Mamici de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
Bogdana, si eu tot cam atatea lucruri mai am de facut ca si tine. Ai mai adaugat noutati la lista de farmacie? Ca eu sunt cam
la asta.
, ai masurat liftul? Ca noi am cam renuntat la carucior. 1cm e prea putin ca sa ma descurc cu el. Mai cautam.
Andy si
35+ inca o saptamana!!!!!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
KULTA spune:
Anis, superbe chestii pentru camera bb. Te-au costat mult? Masa de schimbat e foarte utila chiar daca unele mamici nu o gasesc necesara. Eu fara masa de schimbat mi-ar fi greu. La mine baia e mare si am masauta in baie chiar linga chiuveta ca sa pot spala bb la fund.
Mai stiti ceva de Ioana?
K32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:

Burtici, inca un bebelus la interval!!! Ioana a nascut prin cezariana azi la 9,30 pe bebe Andrei care a obtinut primul 10 din viatza lui!!! Andrei cantareste 3,400 kg, este sanatos si... inca nu stim cum arata, Ioana nu l-a vazut inca!!! Ioana este bine, putin ametita dupa anestezie, dar se simte ok, din voce mi-am dat seama ca este foarte fericita, totul a decurs ca la carte, fara probleme. Este super fericita si va pupa pe toate!!!
Kulta, Ioana a vrut sa-ti dea reply la mesajul tau dar cred ca reteaua nu i-a permis, nu stiu din ce motiv nu a reusit sa transmita mesajul!!!
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
KULTA spune:
Fetele, in ultima vreme ma simt foarte obosita, as dormi toto timpul, mi-a disparut energia. Este normal sau ar trebui sa semnalez asistenta? In plus, v-am auzit vorbind despre umflarea miinilor, picioarelor iar la mine chestia asta e de vreo luna. Nu-mi mai incap picioarele nici in incaltamintea cumparata dinainte cu un numar mai mare.
Pupici
K32+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Anis, Nu am fugit la mare, dar pentru ca tot aveam programare la cosmetica azi, am zis ca-mi mai ridic putin moralul daca imi dau blana jos...![]()
Super faina este camera bebelinei, se vede de pe acum cat va fi de rasfatata!!!!! Cat a costat comoda pentru infasat??
Orca si Caty, bine ati revenit printre noi, sper ca veti sta mai mult prin preajma!! 

Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.
anis spune:
IOANA...felicitari !
sa va traisca bebe Andrei
si sa va lumineze viata de acum inainte!
Ce de baietii....
AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Foarte dragut mobilierul, sa le foloseasca sanatosa bebelusa ta Anis.
Sa inteleg ca nu sunt singura umflata de aici
si eu tot pe caldura dau vina, ca asa la fata nu-s umflata deloc.
Andre_ea dar de ce ti-ai scris la semnatura ca mai ai o saptamana? Nasti si tu cu cezariana programata?
Nici de Adriana nu mai stim nimica de joi, oare a nascut?
Peca tu ce mai faci? Cum te simti dupa petrecerea de sambata? Ati gasit nume pentru puiul vostru?
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 34+
Fotografii
Katink spune:
Pana am compus eu mesajul, a nascut Ioana!

Felicitari Ioana, sa va traiasca puiul, sa creasca mare, sanatos si frumos!!!! Refacere rapida si mult laptic!!! 

Irina iti multumim pentru vestile bune si frumoase pe care ni le transmiti 
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 34+
Fotografii
anis spune:
Kulta si eu tot asa ma simt....acum ma bucur ca mai e cineva care se simte asa...credeam ca am eu preobleme.
Altceva...voi ati inceput sa aveti asa puseuri..si uneori sa simtiti ca e tensiunea mare sua mica...nu imi dau seama...
AniS
si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Chiar asa, Andre_ea, care-i misterul semnaturii????
Burtici si mamici, daca nu as fi optimista... as fi luat-o razna de cand a plecat Radu si m-a lasat singurica...!!!! Asa ca, singura solutie este sa gandesc pozitiv, asa se rezolva multe in viatza, parol!! Mai am si eu zilele mele proaste, plang si... gata, imi trece!!! Hopa Mitica!!
Pupici,
Irina si bebe 33 sapt.