Mamici de ianuarie-februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Fetelor v ainteleg supararea cu banii de la stat pt CIC, dar e greseala lor ca se permite sa stati 2 ani acasa, eu as innebuni atata, cred ca 1 an e suficient. Aici se dqau copii la day care, gradinitza si de la 6 luni, eu nu zic ca e ok, dar udpa 1 an cred c ae ok, pina la 2 ani te poti descurca cu bunicii si apoi la datcare, ca asta e, mai bien sa muncesti decat sa stai 2 ani acasa pe bani putini si sa faca statul magarii.PArere personala.
Aveti grija, fug inapoi la meeting.
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa pai daca bunicii nu sant pensionari? Eu inainte de revolutie am facut intrerupere 1 an ca sa stau cu baiatul acasa iar cu fata nu mi-am permis si a trebuit sa o dau la cresa de la 3 luni
pt. ca am avut o nenorocita de doctora care nu a vrut sa ma tina in medicale
Parintii mei se duceau la serviciu deci nu aveam nici o sansa de ajutor.Fetelor eu i-am votat pe astia care sant acum la putere dar vad ca fac cacanarii si o sa fie din ce in ce mai greu in Ro
Aic i se platesc pt copil pana la varsta de 3 ani 500 euro pe luna insa am inteles ca vor si nemtii sa scoata o lege sa fie pana la 1 an jumate parca sau 2 ani![]()
Acum am mancat un fisch mac cu cartofi prajiti![]()
Denisa in Canada cat se plateste pt. bebe si pana la ce varsta?
Catalina stai in pat cumintica si fara emotii![]()
Pupici burticilor
10+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
In canada ai concediu platit de stat pina la 1 an , in jur de 1200 de canadieni pe luna si exista si o alocatie, care e in fctei de salariul parintilor, dar tot mi se pare mutl in Ro 2 ani, 1 an e normal, dc nu la cresa, ce dc e la cresa de la 1 an, iti spun eu stiii cum au aici griaj d eei, nu exista decat 1 om la 3 copii, ceea ce e super si ii formeaza sa fie socialbili si etc.
Numai bine fetele
Denisa
9+
BEBIK
teolinda spune:
Si daca sunt bunicii pensionari ce? Ii da bunica piept de la 3 luni pana la minim 6 luni? Oricum nu este cazul meu cu bunici pensionari...
Acum toata lumea pledeaza pentru hranirea bebelusilor la san...dar cum daca la 3 luni trebuie sa te intorci la serviciu? O sa umblam cu sutiene si tampoane in genti...sa le tot schimbam ca deh...trebuie sa oprim laptele la comanda lu'politicienii lu' peste.
Nu este vb doar de bani..este vorba si de atitudinea lor inumana fata de toata lumea, de minciunile din campaniile electorale ( cine le-a mai crezut...asta e, eu oricum nu mai votat pentru ca eram sigura de viitorul 'stralucit' care ne asteapta)si de faptul ca odata instalati in scaune isi vad doar interesul personal.
Inca odata...multumim statului ca se gandeste la viitorul nostru si ne trimite la munca...sa nu ne plafonam.
14 fix
teolinda spune:
Denisa , in Ro nu stiu daca mai exista crese. In plus si la gradinita de stat trebuie sa dai spaga sa gasesti un loc. Sa te duci la particular, evident iti trebuiesc bani...un nivel de salarizare f. bun si atunci totul este OK.
Dar crese particulare..cu 1 ingrijitor la 3 copii, in RO? Cred ca ar fi un vis frumos....
O bona iti cere si pielea de pe tine iar ea sta si se uita la telenovele si copilul face ce vrea prin casa...Nu cred insa sa fie cineva dispus sa stea cu un bebelus de 3-6 luni. De la 1 an... poate...poate...dar cat curaj sa ai in Ro sa angajezi asa ceva?
Sunt multe probleme... am ajuns sa facem copii in jurul varstei de 30 de ani, tocmai pentru ca mai intai ne-am ingrijit de asigurarea unui climat optim de a aduce o fiinta pe lume...si-acum voila sprijin din partea statului!
14 fix
monica70 spune:
Fetelor tocmai am intrat pe adresa scrisa de TANTI la pagina 6 si le-am tansmis celor din Ministerul Muncii si celor ce-au semnat porcaria aia o "PROPUNERE" sa ma tina minte !!!
Sunt inca foarte furioasa si indignata , mai ales cand imi aduc aminte cat circ faceau acum un an Mona Musca si scarboasa aia de anca Boagiu! Si acum poftim, ne pune sa ne angajam bona!!
Ar trebui sa intrati toate sa le transmiteti cate o propunere, asa poate ne vor lua in seama!
12+
molisa
Denisam spune:
Teolinda, nu am zis ca e usor, dar eu stiam ca aveti 2 ani de stat acasa, nu 3 luni, normal ca 3 luni e putin si e o tampenie.
Insa prietena mea cea mai buna, si-a angajat femiee=bona la 7 luni si merge al job, pt ca bebe nu mai suge de la 4 luni jumate, asa a vrut el si e dezvoltat ca unul de 1 an, asta e.EA a DECis sa mearga al job, c anu putea st a2 ani acasa, maxim 1 an, ea a stat si d ela 4 luni gravida acasa.
Asta am vrut sa zic, voi scrie-ti petitii dc nu va lasa cel putin 1 an acasa.
Bafta!
Denisa
9+
BEBIK
pisoi3 spune:
Si eu le-am trimis idiotilor email cu parerea mea despre idioteniile din capul lor, dar voi chiar credeti ca le pasa? Parazitii traiesc pe spatele nostru, noi platim asigurari iar ei fura la greu! Hai sa emigram toate din Romania ca ne-o fi mai bine in alta parte!
Hai ca sunt prea furioasa, incerc sa ma mai calmez.
Ma uitam la stirile Protv si ii lua Andreea Esca interviu unei idioate de la Ministerul Muncii, din pacate nu i-am retinut numele. Aia vorbea ca pe vremea comunismului, adica se invartea in jurul cozii. Andreea Esca ii punea intrebari super pertinente, de genul ca "chiar credeti ca se poate descurca o mama cu 3 milioane?" iar ea ocolea raspunsul! imi venea sa sparg televizorul, mama lor de hoti! Si cand te gandesti ca tot noi i-am votat!!!!!!!
Hai ca va las ca sunt prea nervoasa, ma duc sa imi iau pisica in brate sa ma calmez!
toujours optimiste
Denisam spune:
Fetelor lamuriti-ma si pe mine, chiar s-a votat legea sa se dea doar 3 mil pe luna, sau e doar un zvon?
Cum ramane cu cele 7.8 mil votate anul trecut?
Multumesc si nu va mai suparati ca eu cred ca nu are cum sa fie asa.
Denisa
9+
BEBIK