Mamici de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
Albinutzza spune:
Neazta fetele, iar cam tarzior,am avut musafiri, pe fratele meu...
AC wow...ce poveste, ce bine ar fi sa scapam asha usor
...Tu esti bine, in afara de faptul ca esti zombie?!? BINE AI VENIT PE LUME MARC DAVID cu ochii albastrii, sa fii sanatos si numa de bucurii sa ai parte 
Lory, arsuri si eu am, sunt ingrozitoare, deja nimik nu mai are efect, nu tsiu ce sa mai fac...ma trezesc si noaptea din cauza lor...cu dicarbocalm nu am incercat, dar nu stiu ce sa zic
Orca, bafta multa vineri, si sanatate multa la aman2
Caterina71, bine ai revenit printre noi
Nu cumva nasti cu Dr Ancar!? Sau te confund?!??!
Nu avem nici o veste de la Corabioara noastra?!?!
Eu nu mai pot sa dorm noaptea, de caldura de arsuri, de burta...am obsv ca a inceput sa miste noaptea mai des, se impinge, sughita...n-are stare..oare mai am asha putin?!?!? La pishu ma duk des, si cand stau in picioare atunci simt cel mai tare nevoia...de umflat si eu m-am umflat, ingrozitor...si sambata mergem la o nunta...si nu am cu ce sa ma incalt
Albinutzza
37+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Ella2000 spune:
Salutare,
Mitub, mi se pare cam tarziu la 36 de sapt sa se faca analiza ptr str.B, daca bb apare mai devreme ( inainte de rezultat ) si afli ca a existat str.? Poate la cerere se face analiza mai repede sa se poata si trata...Cred ca Lori a luat ampicilina , care e permisa, dar trebuie min 7 zile.
Nique15, eu am pregatit ptr spital doar ce-mi trebuie mie. Mai multe camasi de noapte ca nu ne lasa in pijamale, 2 halate, chilot Triumph ( care va strange burtica dupa nastere ) etc. Data trecuta am consumat 6 pach mari de vata! in trei zile!
Ptr. bb am lasat totul pe seama sotului care are experienta si stie de unde sa le ia. Mi le va aduce acolo pe rand. Asa am procedat si cu Iulia si a fost fff . bine. Nu ne-au lasat cu costumasele bb-ilor de acasa! Si ptr bagaje au facut scandal.
Cati, ai grija de tine si sa stai cumintica. Eu doar dupa ce am patit-o m-am cumintit. Ar trebui sa fac ff multe in apartamentul nou dar... astept ajutoare la sfarsit de saptamana.
Apropo, voi nu va strangeti burtica? Eu mi-am revenit f bine dupa prima nastere daca am folosit burtiera. Nu vorb despre cele cu cezariana...
O zi buna!
Ella2000, Iulia
si surioara ei Paula 32+
KULTA spune:
AC (Andreea), inca o data, sa fiti sanatosi si poate imi impartasesti cite ceva despre rogramul vostru, cu bb2 si copilas gelos, cu somnul, cine te ajuta(am inteles ca mama n-a venit inca) si daca mai rezisti. Bb2 are colici?
Pupici
Irina, esti o tipa pozitiva si curajoasa. Sa iti dea Dumnezeu putere.
Ioana, nastere usoara si bb sanatos.
K32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
delia grozav spune:
AC, mi-a placut foarte mult povestea ta, si mie mi-au dat lacrimile. Dupa starea mea de azi noapte e exact ce aveam nevoie, mi-ai dat curaj.
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 36 sapt
anis spune:
Katink, si mie mi se umfla degetele de la maini..alte umflaturi nu am observat, ca in piciore nu stau.
AC , super poveste...sa tot nasti asa..
,SA VA TRAIASCA MARC DAVID!
Caterina71,bine ai revenit!!!
nique15, eu am luat si fese si comprese sterile.Oricum fesele le folosesti sa infasori vata,in primele zile cand ai scurgerile f mari, iar compresele sterile le folosesti numai la buricutul lui bebe.E una asa am luat,ca asa am inteles ca se face.
pisi_ella,chiar ma gandeam la tine, daca nu cumva ai nascut.Tot cezariana faci?
