Bebelusi de sept-oct 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
Moss spune:
La multi ani tuturor bebelusilor care s-au serbat sau se serbeaza zilele acestea ! Sanatate multa !
Aissa, scoate cercelul, dezinfecteaza-l cu spirt, unge tortita cu kanamicina si pune-l la loc ! apoi, unge bine locul ( unde e gaura cu cercelul ) si pe fata si prin spatele urechiusei cu kanamicina.
Repeta operatiunea ( fara partea cu scosul cercelului ) de 2 ori pe zi timp de cateva zile .
Doamne, sper ca ai inteles ceva....
Pupici
Cristina si Alexia ( 31 Octombrie 2004 )
ralucule spune:
anamari sunt buni carnatii aia, am mancat si eu, dar nu pot sa ii mananc in fiecare zi, ca imi ies pe ochi aahhaha
Bey , da scrieti nu va incurcati, eu nu am timp acum de nici un fel, e Nana la mine- sora-mea care are 14 ani- asa ca am 4 copii acum: Tris, Nana, Dim si catelul NIck.
Ma cara sora=mea asta prin toate orasele posibile, eu abia ma tarasc si ea : hai hai hai hai, si da=i ralucule si impinge carutul si tine=l pe Nick si mai hai intr-un magazin, si mai hai la o inghetata si mai impinge de carut si da-i si lupta pe caldurile astea de 38-40 grade, si cu buboiul care m-a bronzat ca tractoristii cu maieu si pontaloni scurti. Dar tot e bine, ardem shuncile alea... ahahhaha
Parca zicea cineva de frisca, eu i-am dat asa ca un bob de porumb frisca cand am fost sa mancam inghetata, si nu a patit nimic. A mancat si biscuitii de la inghetata, ca normal si=a bagat mainile in pocalul meu de inghetata si nu mai aveam shanse sa il sterg, asa ca l-am lasat, si ii place se pare. Chiar prosteste sa ii mai dau... I-am dat doar bicuiti de bebelusi, ahahha , Oricum a probat si inghetata
Mai vorbeati de branza, eu nu i-am facut nici o branza de vaci in casa, i-am dat ricotta, si acum ca are imediat 9 luni ii dau branza topita pt copii e prin magazine pe aici. Mananca cam de toate acum, si mai si mesteca. Mai multe nu stiu sa va zic
Nu am reusit sa va citesc, sunteti de groaza, cum nu intra omul 2 -3 zile cum apar capitole noi, mda,...
Hai pupaciuni , iar trage de mine Nana sa mergem la cascat ochii in oras .... febra occidentului
paaaaaaaa
Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie'04
Naty spune:
Eliana La multi ani Sa fiti fericiti impreuna si sa va bucurati de Elena mica!
Ai dreptate si noi am sarbatorit ieri 1 an de la casatoria civila. Ce-a trecut timpul,nu? Nu-mi vine sa cred ca eram cu burticuta si ce spaime aveam ca n-o sa fac fata si uite acum ce bebelina mare am ...
Tii minte ca aveam probleme cu gasitul rochiilor de casatorie, dat fiind dimnesiunile rotunjoare?
Merci tuturor fetelor pentru urari!
Bebelina nu mai vrea sa pape pure-ul de legume si pace! La fel ca Alexandra Aissei inchide gurita, se suceste si rasuceste, ma scuipa cu el ... nu stiu ce sa mai fac!
Lilia stiu eu un dermatolog bun, dar cam scumput. Iti dau PM cand gasesc telefonul ei.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
mina spune:
Salut
Bey, Ralucule, de-ar fi asa simplu cu arsu suncilor... acilea in fata biroului as scoate scaunu la soare si la ce arde astru zilei in Bucurestiu nostru drag pan'deseara ce mai silfida m=as face... hehe Lu vizigot nu ii place frisca, i=am dat odata un pic si a urlaaaat. Moftangiu!
Fiul mieu, ca sa ma exprim ca in filmele vechi, nu se trezeste noaptea urland ca altii. Nuuuuuu, el se ridica frumusel in picioare in patut si se uita la noi. Pe tacute. De ma si sperii cand il vad. De regula incerc sa il culc la loc si daca nu=mi iese il iau cu noi in pat. Azi noaptea insa mi=am pus mintea cu el (tati e plecat sapta asta, e cupilu la mana mea, hihihi). S-a trezit, s-a ridicat in picioare, i=am dat ceai, l-am culcat la loc... el tzop, in picioare. Am stins televizorul (adormisem cu el deschis), m-am bagat in pat si am stat asa pe tacute pe intuneric. Vizigotu a stat nitel cu ochii pe televizor, a vazut ca nu-i nadejde de mai bine. S-a intors spre mine de m-a supravegheat vro 10 min, eu nici nu miscam. Dupa care s-a lasat in jos in pat si a inceput sa se certe cu jucariile de acolo. IN juma de ora obosise si adormise. DImineata m-a trezit tandru aruncandu-mi un ursulet in cap, care urs o fi el de plus da nu e placut sa-ti aterizeze in cap cand dormi. Deh, dragostea filiala unde poate duce....
Va pup,
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ellen spune:
Mina, haha cand povesteai parca o si vedem pe Alexuta mea in picioare la marginea patului. Si ea se ridica in picioare noaptea dar mai si maraie asa incet, in soapta. Pana acum nu am lasat-o sa vad ce face, dar cred ca o sa incerc si eu.
Eu cand o vedem in picioare o luam repede sa o adorm la loc sa nu se dezmeticeasca prea tare. Cateodata e in picioare si cu ochii inchisi. Poate cand nu o mai dormi in patului ala, o sa se ridice sa umble ca somnambulii.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
mina spune:
Vai, Ellen, nu ma mai incuraja... eu deja ma tem sa nu plonjeze din patut, ca ii vine gardutu pana la pectorali... in desteptaciunea noastra i-am loat cupilului saltea super-ortopedica, de aia groasa de vro 30 cm... parinti incepatori, deh!
Fetelor! Mi-adusei aminte, e oferta la scaune de masina in cora. F ieftine, cam la jumate de pret. Eu nu aveam, ca scoica nu mai e pentru minunea mea de baiet, si taaare bine mi=a prins oferta.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
aissa spune:
Moss, am inteles si voi si aplica imediat ce cumpar kanamicina. Saru'mana de sfat.
Naty, of, imi aduc aminte cand am pus aici o poza in care imi laudam copilul cum sta cu gura deschisa sa ii dau sa pape. Ce departe e vremea aia....
Nu stiu zau ce are, azi i-am facut supa ca de obicei (nu de regim). A dormit de la 8 jumate la 12, nu mancase de la 7 cand bause lapte. Am fost sigura ca e moarta de foame. As! I-am dat legume cu pui, ca tot erau calde. Mai mult de 3 lingurite nu a vrut (care spuneati ca e murdar copilul daca ii da altcineva sa pape trebuia sa o vedeti pe a mea cum arata). Am stat calma, am zis ok, i-am pus legumele in borcanel si la frigider cu ele. Ii fac banana cu Fagaras. Miam-miam, a fost tare bun, ca EU l-am mancat. A luat si din asta vreo 4 lingurite si gata. Se apleaca, se intinde, chiar plange (vorba vine, nu e plans, e RASFAT!!!!). Asa ca am renuntat, sa zic ca daca a mancat in total 80-100 de grame, desi cred ca am fost super indulgenta. Si e a 2-a oara cand promit (poate azi ma si tin de cuvant) ca nu-i dau sa manance nimc altceva azi. Am zis ca macar sa o aud ca plange de foame, eu nu ma mai rog de ea. Unde mai pui ca nici afara nu mai ies acum, e deja tarziu si nu ies eu la pranz afara. Diseara plimbarea!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ellen spune:
Mina, eu i-am luat chiar o saltea destul de subtire si imi faceam probleme ca este prea jos si nu se poate ridica, dar pana la urma i-am pus niste paturi sub saltea si am rezolvat. Se pare ca in curand o sa fiu nevoita sa ii scot paturile.
Am vazut si eu scaunelul ala de masina din Cora si chiar ma gandeam daca a luat cineva. Cum este? Esti multumita de el, ca as vrea si eu sa iau unul. Chiar era ieftin.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
doxi spune:
Buna fetelor, nu am mai scris de mult ca am fost ocupata cu serviciu, cursuri si examene si nici sa respir nu am mai apucat...
Maria are 9 luni, 6 dintisori, nu face febra multumesc lui Dumnezeu, mananca bine... nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat un copil atat de bun!
Nu stiu ce sa-i mai introduc in meniu, acum papa legume, piept de pui, ficat, galbenus, iaurt, biscuiti si fructe si bineinteles lapte. Nu se intelege deloc cu branza de vaci asa ca am renuntat la ea, voi mai incerca peste vreo luna. Nici iaurtul facut in casa nu i-a placut, asa ca am trecut-o pe iaurt din comertul nostru si mananca o cutie mica o data.
Nu-i dau nimic cu sare. Copiii vostri ce mai papa?
Sanatate tuturor!
loreema24 spune:
ralucule - nu imi amintii! Sapt viitoare vine nepoata la noi si va fi vai de noi. Are 15 ani si e hotarata sa vada tot bucurestiul in 4 zile! Iti dai seama ca ma asteapta!
mina - super tare bb tau! Mai aveam putin si lesinam la faza cu trezitul dimineata!
Am vazut si eu oferta la 2 ore dupa ce mi-au livrat cei de la buburuza scaunul, macar ajut DC-ul daca cumpar de la ei.
Fata mea nu mananca intre 12 si 18 numic pt ca este prea cald.Cand e racoare afara mananca f bine.In schimb bea 300ml de apa in intervalul asta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !