Vrancea ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Alex, pai si aici costa la fel de mult tunsul.. dar din octombrie anul trecut nu am dat nik jos din el si pe langa ca e tocit la capete imi si pika intr-o veselie..asa ca acum nu se mai pune cat dau...
hai ca revin dupa..
p.s. Pe forum e imposibil sa ai aceeasi parere cu a celorlalti...chiar daca ai gasi 3-5-10-100 care sa gandeasca la fel ca tine intotdeauan va exista cel putin o persoana care sa nu fie de acord.
Asta nu inseamna ca trebuie sa te superi si sa nu mai postezi.
Si eu ma abtin, de exemplu la subiectul cu profesorii, pt ca asta e si meseria mea si ma doare sufletul sa vad ce pareri au unii...dar stiu ca nu le schimb eu mentalitatea cu o postare asa ca mai bine lipsa. Sa creada fiecare ce vrea si atat. si zi-mi daca te-a suparat cineva ca ma duc sa ii dau bataie!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorena.n spune:
Sincer ,Didi iti dau dreptate ,si mie daca mi s-ar intampla nici eu nu as mai scrie .Dar ceea ce este frumos aici ,si chiar povesteam unei prietene bune despre voi ,ca pe Vrancea nu s-au ivit conflicte ptr ca aici ideea este de a comunica nu de a se contrazice.
Fiecare vrem sa aflam cat mai multe lucruri despre celelalte , dar in limita bunului simt .Asa ca nici nu se pot ivi conflicte ,in felul acesta.
SIM ,cand te astept la Focsani?Mai e posibil sa vii in vara asta ?
MOTANIK, am o pisicuta f draguta si de cate ori ma joc cu ea ma gandesc la firea ta tare jucausa .
DANA,
VA UREZ LA TOATE UN WE PLACUT SI
KATALINA ,VREAU SI EU CU TINE LA MARE .
PRIXI,ce mai faci?
LA MULTI ANI !CANADA
sim spune:
Alex, draguta de tine, nu te supara pe cei care nu stiu cum sa contrazica o idee si fac atac la persoana. Este vorba de educatie si de bun simt. Uite, Lorena are mare dreptate si eu as zice ca trebuie sa-ti alegi prietenii daca tot sunt atatia pe aici. Pana sa va bat la usa, vrancencelor dragi, m-am tot uitat pe tot felul de liste care sa aiba ceva in comun cu mine, insa nici una nu m-a atras asa cum s-a intamplat cu voi . Si stii tu cum e: parintii ti-i da Dumnezeu, dar prietenii esti liber sa ti-i alegi. Alex, nu ne pedepsi si pe noi cu lipsa ta pentru ca cineva te-a ranit prin alte liste. Te rog mult! Iarta si treci mai departe.
De puiutu asta mic de Ruxi toata lumea ma intreaba daca n-o inscriu la vreo casa de manechine ori vreo firma care sa faca reclame (unii m-au banuit ca am avut contributii la o reclama care aparea acum un an prin oras si era o mutrita de copilas ca a ei). Of, nu stiu ce sa zic: este intr-adevar un copil reusit si ma mandresc tare cu asta, insa am vazut copilasi intrati in circuitul asta al "vedetelor" (manati de parinti) si zau nu mi-a placut caracterul care li s-a format. Isi iau niste aere de vedeta de nu le mai incapi sub nas. Serios. Nu sunt ipocrita si nu vreau sa acuz pe nimeni, fiecare stie ce-i mai bine pentru copilasul lui, insa mie va spun cinstit ca-mi este teama.
Deocamdata este un copil cu simtul masurii si destul de ascultator (ca toti prichindeii de varsta ei) si imi place ca respecta ce i se spune si ma pot intelege cu ea fara sa tip sau sa-mi ies din pepeni. Pai de placut as zice ca ii place mult sa cante (isi pune muzica la CD si canta, danseaza in camera ei), ii place sa coloreze, sa ne jucam impreuna cu lego si cu papusile, este un copil relativ normal. Zic relativ pentru ca a stabilit deja niste performante de ne-a cam pus pe ganduri la vremea aia: pe la 1 an si 10 luni stia 80% din alfabet, vreo 10-12 culori, forme geometrice complicate si tot asa. ne-am temut sa nu cumva sa o fortam noi prea tare si am zis: la gradi cu tine! De Elena o sa-ti povestesc pe mail privat cu mare drag ca sa nu bag in ceata fetele de pe forum
Lori, noi la o luna - o luna juma'te aterizam in Focsani vrem nu vrem, ca altfel ne trezim cu hoarda de parinti si bunici aici sa-si vaza nepoata. Dar dincolo de asta nici noi nu rezistam mult timp departe si venim sa mai scapam de stres si sa luam niste liniste de pe acolo. Insa acum chiar am planuri serioase pentru intalnirea din Piata Unirii de pe 23 iulie. Am promis ca vin sa vad o frumusete de Danuta imbracata mireasa si sa ma alatur voua care o s-o asteptati la iesirea din biserica.
Abia astept sa ne vedem
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
DidiAlex-Uite o floare de la mine si nu mai fi suparata!
Si eu nu te urechesc,ca-mi esti draga!
Va pup pe toate si noapte buna!
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
![](images/user_man.png)
nasti spune:
Motanik!
Nu stiu daca veti fi simbata dupa amiaza in Hyde Park, la concertul live8, dar va doresc din toata inima sa reusiti sa ajungeti acolo, unde se intimpla un megaconcert care va culmina cu reunirea trupei Pink Floyd cu ocazia acestui eveniment. Sper sa fiti si voi in Hyde Park, deja va invidiez, se pare ca este cel mai important eveniment muzical de pina acum.
www.live8live.com
![](images/user_man.png)
nasti spune:
Cel mai mare eveniment muzical al tuturor timpurilor
Live 8, un eveniment-maraton, desfasurat simultan in 14 orase din lume
LIVE 8, considerat cel mai mare eveniment muzical al tuturor timpurilor, va avea loc sambata, 2 iulie, simultan in noua tari ale lumii si va putea fi urmarit in Romania, preluat in direct de postul TV K Lumea, in cadrul unei transmisii-maraton care va dura peste 11 ore. Doi VJ romani se vor deplasa la Londra pentru a realiza interviuri si reportaje in Hyde Park, materiale care urmeaza sa fie difuzate in perioada transmisiei.
Sub mottoul „Faceti din saracie istorie”, evenimentul marcheaza debutul campaniei „Lungul drum catre dreptate” si se adreseaza liderilor celor mai puternice tari din lume, participante la summitul G8, care are loc in Marea Britanie intre 6 si 9 iulie. Organizatorii concertelor LIVE 8 isi propun sa aduca in discutie situatia populatiei bolnave si infometate din Africa pe agenda summitului, astfel incat responsabilii din cele opt state sa faca ceva pentru continentul negru. Cu aceasta ocazie se vor strange cateva sute de milioane de euro, care vor fi donate tarilor sarace din Africa. Vedetele vor canta benevol si multe dintre ele participa cu sume considerabile la actiunea caritabila.
Madonna canta pentru Africa
Simultan, in Londra, Edinburgh, Paris, Roma, Berlin, Philadelphia, Barrie, Tokyo, Moscova (abia ieri inclusa pe lista) si Johannesburg, vor concerta peste 130 de trupe si artisti solo, majoritatea vedete pop si rock cunoscute in toata lumea.
> In Marea Britanie, la Londra, in Hyde Park, vor concerta, printre altii, Annie Lennox, Bob Geldof, Coldplay, Sir Elton John, Madonna, Mariah Carey, Sir Paul McCartney, Pink Floyd, REM, Sting, U2 si UB40.
> In Statele Unite, la Muzeul de Arta din Philadelphia, vor canta Will Smith, Bon Jovi, Destiny’s Child, Linkin Park, P. Diddy si Stevie Wonder.
La Paris, pe scena din fata Palatului Versailles, apar Andrea Bocelli, Calogero, The Cure, Dido, Florent Pagny, Johnny Hallyday, Shakira si Sheryl Crow, in timp ce la Siegessaule, in Berlin, vor veni A-HA, Chris de Burgh, Die Toten Hosen, Green Day si Sasha.
> In Italia, la Circus Maximus din Roma, vor canta Biagio Antonacci, Gemelli Diversi, Jovanotti, Laura Pausini, Tiromancino si Zucchero.
LIVE AID, un concert istoric
Pe 13 iulie 1985, rockerul irlandez Bob Geldof a organizat primul eveniment de acest gen - LIVE AID. El a cuprins doua concerte desfasurate in paralel in Londra si Philadelphia si a reunit zeci de celebritati ale muzicii internationale, printre care U2, Queen, Madonna sau Elton John. A putut fi urmarit de 1,5 miliarde de oameni, s-au strans 150 de milioane de dolari si a atras atentia lumii asupra populatiei infometate din Etiopia.
