Mamici de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
Felicitari Ac pt bebe si Irina stai calma ca o sa treca repede timpul si o sa vian si sotul, ca nu maie mult si gata, veti fi toti 3 impreuna, uite o 

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
simona79 spune:
Ella2000 - eu am momente cand ma duc la pisu din 5 in 5 minute(sau chiar cand vreau sa ma ridic ma apuca iar) si mom cand ma duc odata la 3-4 ore! Nu stiu ce sa spun, cred ca depinde de pozitia lui in acel moment!
Fetelor, mai stiti ceva de Lorena (17Lory) - ca nu am mai vazut-o pe aici in ultimul timp. O fi nascut? Si sunt mai multe fete care s-au mai pierdut pe drum. Mai stiti ceva de ele? Va intreb si eu ca voi sunteti mai vechi pe aici si stiti mai bine, ca e posibil sa avem mai multe mamici decat stim noi! Oricum, succes tuturor gravidutelor si mamicilor care citesc!
Sorry ca vb asa de una singura dar nu am somn la ora asta!

Simona
si
Mario 35+
17lory spune:
Buna burtici frumoase!
Simona inca nu am nascut, dar imi este din ce in ce mai greu. Nu stiu cum sunteti voi dar eu am fost foarte suparata din cauza faptului ca m-am umflat foarte mult in ultimul timp. Colac peste pupaza am facut analiza cultura streptococ grup B si am iesit pozitiva, am stat 10 zile pe antibiotic. Astazi ma duc sa repet analiza. Ma gandesc cu groaza daca am sa pot sa ma urc pe capra pentru ca dupa cum v-am zis m-am umflat foarte tare. Picioarele mele sunt pline de apa. Nu mai stiu cu ce sa ma incalt, si ma doare carnea (gambele mele sunt pline de apa) de pe picioare. Tati imi tot face masaj dar cu grija ca ma crizez. Cu toate astea vreau sa mai stau, vreau ca micutii mei sa ajunga la o greutate buna. Stiu ca ei se dezvolta mai repede in burtica la mamica decat afara.
Merg ca un ratoi, ma intorc destul de greu de pe o parte pe alta, dar incerc sa fac miscare, sa merg, asta ca sa-mi mai simt picioarele. Apa beau in continuare destula, dar nu stiu de ce ma tot umflu. Indiferent trec peste toate cu brio atunci cand ma gandesc la micutii mei frumosi.
Multumesc ca va ganditi la mine, nu v-am parasit, am citit tot timpul dar nu am scris decat in particular la cateva burtici. Imi este mai usor sa citesc deact sa scriu. Oricum am sa va spun urmatoarele rezultate la analizele ce urmeaza. Sper ca acum sa nu mai ies pozitiva pengtru ca nu mai am chef de antibiotice, sunt impotriva lor.
Va pupa cu drag, Lorena si cei doi din burtica BOCANILA SI BAMBY
17lory spune:
Buna burtici frumoase!
Hai, daca tot m-am starnit sa scriu si daca tot ma vait, vin si va intreb voi mai aveti probleme cu arsurile? Eu (din acest motiv va scriu la orele acestea) inebunesc de durere. Simt ca scot flacari pe gura. Ati gasit vreu remediu? Beau lapte cald si ma lasa cam 1 ora dupa care iar incep arsurile.
Promit ca data viitoare nu ma mai vait!
Lorena si cei doi ingerasi BOCANILA SI BAMBY, acum in varsta de 35 de sapt si 4 zile
irinabungau spune:
Simona, intra la probleme tehnice si lasa un mesaj acolo pentru admiistratori, poate te baga cineva in seama.

Lory, chiar te daduesm disparuta, nu mai stiam nik de tine. Ma bucur ca Bamby si bocanila sunt inca la caldurica si ca nu dau semne sa iasa, cel mai bine le este acolo!!! Pentru arsuri daca revin dupa lapticul cald, ai incercat sa iei dicarbocalm?? Am inteles ca este permis. Cat despre retinutul apei in organism... ce sa-ti zic... ai renuntat la sare?? Si poate daca incerci cu Lyoton Gel cand te masezi, poate mai scapi de umflaturi... Eu am trecut de la marimea 36 la 38!!!! Asa ca... nu esti singura.
Mi s-au latit toate oasele, la maini nu mai pot purta inelele, iar la picioare... am sarit 2 numere... nu-mi shade frumos...!!!!
Pupici la burtici, mamici si bebici, cum aflu ceva de Ioana va scriu.
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
MONAI spune:
Irinabungau, mama, ce faci la ora asta pe aici? N-ai somn?
Si mie mi-a crescut piciorul, dar e bine, vom reinnoi garderoba de papuci
, asta daca ne permit bebeii.
Va pup, sa avem o saptamana buna, cu nasteri usoare si bebici sanatosi
.
Sa auzim numai de bine.
36+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Ella2000 spune:
Buna dimineata,
Lory , ce anlize ai facut ptr streptococ B. Sa le cer si eu. maine tre sa - mi faca un sumar de urina si sediment. In spital-zic ei- mi-au facut analizele si nu a iesit nimic. Cu arsurile - crede-ma nu am avut probleme. Dimineata trebuie sa mananc ceva repede ca daca nu ii bat pe toti.
Irina draga asa si eu - sarcina si numarul ! Am avut 37 acu am 39. Dupa Iulia am ramas la 38. Acu raman la 39?
As fi ca o rata ca am 1.62 inaltime!
Am avut o noapte groaznica. nu pot sa ma ridic din pat nu pot sa ma intorc si mai grav nu am somn!
Corbioana tin pumnii!!!
O zi frumoasa !!!
Ella, Iulia
si surioara ei Paula 32 +
gabirus spune:
Ella, nu am ajuns la Cluj, a fost doar sotul meu; eu nu am avut curajul sa ma zgaltai in masina atatea ore ... desi cred ca ar fi fost ok. Iti dai seama ca nu puteam sa nu te caut daca mergeam 
Irina, draga de tine, mi se pare nedrept sa ti se intample tocmai tie chestia asta, tu care ai un suflet asa de mare si esti alaturi de toata lumea
. Noroc ca esti o tipa asa de pozitiva si te gandesti ca mai este doar o luna si trece repede. 
Andreea (AC), ne bucuram ca ai avut o experienta frumoasa a nasterii de care sa iti amintesti cu drag.
Pupici micutului pletos cu ochi albastri.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 34 sapt.
POZE
anis spune:
Mama mia...da ce vorbarete asa de dimineata.
Ce ati patit n-aveti somn? Ca eu ma gandesc ca acum trebuie sa bag odihna ..ca dupa aia...bye bye,
Dar nici eu nu reusesc , ma trezesc de n ori pe noapte ,si dimineata de la 7 incep sa ma foiesc in pat..dar nu ma ridic din el..decat pe la 8 si ceva...asa cred eu ca reusesc sa mai dorm ceva..da de unde ![]()

AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
De Katink mai stie cineva?
AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."