful si s-au luat dupa babe ca e baiat si a avut fetita, era chair dezamagita ca facuse camera in bleu, asa ca stati calme, ca e bien sa vi se confirme la 2 ecografii sexul ca din fetita s ewpoate transforma usor in baiat, dar invers ba.Conetaza f. mult si cum sta bebe, ca dc nu are o pozitie buna, nu se vede sexul 100%.
Bafta!
Denisa
9+
BEBIK
utocatalina spune:
Denisa eu stiu ca eco morfologica se face prima la 14 sapt. si a 2-a la 18 sapt..asa ca eu o sa o fac pe prima la 14 sapt. cind mi-a zis T
...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Denisam spune:
Cata, tu fa ce vrei, dar al 14 sapt nu s epoate face morfologica, oricum acolo se exagereaza f. mult cu ecografiile, dar asta e, fa cum crezi. Eu stiu ca l acea de 14 sapt, exista o sansa sa aflii sexul dc sta in pozitia corecta si iti va masura pliul nucal.Bafta!
Denisa
9+
BEBIK
Denisam spune:
maraki ce mai faci tu? Cand ziceai ca mergi la medic?
Teolinda e randul tau cu supa de galusti?
Mirela stai calma ca e ok cand faci tu eco, nu te impacienta, asa e in traile mai normale care vor sa lase natura sa decida, asa ca va fi bine, tin pumnii si eu merg pe 5 iulie, dar nu cred ca va fi eco, doar Dopller si apoi urmeaza o eco.
Denisa
9+
BEBIK
T_Ioana spune:
Sa aveti o dupa masa faina si fara greturi! Plec si eu spre casa....sper! Fetelor (cel putin cele din Bucuresti) ati vazut la Mica publicitate, pe forum, ofertele de patuturi, carucioare, etc? Ce parere aveti? Pe mine m-ar tenta, dar cum transport cumparaturile de la Bucuresti?
Pup burticile si pofta buna sa aveti!
Abia astept sa ajung acasa sa mananc si eu....prima data pe ziua de azi!
Ioana
si Samburel 14+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
T Ioana, ai grija cu mincatul , pap abine si des ce-ti place, asa e cel mai bine, ca sa te hranesti si tu bine.NUmai bine!
Denisa
9+
BEBIK