Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
teolinda spune:
Bine ca am scris si la capilolul 9... ca nu il inchisese nimeni...asadar..reiau pentru cine nu a citit!
Hello..Hello..salutare si pupici! Scuze de absenta!
M-am mutat la casa de la curte in week-endul acesta si va dati seama ce-a fost pe noi. Nu am montat computerul si trebuie sa imi iau o conexiune Zapp ceva sa ies pe net.
Am fost joi la Echo... bebele meu avea 13 si 2 zile ( nu 12+) iar pliul nucal se masoara intre sapt 11-13 , cum eram cam depasita al meu a avut 2,9mm (cam la limita). Masuratoarea lu' bebicu' de la capsor la fundulet este de 63,5mm. CATA..ia zi te rog e bine sau e micut?
In intervalul 5-10iulie mi-a spus sa ma duc sa fac triplu test si pe 14 iulie sa mergem iar la Echo.
De data aceasta a fost si sotul meu si defapt mai mult el l-a vazut pe bebe cat era de agitat .
Mi-a zis ca in aprox. 2-3 sapt se vede sexul...daca sta bine , asadar speram ca pe 14 iulie sa aflam ce vom avea.
Acel pliu nucal...este reprezentat prin 2 punctulete...de-acolo se formeaza coloana vertebrala.
De asemenea mi-a zis ca in jumatate de sapt ( probabil de maine) va fi complet format ( joi deja se vedeau gurita, nasucul...).
Va pupic pe toate..si mai revin!Scuze inca odata pt. absenta indelungata!
13+
utocatalina spune:
Teolinda ma bucur ca ti-ai vayut bebelul...ia zi se zbenguia sau nu? La 13 sapt. trebuie sa aiba in jur de 7 cm, deci bebelul tau este ok
...si eu stiu ca pe la 12 sapt. trebuie masurat pliul nucal, dar daca s-a depasi sapt. asta si nu s-a facut la eco mmrofologica se vede daca bebe este ok, nu? Giova nu stiu de care eco are doctorul tau...eu stiu ca se face 2D, voi ce stiti? Eu merg la 14 sapt. ca nu mai am rabdare sa ma asigur ca bebe este bine si sa stiu si sexul lui...apropo T_Ioana si eu merg cu sotul atunci si cumparam si caseta video, ca ni-l da pe beeb pe film..Pisoi sper ca ti-a trecut cit de cit raceala, iar nasul se desfunda el cu picaturi!Apropo am si eu o piersica sau o caisa...nu stiu ce este ca le cam confund pe astea din totdeauna...dar am sa o pap mai tirziu!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Giova spune:
CATA cred ca e meserias eco, l-am vazut si in 3D, daca aveam Cd la mine sau stick de memorie, imi dadea si filmuletzul.
Deci zic eu, ca e destul de performant.
TEOLINDA eu am anuntat ca am deschis un nou cap.
Imi pare rau daca nu ai vazut.
nu e nimic.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
utocatalina spune:
Da...Giova..sa-l intrebi pe doctor...eu abia astept sa ajung la sfirsitul lui iulie cu bine..Teolinda mai are nitel si-i afla sexul..la fel si T_Ioana!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
teolinda spune:
Cata, bebe era atat de vioi incat mi-a spus doctorul sa nu mai rad ca se misca odata cu mine si nu poate sa-l masoare. Aaaa...si i-am auzit si inimioaraaaaaa..Doamne cum ii batea ea acolo.
Probabil cu tot cu picioruse are el 7cm da' cum era atat de zburdalnic...l-a masurat pana la fundulet....
.
Echo morfologica nu mi-a zis sa ma programez undeva in mod special probabil ca are el posibilitatea sa o realizeze sau ceva similar si=atunci nu este nevoie de Echo suplimentar. Pe 14 iulie vom avea 16+ .
La echo morfologica se vede absolut totul...si se masoara multe elemente din corpul bebelusului dar nu stiu daca asta suplineste echo pentru pliul nucal.
maraki spune:

Pisoi La Multi Ani sa fii sanatoasa, sarcina si nastere usoara cu un bebe sanatos care sa va aduca numai bucurii

Fetelor eu sapt. viitoare sun la alt medic sa ma programez pt. pliul nucal si eco morfo
Acum sant cam ametita, dimineata am 
Astazi o sa fac niste chiftelute si salata de ardei copti
As manca si eu niste fasole batuta

Ce bine de voi fetelor care va puteti plimba, eu prea mult timp afara nu pot sa stau ca obosesc si vreau acasa sa stau mai comod.Am vazut pozele Giovei de la strand
Mi s-a facut o pofta de inoooot
![]()
Mirela tu tot asa in fiecare dimineata
?
Denisa mereu imi faci pofta cu mamaliguta cu branza si smantana
Imi fac, mananc iar dupa cateva zile citesc ca iar ai mancat
si iar vreau 
Cata tiramisu mananc pt ca nu am alta alternativa
e singura prajitura care se face acolo.Asa as fi vrut niste savarine si amandine

Nemtii nu au deloc prajituri bune, nici nu se compara cu ale noastre!!!As mai vrea crenvursti de la Angst, aia afumati subtirei
Aici nu am gasit ![]()
Pupici la toate burticile, o saptamana reusita cu simptome usoare![]()
10+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki vad ca noi stam bine cu poftele...eu tocmai am bagat o amandina..daca as putea ti-as trimite si tie...nici mie la francezi nu prea mi-au placut prajiturile, dar tot mi-a placut tiramisu lor...cu plimbatul stau prost ca de cind s-a facut cald nu prea imi vine sa ma mai plimb...vreau repede acasa la racoare...si eu astept masuratorile cu nerabdare...apropo am vorbit cu o colega care a facut eco la Iosup..i-a zis de la 13 sapt. ca o sa aiba fetita si asa a fost!![]()
Cafeluta draguta
10+
Simburica
mirela10 spune:
MARAKI eu seman cu tine la stari,se pare .si eu am dat la rate mai devreme,iar statul afara ma oboseste si pe mine.
am terminat acum de mancat cativa cartofiori prajiti cu un copanel si o feliuta de branza si sper sa ramana inauntru,desi nu pre cred...
TEOLINDA ma bucur ca ti-ai vazut bebelul si este bine.nici nu se putea altfel.
eu cred ca ma duc acum un pic in pat ca ma simt tare obosita![]()
mirelutza
10+
Giova spune:
am fost acasa si am mancat o supica de pui.
Dar iar ma simt rau, mai bine nu mancam nimic, ca incepusem sa-mi revin.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+
Bee spune:
Fetelor eu va invidiez ca va vedeti bebeii asa de des. Doctorul meu ma vede la o luna, iar pana acum am facut ecografie doar in saptamana a 8-a, si dupa cum merg lucrurile o voi face direct pe cea morfologica, in saptamana 20. Hai ca pe vremuri nu erau atatea metode de investigare si urmarire a sarcinii si totusi mamele noastre ne-au facut sanatoase, nu? Incerc si eu sa fiu optimista, desi de multe ori intru in panica din diverse motive.Ma incurajez cu gandul ca pana acum am avut o sarcina normala: greturi si sani durerosi, fara sangerari (iar de prestat, noi preeestam si nu au fost probleme. Iar de vreo 3 zile, de cand m-au mai lasat greturile sunt de nerecunoscut!).
Giova ce burtica ai! Foarte dragutz! Deja ma vedeam anormala cu burtica mea vizibila deja. La mare prietenul meu era fascinat cand ma vedea intr-o rochie galbena, nu stramta, dar care saraca se mula pe burtica. Si mi-a spus ca am burta tuguiata! Sa fie baiat? Noi vrem fetita, dar acum sa fie ce-o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie.
Aaaaa, nici mie nu-mi placeau piersicile, dar acum mor dupa ele! Si dupa visine!
Va pup pe toate, va doresc sa va lase toate starile de rau acum ca ne apropiem de trim. II.
Bee
13+
si BEBE