Mamici de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Buna mamici si burtici

Noi am fost si azi la o plimbarica mai lunga si suntem franti cu totii.A fost si pt mine prima plimbarica mai lunga dp operatie si acum ma simt extenuata.Ne pregatim de baita.
Fetelor, inca o data va sfatuiesc sa dormiti cat puteti...
Ella ma simt extrem de fericita si asa e, cum ai spus tu, imi dau lacrimile cand il tin pe Alexutu la tzitzi.Cam din 3 in 3 ore papa...Noaptea este un deliciu sa te trezesti din 3 in 3 ore, dar cand ii vezi mocutza si grimasele te incarci cu energie si uiti si de oboseala si de tot.
Si va mai spun fetelor sa nu va faceti probleme ca nu veti sti ce sa le faceti bebeilor...Eu am impresia ca fac asta de o viata...
Corbioana succes maine, fii optimista si cel mai important, sa te ridici a doua zi din pat neaparat, este f important.Nu ai de ce sa ai emotii, fii calma si odihneste-te cat poti.
Pupici

Emma si bb Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anis,mie nu mi-a spus exact cat am.Mi s-a spus ca este normal spre putin dar sa nu-mi fac griji deloc.Bebe este bine cu cat este si nu vor fii probleme.Oricum m-a chemat peste 3 sapt. sa vada cum evolueaza.Eu zic ca daca ar fi ceva de rau nu ar fi asa linistiti.Eu il simt pe bebe cum face gimnastica in fiecare zi.Dar sun si zile cand e mai lenes si nu il simt asa tare.Nu-ti face griji!Bebelina ta e ok si mai e putin si o vei avea in brate.Nu te nelinisti pt ca simte si ea mititica.

Irina,sunt fericita ca vine Dantes.Astept vesti de la tine.Poate saptamana viitoare ma vede si pe mine

Giana31+

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Servus burtici si mamici,

msi mult burtici ca mamicile s-au pierdut printre scutece. Multam mult de urari. Bebe e grozav ce mai. Inainte de a pleca din spital ne-am hotarat ce nume sa-i punem Marc David. Tot e bine ca se pare ca-s parinti care pleaca cu "numele" baby X-ulescu si mai am nevoie de o saptamana de gandire

Nem ufff bine ca s-a terminat cu bine.
Monica-Elena si Ne, FELICITARI! Sa fie bebei sanatosi, mancaciosi, destepti frumosi si sa va aduca numai bucurii. Si proaspetelor mamici refacere rapida

Ioana -Corbioana BAFTA multa!

Irina nu te necaji, haide ca treceti si peste asta...ufff.

Ehh acus ca m-am straduit sa tin pasul cu ce ati scris voi sa va spun cum o venit ghemotocul pe lume. Apoi merg sa dorm nitel ca-s zombie rau de tot.

Pai abia se facu 22 ca la ora doua simt asa un poc mic si ceva caldut in pernuta pe care o foloseam ca suport de burtica si intre picioare... Si de data asta a scapat salteaua si sacrificam o perna. Dau un cot taticului care sare de un cot... Aduce tati prosopele s-un plasticut si el suna la delivery room la spital si la cabinetul ginecologic la numerele de emergency. Eu sun la prieteni, sa vina la noi sa doarma cu galusca. Dupa 20 de minute lungiiiii vin prietena mea. noroc ca era prevazut totul din timp.. ii dam cheile si tusti in masina. De emotie chiar aveam contractii serioase si Micha era topit ca-i voi naste pe bancheta din spate.. drept care o ia la fuga spre spital cu 50 de mile.. pe unde era scris 30... si... cum politia nu doarme tup si ea dupa noi... Ne opreste spre disperarea lui Micha care tipa ca el are o urgenta... si politistul se uita compatimitor... si-i repeta de parca numai tatici speriati vede... ca
trebuie sa incetineasca... sa nu depaseasca cu 10 mile ce e scris.

In fine ajungem la spital, tup in scaunul rulant cu mine, ma iau ma dic , ma consulta. Ritual: culoarea lichidului amniotic (ok rozalie), o ecografie sa verifice unde-i capul gimnastului, rochita de spital, o burtiera, doua monitoare.. si cum am streptococul beta poz. o perfuzie, un rand de bratari cu alergiile, una cu numele, varsta... Si gata sunt buna de intrat in camera de nastere. Dar nope... astept vreo jumatate de ora in micuta sala de consultatii... ingramadeala mare de mamici mai grabite decat decat mine si trebuie curata o camera. Intr-un final ajungem amadoi in camera... si ca prin minune contractiile mele slabesc... e timp de o vorba, de vazut ce mai e la tele si de savurat unicul lucru la care am dreptul: apa cu gheata. Cu de la mine putere adaug si laxativul ca sa nu am surprize... Si apoi mai vorbarim noi ceva timp si adorm... ca doar bebe a vrut sa ma aiba instalata confortabil, acum pot sa astept... S-astept dormind pana pe la vreo 7-8 cand vine sa ma consulte doctorita de la cabinet...Dilatatie 4-5 si col 90% diminuat. Suna bine dar ar fi cazul sa ma grabesc ca bat cele 18 ceasuri in care am dreptul sa nasc in siguranta cu streptococul si membranele rupte...Asa ca in vreo jumatate de ora oxytocin-ul 9petocin) imi este dat... si brusc incep contractiile lungi si dureroase... dar tocmai cand ma intrebam cat mai rezist in ritmul asta de cascada de contractii neregulate... vad doctorita intrand chemata fiind de moasa care ma asista.. Yuppppiee asta inseamna ca intru in faza de impingere...Exact. am avut dreptate!... Distractia incepe. Trei pe capul meu cu impinge, impinge, respira inca o data... Cre mai echipa de fotbal pentru scoaterea unei mingiuci mici si pletoase afara....Doctorita imi tot maseaza perineul, ma corecteaza cand in loc sa imping in perineu imping eu cu capul in barbie, dar cum zice ea imping in fata... Simt capacelul care se chinuie sa iasa... pe mime care nu-l lasa. Si poc o data... mama ce usurare... totul e prea rapid si o magaldeata uda mirosind a pui mic aterizeaza pe burtica measi deschide gura uaaaaa si doi ochi albastru inchis ma fixeaza. Aioci sunt mami. Taticul taie cordonul si picam amandoi in admiratie... se ocupa oamenii stiintei de placenta, curatenie... etc.. noi avem ce face...
Ehh s-apoi desi nu ne-am revenit din adorarea mogaldetei... am devenit putin nebuni de oboseala si fericirea de arinti a doi copii.. Galusca a primit si ea cadou un bebe mic cu tot cu gentuta, biberoane, saculet, scaunel de masina, carut... tot.. si o imita pe mami...E plina de curiozitate si deocamdata il tolereaza pe noul venit comentand dispretuitor cum face kk pe el... si face si cand mamanca. Ntzzzz si nu merge la playground?

Si suntem zombies... da las ca vine mami meu.

Nu stiu cand voi mai putea intra.. mi-a venit si lapticul, bebe suge (hmmm trebuie convins ca doar e ruda cu surioara lui) de vreo 8-10 ori pe zi... dar va spun tuturor multa, multa SANATATE si BAFTA si NASTERE USOARA si BEBEII SANATOSI !

Cu drag ,
Andreea si trupa cea zglobiu de obosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Andreea(Ac) bine ai revenit cu bine si felicitari pt puiut si pt nasterea asa de frumoasa cum ai descris-o tu!(daca ar fi tot timpul asa frumos mai-mai ca m-ai convinge si pe mine sa nasc normal dar tot frica imi este!) Felicitari si mult laptic, si iti doresc sa ai 2 copilasi super sanatosi si fericiti, alaturi de mamica lor asa de curajoasa!
Irina, imi pare tare rau pt tine, stiu ce bucuroasa erai ca vine tati dar e bine macar ca va fi cu tine cand vei naste! Eu tare ma tem sa nu fie nevoie sa ma duc cu taxi-ul la spital!
Emma(Nem) - Felicitari pt plimbarica! Si eu abia astept sa vina mom cand o sa-l vad, sunt asa curioasa sa aflu cum arata, sa-i vad fatzuca lui de bebe mic, cred ca sunteti topiti si e o senzatie de necomparat!
Albinutzza - f frumusica burtica si maaare! Eu ma simt cam complexata de cand te-am vazut ca mi se pare ca a mea e tare mica!!! Si de cand mi-a mai zis si nenea dr ca nu a mai crescut asa de mult bebe m-am cam speriat!
Anis multumesc mult pt incurajari! Sper sa fie sanatos si sa se faca rapid grasunel! Tu numai la Iosup ai facut eco in care ti-a zis ce cant de lichid ai? Ca eu nu am mai fost la Iosup din sapt 20 ca imi face dr meu eco la fiecare control si dr meu nu a zis nimic niciodata de lichid! Oare o trebui sa mai merg si eu la Iosup sau ar fi vazut si al meu daca era ceva?

Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

AC, bine-ai revenit cu Marc David. Sa fie in continuare cuminte si sugacios . Asteptam poze!
Corbioana, multa bafta maine .
Mitub, nu stiu cum va fi cu depresia post..., dar exista prenatala? Parca e pe capul meu . Nu stiu ce-mi lipseste. Cred ca hormonii-s de vina.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

AC, sa-ti traiasca puiul!!!! Felicitari!! Si lasa ca te descurci tu cu copilasii!! O sa ne descurcam...ce sa facem!! Nu de alta, da' n-avem incotro!! Refacere rapida iti doresc!!

Ella, nasc prin cezariana din cauza miopiei. E a doua cezariana...prima a fost acum 2 ani si 1 luna.

Deja cred ca se apropie momentul....Mi-e ca ajung la dr mai devreme de 4 iulie. DEja ma apasa rau de tot pe vezica, ma inteapa in zona operatiei, de fapt pe unde nu ma inteapa...Am si contractii (nedureroase) de mai multe ori pe zi...mi se face burta ghem si taaarrreee !!!!!! Simt nevoia sa stau mai mult culcata. Si de 2 zile fac pipi din juma'n juma' de ora! Am 37 saptamani jumate. Eu totusi sper sa mai stea putin...Stiu ca si la Emma ultimele 2 saptamani au fost oribile....si am stat pana la termen. Acum insa oricum dr zicea ca ma opereaza cu cca o saptamana inainte de termen...

Multa, multa sanatate la mamici si la bebici!!!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Andreea, multumim pentru povestea plina de optimism si incurajatoare, iti doresc din tot sufletul sa ai laptic muult sa creasca Marc David mare si frumos, iar tie multa putere si speram sa revii cat mai curand cu fotografii si povesti despre micul David.

Pisi_Ella, pai daca nu astepti 4 iulie, inseamna ca saptamana asta nasti si tu?????? Oricum, sper ca ne vei tine la curent. Pupici multi, ai grija de tine!!!!

Va multumesc mult burtici si mamici, o luna nu mi se mai pare asa de mult, mai ales ca va am pe voi alaturi si-mi trece timpul frumos si repede cu voi... Multi pentru suportul moral!!!

Ce ma bucur ca a aparut inca o poveste a nasterii, sper sa mai intre si din mamicile proaspete sa ne povesteasca cum a fost!!!

De ADRIANA nu stie nimeni nimic????? Sa plece ea asa, fara sa ne zica... de joi pana azi cred ca o fi nascut...????

Pupici la mamici, bebelusi si burtici, o noapte linistita va doresc,

Irina si bebe 33 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

AC, ce frumos ai povestit .... Pai la asa nasteri sa iti tot vina sa faci copii ... Sper ca a mea sa mi se para la fel de usoara si vesela ca a ta. Oricum, esti super la povestit!!! Si chestia cu politistul ... sigur se va intimpla si la noi , ca doar, vorba aia, politistii opresc pe cei care intr-adevar au urgente, nu pe cei care de obicei alearga ca nebunii. Ar fi fost frumos din partea lor sa va conduca ei spre spital, sa va faca loc cu sirenele lor ...
Ai facut poze cu baby Marc?
DA, stiu cum pleaca unele mamici din spital cu bebelusii acasa: Baby X, Baby Y, parca in 9 luni nu au avut timp sa gaseasca un nume pt saracul copilas.
La spitalul unde ai nascut i-au facut poze ghemotocului tau? Ca aici unde o sa nasc eu le fac poze si le afiseaza pe site-ul spitalului.
Ce fericita esti ca vine mami a ta sa te ajute ... Cred si eu, cu 2 piticoti acasa, cred ca ai fi zombie la dublu .
Nu ai scris nimic de epidurala. Ti-au facut-o? sau ai rezistat vitejeste pe viu? Eu nici nu ma gindesc sa nu mi-o faca!

Irinuca, sint alaturi de tine .... Cred ca ti-e asa de greu, mai ales ca iti facusei si planuri ... Dar, lasa, ca mult a fost, foarte putin a ramas si o sa-l vezi pe iubitul tau sotior foarte curind

Ioana, mult curaj si nastere/operatie cit mai usoara. Sa ai un bebe grasunel, sanatos si mincacios!!! Si neaparat sa treci pe aici cit de curind sa ne povestesti cum a fost (din ce o sa-ti amintesti) si sa vedem poze cu baietelul tau si ginerele Irinei .

BTW, fetelor cu baietei de aici, din America, ar trebui sa imi aleg si eu un ginere , nu-i asa? Sau poate ca ii aleg pe amindoi (Marc si Aidan), apoi negociaza fiica-mea cu ei .

Va pup.

Oana C si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Andy (Andre_ea) - Multumesc pentru solidaritate! Esti singura care ai obs! Ma tot plang de ceva timp ca imi si zice ca accesul mi-a fost restrictionat dar totusi intra pe pag scrise, ca mesajul nu a fost trimis dar de fapt apare....si tot asa! O vreme chiar am crezut ca de fapt nu-mi apar mesajele, ca le vad numai eu si ca voi nu ma vedeti deloc, dar vad ca nu e asa! Nu stiu ce sa fac! Daca ma vede si pe mine un administrator, HEEEEEEEEEELP! Va rog!
Simona si Mario 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

FELICITARI AC SANATATE SI REFACERE RAPIDA!!!

Mi-au dat lacrimile cand am citit ... am trecut prin asta acu 3 ani si ceva si parca ma vedeam ...
Esti o curajoasa ! Bravo ! Tot asa sa fii si in continuare!

Pisi_ella, ai grija de tine ! Si eu fac pisu des dar asta nu e un semn neaparat, dar tu stii mai bine ce simti!

Chiar vroiam sa stiu voi cum sunteti la capitolul acesta? cam de cate ori mergeti la baie?

Nem, asa e bine la 3 - 4 h sa pape Alex. I-ai facut baita ? Imi amintes ca tere frica mi-a fost cand a trebuit sa-i fac Iuliei prima baie...

Somn usor ca eu nu POT !

Ella2000, Iulia si Paula 32+

Mergi la inceput