Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tanti promit ca imediat te trec pe lista.

Cat despre lege nu ma prea agit, eu cea, care lucrez la negru.
Si cand ma gandesc ca vroiam sa dau mita sa ma angajeze cu contract de munca din ian.
Ce bine, ca eram cu banii dati, si cu 3 mil. pe luna.
Am noroc cu al meu, care castiga bine, ca de nu, nu am stii ce-am face cu un bebe.

TANTI misiune indeplinita, esti pe listutza. la pag. 1.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Giova draguta,

Nici eu nu ma bazam pe banii lor ...7.800.000 lei sau cat sunt acum.... ca nu se compara nici cu salariul meu si nici cu venitul sotului.

Exact ca si tine...noroc ca sotul e sponsor in casa ca altfel...ce sa te descurci?

Dar imi vine sa o fac albie de porci pe acea Anca Boagiu care nu cred ca va fi vreodata mama, cum isi permite ea sa spuna ca de banii aceia ( 3.000.000 lei) sa angajam bone. Eu o angajez pe ea...sa stea pe 3 milioane cu un copil de 3 luni de zile daca tot se da asa inteleapta.

E josnic ce se intampla...o maxima bataie de joc... ce este acum dar ce va fi de-acum inainte.

Macar daca sunt deranjati ca platesc o fabuloasa suma de 7.800.000 2 ani, sa micsoreze concediu de ingrijire a copilului si astfel sa sporeasca bugetul tarii...ca oare viitorul nu o fi in copii nostri? Oare avem o natalitate atat de mare incat maine poimaine vom plati precum chinezii.

Hai ca am reusit sa ma enervez din cauza acestor NESIMTITI.

14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CANDA daca imi aduc bine aminte,ca eu am facut toate demersurile acum un an,este nevoie de diploma de absolvire a scolii postliceale sanitare,planul de invatamant si foaia matricola de la aceeasi scoala.toate astea trebuiesc stampilate la ministerul educatiei si cercetarii din romania si apoi la cel al afacerilor externe.apoi trebuiesc traduse de un traducator autorizat si legalizate la notar.toate astea cu taxele,cozile si durerile de cap aferentece te asteapta pe la ministerele din romania.apoi cu toate acestea si cu diploma de bac in original merge aici la ministerul educatiei si cercetarii unde se asteapta echivalarea intre 6luni si 1an jumate...fara aceasta echivalare si fara permis de munca nu te angajeaza nimeni ca asistenta.eu am lucrat inainte la curatenie in casa,ingrijit batrana sau copii,la repus lactate pe rafturile unui magazin si apoi vanzatoare.
cat priveste legea care vor sa o aprobe in romania imi pare tare rau de viitoarele mamici.nici eu nu am aici o situatie prea stralucita,dar nu pot sa zic ca nu aajung la sfarsit de luna,sau ca bebele meu va suferi de foame.sper sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa le putem oferi copiilor nostrii o viata mai buna.
si va rog sa nu puneti toate astea la inima.va stresati si nu are rost,nu este viata destul de grea si asa?hai
mirelutza10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Giova noi ne numaram prin cazurile fericite in care sotul poate sa ne intretina , dar sa se gandeasca guvernanti nostri unde va creste natalitate?, va creste la tara in special unde nu au nici un venit , cu ce o sa creasca acesti copii dupa cei 2 ani ?, nu o sa aiba ce manca, nu o sa poata merge la scoala
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aveti dreptate fetelor, asta e Romania.
Dupa intrarea in Uniunea Europeana vom murii cu totii de foame.
Nu are rost sa ne agitam ca nu ne face bine.
Guvernul tot cum vrea el va face, nu-i intereseaza de oamenii de rand.
Cunosc femei care au vrut sa ramane insarcinate si din cauza acestei indemnizatii. Ce vor face acum? Oricum copilul si-l doreau, dar se bazau pe niste bani mai multi decat salariul.
Mai bine nu mai zic nimic, ca-mi creste tensiunea degeaba.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor chiar nu aveti nici un sfat pt mine?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

multumesc mult de tot mirela pentru info ... o sa transmit mai departe si sper sa se descurce prietena mea cu toate formalitatile.

La noi situatia nu o sa fie prea roz din cauza legii asteia ... eu aveam salariu mai mare in familie si mai avem si rate la apartament de platit. Dar nu ma plang, cred ca Dumnezeu o sa ne poarte de grija!

bye,
canda 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sunt bine..am papat compot de ananas si ma duc iar in pat..va pup!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna mamici,
Va citesc de cateva zile dar nu am putut sa si scriu.
Andicu imi pare tare rau de cela intamplate.
Catalina ai mare grija de tine si sa nu faci efort.Oricum stii tu foarte bine ce ai de facut.
Cat despre noua propunere a tampitilor ce ne conduc mi se face greata.Niste dobitoci.Pai ei cu ce sa-si faca case si sa-si cumpere masini.Iar pe Anca Boagiu asa cum a spus si Teolinda o aduc la mine sa stea pe trei milioane cu bb de 2-3 luni.Am niste nervi de nu va zic(din cauza celor citite) si parca tot nu-mi vine sa cred ca pot debita asemenea tampenii.Eu am trimis deja un e-mail cu parerea mea despre prostiile lor.
Fetelor va pupic si ne auzim mai tarziu.
Lacra,12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATALINA ma bucur ca ne dai vesti bune.totul va fi bine,vei vedea
eu am mancat acum o portie de pilafior cu legume si simt ca plesnesc.MARAKI mai zici nimic?
mirelutza10+
http://photos.yahoo.com/ph/iuli_n90210/my photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.png

Mergi la inceput