Pana acum doar Ac, a nascut normnal,nu?
Mitub..spor la zugravela, sa terminati cat mai repede...ca stiu si eu cum e pe pielea mea.LA mine a venit sambata o parte din mobilierul lui bebe..asa ca mai pierd o saptamana..pana ma apuc cu aranjatul.
Irina, ai fugit la Mamaia la plaja??Baga picioarele in mare si pt noi...
AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Legat de streptococul ala pacatos, eu v-am batut la cap mai demult sa va faceti analiza respectiva....si eu nu mi-am facut-o.
Am convenit cu medicul meu sa folosesc de pe la 35 sapt ovule vaginale din doua in doua zile POLYGYNAX, fiindca flora vaginala se schimba foarte des si streptococul poate reaparea dupa tratemenul cu antibiotice de 7-10 zile.
Oricum mi-am repetat urocultura care a iesit sterila.
Pe prospectul de la ovulele vaginale scie ca nu sunt recomandate in sarcina, dar eu stiu cu ce arsenal de medicamente bombardam prematurii si nou-nascutii si dupa ce am mai intrebat o data ginecologul le folosesc linistita.
Azi noapte m-a ampucat o stare de panica mi se parea ca sunt foarte umflata mai ales la fata si am fost la baie de cel putin 20 de ori.
Ieri am fost foarte obosita si nici azi nu ma simt grozav.
Mi-e mila mai mult de Adi care e un copil foarte sensibil si chiar daca nu spune, simte ca mamica lui nu e chiar in forma.
Azi seara i-am spus o poveste cu surioara lui, asa il pregatesc eu mereu cand se intampla ceva in viata lui, si cred ca intelege foarte bine despre ce e vorba.
Oare ce face IOANA, abia astept sa aflam vest de la ea
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt
Ella2000 spune:
Am cautat pe net despre biometrie si am gasit ceva interesant. daca aveti masuratorile puteti verifica:
http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaonline.html
De fapt, stie cineva ce inseamna daca DBP este mai mic cu 1mm sau 2 mm fata de graficul din sapt de sarcina in care esti... ce inseamna?
pupici
Ella2000, Iulia
si surioara ei Paula 32+
andre_ea spune:
Buna burticute si mamici cu pitici!
Andreea, frumoasa povestea ta, mai ca ai zice ca nu ai avut dureri, dar stim noi mai bine!![]()
Inca o data multa sanatate si tie si lui Marc cel cu ochi albastii! Sa creasca mare si sa va faca zilele frumoase impreuna cu galusca An Saa!
Irina, tare rau imi pare pentru tine! Dar, capul sus! Mai e asa putin pana la fericirea completa: iubit + un pachetel de bucurie.
17Lory, chiar ma gandeam zilele acestea la singura mamica de gemeni care nu a nascut inca. Nasti la Giulesti, nu? Sa lasi un nr. de tel. pt. listuta! Vrem sa mai stim de tine.
Bogdana, nu te mai gandi la depresii. A doua oara nu mai faci sigur! Acum vor veni probleme noi.
C-asa-i in tenis!
Andy si
35+ inca o saptamana!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
caterina71 spune:
Buna fetelor
Noi inca nu ne-am umfat, dar ne-am foarte ingrasat - 18 kg - dar dr e un dragut si mi-a spus ca oricum slabesc dupa, asa ca sa nu ma apuc de cure de slabire acum cand fata trebe sa creasca.
Albinutza: da, sunt pacienta prof. Virgil Ancar, asa ca o sa nasc la Pantelimon, cu el, prin cezariana.
Irina: imi pare rau ca iubitzelul tau nu mai poate veni azi, dar peste 4 saptamani il primesti tu acas sa se joace si el cu bebelusa in burtica! O sa vezi ce activa va fi cand o sa-i vorbeasca tati al ei!
Pupici bebeilor nascuti si celor din burtici!
Cati si Alexia 34+
anis spune:
Am pus cateva poze ..si cu mobilierul lui bebe..asa in avanpremiera sa zic
..ca cine stie cand va fi camera gata..ca mai trebuie sa vina niste mobilier...si ma tot amana.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos
AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."