Bebelusi de sept-oct 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Aissa si eu patesc la fel cu Alesio de cateva zile...ii fac sa pape ceva, ia 2 lingurite si gata!Eiii....cum sa las copilul nemancat?Ii fac altceva.....iar 2 lingurite, apoi incepe sa scuipe cu gura plina....!Asa ca ii bag tzatza in gura si cat mananca bine, cat nu, iarasi bine!(pe aia n-o refuza......numai o musca cand s-a saturat de-mi vine sa plang de durere-mai ales de cand are 4 dinti....offfff)!
Deci ce-o fi cu bebicii astia de nu mananca??????Ca mie imi vine sa-l belesc cand vad ca scuipa....si cat ma chinui sa-i fierba mancarea pe caldurile astea....!

Ellen, Mina , Ramona tot vorbiti de scaunul de masina din Cora dar nu ziceti nici un pret!Help!Cat costa?Si dati mai multe detalii daca stiti please!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy, nu-mi spune cu fiertul pe caldurile astea ca mor cand imi amintesc. Eu ii fierb si carnea separat, asa ca am 2 ochiuri la aragaz aprinse. Plus ca stau la et.10 si cu fata la est, am dimineata un soare de nici nu se vede flacara daca e aprinsa si o caldura de mori nu alta. Si mai prind si o zi ca azi cand bate vantul de nu pot tine deschise geamurile in mai multe camere....cuptor e in casa.
Nu stiu ce au de nu mananca, parca Loreema spunea ca nu mananca fata ei intre 12 si 18, dar daca asta a mea a mancat la 7 dimineata, apoi a dormit pana la 12, pe urma eu ii pusesem muzica si dansam, iar ea maraia (foame nu ii era sigur...). Am pus-o in pat si la 2 dormea iar. Cand sa ii dau sa pape, la 7 si la 5 dupa amiaza? Si la care din mese sa renunt, ca deja ii dau doar 2 de lapte, speram eu ca o inlocuiesc cu branza/fructe masa aia nu ca o scot de tot....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am intrat si eu rapid sa va salut si sa urez La multe lunisoare! bebeilor care se sarbatoresc azi.
Am reusit sa va citesc, mi-am si notat sa rasp. Am un pomelnic pe masa nu alta.
Ca tot vorbirati de copt in bucatarie in suc propriu ma duc azi la runda a 2-a ca prima a fost ieri. Azi e mai bine ca e soarele in nori ca ieri mi-a sclipicit in geam toata dupa-amiaza de ziceai ca-s murata nu alta.
Intru dupa ce fac papica de bebe si-mi dau si eu cu presupusu in pb. gastii de mamici.
Pana atunci urez sa treaca vremurile kkcioase la bbii cu probleme ca tare nasoale mai sunt.
pup si revin

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Pufymic, daca ma ajuta si pe mine neuronul, parca scaunul ala era 1.600.000 lei. Daca nu m-a ajutat bine, rog fetele sa ma corecteze ele. Oricum stiu sigur ca era sub 2 mil.

Aissa, incerca sa ii dai sa manance lapte daca nu vrea sa manance mancare sau poate vrea iaurt si ii dai mancarea mai pe seara cand se mai racoreste afara. Acu, imi dau si eu cu parerea ca nu stiu ce sa zic.
Fata mea, slava Domnului mananca, sper sa nu ma auda si sa se razgandeasca si ea. Si chiar mananca mai mult fata de cat manca pana acum. Dar eu ma gandeam ca daca o sa inceapa sa nu mai manance din cauza caldurilor o sa ii schimb mesele de la 2 si 6. Adica o sa ii dau la 2 iaurt iar la 6 cand se mai racoreste sa ii dau manacarea.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

aissa - eu ii dau sa pape cand cere ea. Nu mai avem mese fixe deloc.
Pe mine daca ma pui sa mananc pe caldurile astea ma omori , asa ca a mea papa cand ii este foame.Asa fac dintotdeauna.S-a intamplat odata cand avea numai 5 saptamani sa nu pape 8 ore in timpul zilei.Nu ma impancientez deloc. Cand ii este foame cere(plange) ea.

pufymic - cel la care m-am uitat eu era 2.400.000 lei.Dar nu pot sa iti dau detalii pt ca am vazut pretul si am fugit ca sa nu ma imbolnavesc, de eu am dat 4.100.000 pe al meu. Stiu ca era de la Primii Pasi si era categoria 0/1 - 9-18 kg.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Eu am vazut in Orhideea , dar ma gandesc ca este aceeasi retea de magazine si ar trebuii sa fie aceleasi oferte.

ellen - 1.600.000 lei???????????????????Ma imbolnavesc cu siguranta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ramona, nu vreau sa te imbolnavesti, dar ce am vazut eu la super oferta in Cora era cu siguranta sub 2 mil. Acum cred ca sigur nu are ceva ce al tau are, asa ca stai linistita.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Apropo fetelor, fata mea a invatat sa dea noroc cu lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!

Am pus poze noi in albumul 8 luni+, poze facute de un profesionist, sper ca or sa va placa.

Dragele mele, help, imi cade parul ingrozitor si nu il am nici lung ca sa zicem ca-i de la lungine. Ce sa fac?

Eu cred ca piticii nu papoa din cauza caldurii, asa ca Pufy nu te mai stresa, nu-l vad eu pe Alesio stand fara mancare

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mi s-a trezit fataaa si mancarica mea nu-i gataaa!
Loreema cand mergem la plaja?M-a fulgerat asa o idee...daca tot vii si stai 4 zile, vineri si luni daca e vreme frumoasa poate ne inltalnim la Modern iar in wk prin Mamaia. Ce zici, nu-i o idee buna? Acum daca ai alte planuri te inteleg da tare mi-a placut aseara in parc cu tine.
Andora vaccinul este cel de 9-15 luni pe care noi se pare ca o sa-l facem la 9,5 luni si am inteles ca se face in manuta.
Ellen-posesivitatea, hmmmm si pe mine ma caracterizeaza da mai putin ca daca vrea cineva sa stea cu ea eu ma bucur ca mai respir putin. Ideea e ca si mie mi se pare ca mama nu-i da ca mine sa manance, sau n-o schimba bine sau nu-i pune pamp. bine dar la cat de rar ne vedem imi musc limba si o las sa se bucure si ea de bebe. Iar de soacra-mea ce sa zic, cd o vede pe fi-mea pune mana pe ea de zici ca mi-o smulge din brate si nu alta, si desi i-am atras atentia si eu si fi-su adica tati lu'bebe tot degeaba. Asta e felul ei de a fi si n-am ce-i face, iar de certat cu ea evit sa ma cert ca mai am nevoie de ea sa stea cu bebe cum a fost asta iarna cd am facut sc. de soferi.
Na ca nu mai pot sa dezvolt ca nu vrea piticu sa stea cuminte neam, se baga sub birou si se ridica si da cu capul de chestia aia care e pt tastatura dedesubt si incepe sa urle. Nu vrea sa se joace singurica decat daca stau lipita de ea si acum e si maraita ca ii e fomica si eu n-am terminat papicaMi-am adus aminte acu dupa ce mai mestecai putin in ea ca n-am pus ceapaooofffff viata mea
O sa incerc sa intru diseara sa raspund si eu cum ma pricep pe la pb de pe aici ca mi-am notat pe o foaie cate ceva. Sper sa reusesc daca nu...

AURASI NICOLETA

Mergi la inceput