Mamici de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Prezent!

Nu am mai intrat de sambata si citeam ce ati mai scris

Irina scupa mea, imi pare nespus de rau ca s-au anulat planurile voastre, nu iti pierde optimismul si ramai la fel de vesela ca pana acuma, sa nu superi bebelina ta Mai este putin si o sa fiti toti trei impreuna

AC frumoasa povestioara nasterii lui Marc-David, sa va traiasca, sa creasca frumos si sanataos. Multumim mult pentru urari!

Ioana nastere usoara!!!

Am vazut ca mai avem o burtica noua printre noi, bun venit si sarcina usoara in continuare Ella_rot, sper ca am retinut bine.

Noi ne plangem in continuare de caldura, mainile s-au umflat asa de tare ca nu mai port nici un inel , beau apa multa si normal la fel de mult trebuie sa fac drumuri la baie....
In rest toate bune la noi.

Pupici si o saptamana buna la burtici si mamici,
Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Desi nu am mai scris de mult v-am urmarit mereu si vreau sa va dau si eu raportul:
- terminat camera bebe
- terminat bagajele de spital
- programat cezariana pe 1 iulie (la 38 de saptamani)

Va urez celor care au nascut bebei cuminti si mult somn si celor care inca mai asteapta nastere usoara si odihna cat mai puteti !!

Ne vedem (sper) la mamici de iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

andreea multumim mult pentru povestea nasterii! Pupici lui Marc David cu ochisorii albastri si surioarei lui celei mari!

Vreau si eu nastere normalaaaaa!

orca sper ca macar acum inainte de nastere sa poti intra mai des. Vrem poze cu camera bebe!!! Si daca vrei sa trimiti pe pm nr de telefon ca sa pastram legatura si sa stim de noi care cand naste...apoi iti voi trimite si eu lista cu numerele celorlalte fete.

katink si eu cred ca tot din cauza caldurii ma umflu, plus statul pe scaun, care oricum a devenit o pozitie cam incomoda...

ella 2000 analizele pt Strept. B se fac in saptamana 36 de obicei, probabil lory le-a facut mai devreme stiind ca va si naste ceva mai devreme gemenii scumpilici.

lory, daca mai intri lasa-ne si tu nr. de telefon pentru listutza.

Monai, irina si eu am inteles din batrani ca vom castiga un numar la pantofi pentru fiecare sarcina. Eu de la Miruna am ramas cu jumatate de nr in plus si acum mai intru inca in cativa pantofi si sandale de dinainte. Parca mi-e mai greu cu sandalele decat cu pantofi si dres in zilele mai racoroase...

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor!

Felicitari tuturor mamicilor si bebeii sa fie mancaciosi si cumintei, sa mai doarma si mamicile un pic!

Imi cer mii de scuze ca n-am mai aparut de cand sunt in concediu. Dar am facut o prostioara si am busit BIOS-ul la laptop si alt calc nu avem acasa. Si abia saptamana trecuta a gasit sotul meu un tip care ne-a reparat biosul, asa ca YUPY, de vineri avem iar net acasa. Asa ca am avut un weekend plin in care am citit toate peripetiile prin care a=ti trecut in ultima luna. Promit sa nu va mai parasesc!

Altfel, noi din cauza contractiilor care au scurtat rau de tot colul, stam numai in pat de vreo 10 zile ca sa amanam cat mai mult nasterea si luam medicamentele date de dr. cu constiinciozitate.

Sper sa ma reprimiti si pe mine in clubul vostru. Acu va imbratisez pe toate si promit sa intru des-des aici, pe forum.

Pupici la bebeii nascuti si burticilor!

Cati si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

nem scumpa de tine, cum am putut sa te uit???
felicitari pentru plimbarile cu Alex, inteleg ca vrei sa-l calesti de mic... abia astept si eu sa iesim la plimbareeee... v-am povestit ca in weekend am fost cu carutul cu bebe de la botez si mi-a fost asha de draaag...
cat despre sfaturile cu somnul, le stiu si eu cel putin teoretic dar sunt mai greu de pus in practica, poate o sa iasa mai bine dupa ce intru in concediu, desi mai am:
- de cumparat pt bagajul de spital si necesarul farmaceutic/cosmetic pentru acasa
- de facut curat in toata casa dupa ce se termina de zugravit
- de pregatit camera lui bebe, spalt si calcat hainute

Sper doar sa-l mai pot tine pe pui pana sa rezolv toate astea!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Buna ziua!
Irina, multumesc mult, asa am facut ieri noapte ca tot nu aveam somn. Sper sa primesc un raspuns!
Lorena -Bine ai revenit! M-ai cam speriat cu streptococ-ul B ca eu nu mi-am facut analiza si nici acum nu mi-a dat sa fac dar cred ca o sa cer eu! Despre umflat eu nu mai port inelele din luna 4 pt ca ma mai trezeam cate odata dimineata si ma strangeau dar acum nu mai pot sa le pun deloc! (desi am incercat sa renunt la sare) Acum nu stiu daca nu cumva este si de la caldura asta! Oricum verifica-ti si analizele de albumina ca si de la aia poti sa retii apa in corp. Si verifica-ti neaparat o data pe sapt macar tensiunea, sa nu fi crescut de la sare si apa in corp ca e periculoasa rau! Despre arsuri, am si eu din pacate rau de tot dar am obs ca am in general daca mananc cirese sau rosii si ardei cateodata. E posibil sa fie de la coaja lor. Tu mananci ceva din astea cu coaja tare? Lapte eu am incercat doar rece si era mai rau, voi incerca si cald daca ziceti voi ca are efect!
Orca - felicitari pt camera bebe, eu nu am terminat inca patutul dar sper ca mai am timp! (bebe al meu nu va avea din pacate camera lui dar sper sa ne descurcam noi si asa!) Oricum suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii vineri la cezariana!
Ioana, mult succes azi!!!!!!!!! Asteptam vesti, facem galerie!
Va pup acum, Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Irinabungau, pe 4 trebuia sa ma duc la control, nu sa nasc pe 4. Ar trebui sa nasc in jur de 8. Zic insa ca ma duc joia asta la control, ca parca de 2-3 zile simt ca mi-a coborat burta, simt mai multe intepaturi, fac pipi mult mai des, am mai multe contractii(nedureroase). Daca nu as avea o cezariana...nu m-as speria...Dar asa....ma gandesc ca vada si dr despre ce e vorba.
Aaaa!!! Si de 2-3 zile bb se misca mult mai mult ca inainte! Inainte era cam lenes...noaptea dormea, nu prea se misca....insa acum se misca noaptea intr-o veselie!!! Imi pleaca burta in toate partile si ma trezeste din somn!!

Katink, si eu m-am umflat. Bine, nu exagerat...Dr. mi-a dat sa beau ceai diuretic, sa nu retin asa multa apa....Insa acum nu mai pot bea, decat o data la 2 zile...Daca as bea si din ala zi de zi...pai as sta non-stop la buda. Oricum, apa retinuta in corp se elimina foarte repede, dupa nastere...in cateva zile!!! Ma uit la mine in pozele dinainte de nasterea Emmei...si apoi la cele facute la 2-3 zile dupa nastere....eram alta!! Picioarele, fata, mainile, nu mai erau umflate deloc!! Si tin minte ca faceam pipi ffff mult si fff des cateva zile dupa nastere.

17lory, eu la prima sarcina am avut arsuri groaznice!! Acum am mai putin. Eu luam Dicarbocalm cu juma' de ora inainte de masa, la recomandarea dr., bineinteles. In rest....cu lapte imi trecea si mie. Insa nu de tot...Tot erau nasoale.

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Cati, Bine ai revenit si speram sa ramai alaturi de noi de acum! Sa stai cumintica sa nu mai ai probleme ca sa-l poti tine pe bebe pana la termen sau macar aproape de termen!
Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata tuturor!
Ne-am trezit foarte dimineata (la 7) dupa ce noaptea trecuta ne-am uitat pe pereti si ne-am invartit in asternut de la 1 la 3...
Am fost putin prin piata, am platit niste facturi si am incercat sa mai luam ceva pentru spital dar fara succes.

Fetelor voi cum stati cu bagajul de spital? Eu mai am de luat papuci si inca o camasa de noapte si n-am gasit nimic care sa se potriveasca cu halatul luat... Voi v-ati luat fese sau comprese sterile, ca astazi mi-a spus o farmacista ca fesele nu sunt sterile, doar compresele si dupa cat de mici sunt cred ca am nevoie de mai mult de 2 pachete.

Si-a facut cineva analiza pentru streptococul B la Cantacuzino? Cam cat este pretul?

Si acum ca v-am asaltat cu atatea intrebari, va las pentru ca merg sa dau ceva de mancare lui bb... de dimineata mi-a fost greata si n-am putut sa inghit mai nimic.
Va pupam!

Ioana si bblina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Andreea-sa-ti traiasca bebe Marc David!! Incurajatoare povestea nasterii! Sa mai treci pe la noi si sa ne mai povestesti despre cei doi pui ai tai!!!

Emma-ce frumos ca acum puteti iesi la plimbare!!! Sper sa ai dreptate si sa ni se para si noua usor sa avem grija de ai nostri puiuti!! Ca pe mine ma streseaza acest gand fff tare!!

Caterina 71-bine ai revenit!! De acum incolo te asteptam mai des!!

Daca tot e vorba de umflat si mie mi s-au umflat mainile si abia mai pot purta verigheta,celelalte inele le-am dat de mult jos!!!
Cel mai greu imi este cu insomnia ca stau treaza cate 3/4 ore pe noapte de simt ca innebunesc!!!

Anda si buburuzu din burtica 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput