Mamici de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ma bucur pentru Ioana si bb. Inca o mamica pe lista.
Anis, poate suntem obosite din cauza sarcinii avansate. Sa vedem ce mai spun si alte gravidute. Sper sa nu fie lipsa de fier sau calciu.
Sanatate
K32+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bravo Irina asa trebuie sa fii!

Fetele nu vreau sa va sperii, dar eu tot asa ma simteam obosita, fara energie in mine, parca nu aveam chef de nimica si in perioada aceea am avut anemia aia pacatoasa. Poate nu ar fi rau sa va faceti hemoglobila sa vedeti cum stati cu fierul.
Dar la fel de bine daca nu va odihniti noaptea, poate si asta e cauza oboselii.

Orca o nastere usoara si fara probleme sa ai vineri, ne vom gandi la tine si te asteptam sa ne dai de veste ca sunteti amandoi bine.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 34+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, si mie mi-a crescut piciorul, sper insa sa-mi revin la numarul pe care-l purtam inainte ca nu am chef sa-mi schimb toate incaltarile!!! Am incaltaminte buna pe care am dat o groaza de bani, iar de acum eu m-am sters de pe lista, nu mai cumpar pentru mine ci in mod special pentru bebelusha mea!!!

Si eu sunt umflata, in special in zona gleznelor!! Si am lasat-o mai moale cu sarea, mie imi placeau la nebunie pufuletii asa ca... i-am scos de vreo o luna din schema!!

Pupici,

Irina si bebe 33 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis ai ales niste culori deosebite ptr. mobilier. Dragut . Sa va bucurati cu sanatate de el!!

FELICITARI IOANA ! Sanatate si refacere rapida! te asteptam cu vesti !

Toata lumea naste cu cezariana?

Pupici
Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

WOWW!!! FELICITARI IOANA! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!! MULTA SANATATE LA AMANDOI SI REFACERE RAPIDA!!

Anis-mobila este super,o sa se simta bebelina ta ca o mica printesa in camera ei!!!

Si eu ma simt obosita si fara vlaga,desi nu fac nimic toata ziua!! Sa vedem ce spun analizele ca o sa le iau azi!!

Anda si buburuzu din burtica 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Ioana pt. un bb Andrei grasut! Cate griji ti-ai facut degeaba! Ai vazut ca bb e bine? Refacere rapida, mult laptic si zile linistite! Sanatate pentru amandoi!

Andy si 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

IOANA, FELICITARI! SA-TI TRAIASCA BB ANDREI, SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI CUMINTE, SA AIBA NOROC IN VIATA
M-au apucat niste tremurici de nu se poate... si ma gandesc ca nu am terminat cu bagajul.
Anis, foarte frumoasa camera bebelushei, sunt convinsa ca si ei o sa-i placa foarte mult... intreb si au ca si Irina, de unde ati luat masa de infasat si cat a costat? Cat despre fese sunt sterile? Si de la ce farmacie le-ai luat? Eu prin cartier pe la farmaciile mai mici nu am gasit!

Despre umflat si eu constat ca dupa ce stau mai mult in picioare am picioarele umflate si imi simt seara si burta mai grea... parca ma doare cand satu in pat si ma intorc ce pe o parte pe alta.

Irina si eu am fost de curand la coafor sa ma rasfat si intr-adevar m-am simtit foarte bine, dar m-am si gandit ca s-ar putea sa nu mai apuc din cauza de bb si iar mi s-a strans inima!

Despre Streptococ B si eu stiam ca se face in sa 36... mie asa mi-a recomandat medicul si de asta am si intrebat daca stiti niste preturi la Cantacuzino!!!

Va pupam si revenim dupa (sper) somnul de pranz!

Ioana si bblina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mamaaaaa...ce de noutati..numai ca,din pacate sunt intr-o vizita si nu pot citi tot ce ati scris de cand am ramas fara net...
Am vrut sa intru cateva minute sa va salut, sa va spun ca mi-e tare dor de voi si sper ca in max2 saptamani sa fiu cu voi zilnic..
Felicit proaspetelor mamici...va doresc bebelusi sanatosi, mancaciosi ...si sa va aduca numai bucurie in viata...
Pup burticile si va tin pumnii pt marele eveniment care se apropie
Ma gandesc la toate...si sper sa ne revedem cu bine...cat mai repede
Va pup
NIcoleta (35s)

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, nu vreau sa te dezamagesc dar eu am ramas cu o juma de numar in plus dupa sarcina cu Danuta. Si eu am boala la papuci si am o gramada. Din nefericire pentru mine a trebuit sa scot din garderoba o parte din ei.
Asta e viata, vrem copii, trebuie sa facem sacrificii.
Pupici
si sanatate
K32+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, frumoasa mobila din camera fetei tale. Iar masa de infasat e super ca mai tarziu devine comoda pentru diverse lucrusoare.

Felicitari Ioanei pentru bebe Andrei, sa fie sanatos, cumintzel si mancacios!

Irina, capul sus, nu esti singurica, doar esti la pachet cu bebitza. De Radu e mai greu ca-I singurel acolo, doar cu pozele fetelor lui!

Pupici tuturor

Cati si Alexia 34+

Mergi la inceput