„Este, fara indoiala, un moment istoric in care oamenii obisnuiti pot obtine ceva cu adevarat monumental si sa ceara liderilor G8 sa puna capat saraciei. Sta in puterea summitului G8 sa schimbe istoria. Vor face acest lucru numai daca sute de mii de oameni le vor arata ca saracia din Africa a mers prea departe”, a declarat saptamana trecuta Sir Bob Geldor, tot in functia de initiator si pentru evenimentul din acest an.
Live 8 in cifre
5,5 miliarde de oameni, adica 85% din populatia planetei, vor putea urmari concertele
Peste 14 orase din toata lumea vor gazdui acest eveniment
Peste 130 de trupe si artisti solo vor concerta benevol
Surprize la Londra
12 ecrane uriase, totalizand 472 metri patrati, vor transmite concertul din Hyde Park
270 de tone de fier si lemn au fost folosite pentru construirea scenei
peste 150.000 de spectatori au castigat bilete in urma unei loterii de SMS-uri, trimise de pe telefoanele mobile
peste 200 de microfoane vor functiona aproape simultan, pentru cantareti si prezentatori
http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=190192
iselin spune:
Da, Nasti ai dreptate. E super concertul. Si asta in Ontario. Dra se transmite de peste tot. Super, super.
Si scopurile sunt nobile, si spotul publicitar e super, numai personalitati artistice pocnind din degete, adica la fiecare trei secunde moare un copil din cauza saraciei, adica cat ai clipi, cat ai pocni din degete.
Aici a fost acum Bryan Adams.
Si coincide cu ziua nationala a Canadei. E o atmosfera efervescenta.Am inteles ca pentru Canada e al 20-lea an in care se organizeaza acest conecrt. Spunea un reporter ca desi ideea si concertul exista de multa vreme, asemenea si saracia exista in continuare.
Va pupic pe toti.
DidiAlex, cine te-a suparat? Sa ia bataita! Rusinica sa-i fie!
![](images/user_man.png)
nasti spune:
Concertele live8 se pot vedea si pe net, la: http://music.channel.aol.com/live_8_concert/home/uk_main
DidiAlex spune:
Doamnelor
Pe toate. sunteti asa de dragute.
In week-end de regula nu prea scriu..dar nu pot sa stau daca nu trec putin pe aici.
Acum trebuie sa fac o precizare. La un moment dat nu puteam sa mai postez nimik ca . Una este sa discuti in contradictoriu pe o anumite thema, ceea ce mi se pare corect, doar traim in democratie[:D,] una este ca la fiecare postare a mea sa imi dai cu "bata" in cap. Sincer, niciodata nu am fost buna la hartza. Daca cineva e mai mare in gura mai bine plec sau zic da decat sa ma cert. Asa ca nu tre sa batem pe nimeni. Cam atat. Inca o data mii de multumiri
Dana, Bine ai ajuns cu bine in Ro. Noi de regula facem cam 20 de ore!
Lori, esti o scumpa. Poate imi dai si mie Reteta de crestere a copiilor pt ca as vrea sa fiu si eu prietena copilului meu.
Andra, unde disparusi. La noi a venit toamna. e racoare si cam rece pt inceputul lui iulie. Sau voi sunteti la plaja? Cum a fost la coafor?
Cata esti la mare?
Iselin, decat timp esti in Canada. Daca sotul tau te alearga, sa vezi cum imi alerg io baietii in we. pe la piscine, cu bicicletele. am si o caruta speciala de agatat la bicicleta pt copii insa, al meu e momentan micut.
Sim unde esti?...ce iti face centrala?...a venit iarna si ne pregatim?!
Pt azi am vazut prin oras afise cu focuri de artificii. insa pana la ora asta nik.
We urmator mergem la Koln. este un spectacol cu artificii si jocuri de lumini. in rest nimik nou de la noi. sper ca anu urmator sa ajungem si noi in tara in iulie. implineste al meu tata 70 de ani. si trebuie sa sarbatorim si noi (copii) cum trebuie. pana atunci nu cred pt ca tocmai ne-am intors.
Imi e deja fff dor de ro! Noroc cu internetul asta!
Alex
Mult noroc!