Vrancea ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Nasti, multumim mult. urmarim concentul!!!!

Andra, oare esti si tu pe acolo?

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna ziua ,sunt treaza de cateva ore bune , dar tot nu realizez maretia concertelor vazute aseara .Sunt momente de care ai parte o singura data in viata ,poate si tocmai de aceea e greu sa realizezi amploarea lor.
PINK FLOYD ... ce pot sa mai comentez...nimic!
ANDRA ,oare ai reusit sa vezi concertul?
Am vazut aseara unitatea comunitatilor occidentale si am ramas impresionata de faptul ca un nr atat de mare de oameni au raspuns atat de promt, pt a ajuta saracii planetei.
Cinste lui Bob Geldolf pt ceea ce a realizat...

Mergi la inceput

Buna Doamnelor si Domnilor!

Cam multe absentza pe aici!

Am vazut ca s-a intors Helbi- Andreia din vacantza.
Andreia, poate ne povestesti si nou cumte-ai distrat si bine te-ai reintors

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Nu e nici un absent. Toata lumea doarme ca mine, pe ora mea.

Si eu am vazut concertele, cumva in paralel, pe un superecran. Apoi dupa concerte, CBC, o televiziune anglofona a reluat fiecare mare recital: Sting, Bryan Adams, Andreea Bocelli, Pink Floyd, Madonna (a facut efectif un spectacol de dans, lumina si culoare, e prima ei participare la acest concert), Annie Lenox, Elton John, U2, Craig David, Dido, Shakira, Bon Jovi, Destiny's Child, Pet Shop Boys. Nu ma mai saturam. Parerea mea e ca cel mai complet si mai bun concert a fost la Londra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Lori si eu abia astept sa va vad! Deja facem planuri poate plecam de vineri sa avem mai mult timp de stat in Focsani ca sa impacam toate rudele si sa ne ramana si noua .

Kata, asteptam sa te intorci repede, repede de la mare si sa ne arati poze. Nu uita, pe 23 iulie ne vedem in Piata Unirii toate trei cu bebei si care sot o dori sa ni se alature. Pentru cateva minute o sa fim chiar 4 vrancence DC, cu o splendoare de Danuta mireasa.

Alex, am o centrala sa-mi traiasca: dupa ce i-am schimbat placa de baza la vo cateva saptamani de la cumparare, saptamana trecuta i-a venit iar nebuneala (dupa inca vo 2 ani si ceva). Dar am dat peste un nene care se pare ca i-a venit de hac. Acum merge...

Nasti, ca bine zici: asa concert prinzi o data in viata daca ai noroc. Noi am stat lipiti de TV toata seara super...ce altceva poti sa mai zici

Motanik ai fost la concert? Poze, cumva? (intreb si eu, ca sotul meu s-a trezit facand poze si in Sala Palatului la un concert - nu stiu cum a trecut cu camera de paza...) Aaaa...uite ca nu te-am intrebat: te-ai tuns pana la urma?

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bine v-am regasit!

In mare am povestit la "calatoriile sufletului - vacanta in italia".
Deci, dupa un drum lung de cca 11 ore (facut prin Sud Tirol - super peisajul) am ajuns in lido di jesolo. Apart. arata exact ca pe net, si am avut parte de o terasa imensa!
Vremea excelenta (a fost furtuna intr-o noapte si a mai plouat inca in doua, dar ziua nu se mai vedea nimic), iar apa curata, vedeai scoicile si calamari pe fundul marii (amm scos scoici vii si calamari cu mine:-)).
Am cules f. multe scoici si am afcut baie in apa calda ca o "ciorba".

Am revazut Venetia si Milano, unde am dat de mincare la porumbei! (promit ca pun si poze) si am facut o escapada in San Marino, fara cumparaturi, din pacate, ca ba erau mai scumpe, ba nu gaseam ce vroiam. Am dat peste Oviesse (Alex poate iti mai amintesti de acest magazin care s-a desfiintat anul trecut) si am "scapat" la cumparaturi pt copii. Lucruri bune is pret ok.

Am mincat si ne-am mai "rotunjit" puitin, asa ca de maine trecem pe salate

Am mers cu copii in Luna park la masinute, dar nu am ajuns la Aqualandia!

Mi-am revazut prietena dupa un an jumate, dar nu am avut timp sa ma vad cu babee (Gabriela) de pe forum (am vb doar la telefon).

Cam asta in mare!
Promit ca o sa ma pun la punct cu vestile din ultimele 2 sapt. zilele astea!

Va pup

Mergi la inceput

Neatza Doamnelor!

Pot sa vad spun ca de 2 nopti robert ne-a innebunit. Ii curge nasul si de aici o adevarata drama. nu pate manca cum trebuie si nici dormi pt ca nu poate respira prea bine. azi avem niste mucisori care parca sunt pe cale de vindecare. Aseara i-am dat putin eferalgan si tot degeaba. Habar nu avem cum a racit.
Aici, iar se aude o caldura innabusitoare numai buna de piscina. Si ma duc pe malul raului cu carutul, insa as fi vrut sa ma duc cu bicicleta mai departe...dar cica nu se poate...(asta spune sotul) ca nu ma descurc cu carutza aia de copii. Off..Andreia, scaunelul ala pt copii de pus la spate pe bicicleta de la ce varsta e?

Cat despre magazin, Oviesse sincer nu il stiu pt ca anul trecut nu am stat aici decat in martie si apoi mai si restul in ro, ca asa am vrut io sa nasc acolo si mare greseala am facut ca BB a venit mai devreme si am fost cam singurica!
Sunt aici din 7 decembrie pana pe 5 martie si apoi din 22 aprilie- pana in prezent. a trebuit sa plec in tzara pt o visa, asa ca pleaca iar cu bb!

Andreia ai terminat Cibernetica?

Dana, Flori, au ajuns?

Lorena multzam mult !!!

mai trec pe aici dar acu la urmarit ca mereu descopera cate ceva scotocila

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata!

Am ajuns cu bine si acum suntem la parintii mei acasa.
Am facut 22 de ore pe drum plus pauzele de masa si 4 ore de dormit.

Va pup si mai vorbim!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Hehei, lume noua!!! Bun venit calatorilor, Danuta si Helbi!

Prin Romania ploua de vo 2 zile si abia maine se pare ca sunt semne de indreptare a vremii.

O saptamana buna tuturor!

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Salutare!
Ne-am intors aseara pe o ploaie torentiala.Vremea a fost buna, doar ieri a fost un vint puternic, dar noi tot ne-am dus pe plaja.Copiii s-au simtit excelent,ar sta toata ziua balacindu-se in apa si nisip.

Mai ,l-am vazut pe Maruta,e atit de draguuuut!!!

Hai c-am fugit, am muulta treaba,desfacut bagaje,spalat,etc,etc.

Revin mai tirziu...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput