Vrancea ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutari dragele mele!

Dana, ma bucur ca ati ajuns cu bine, sa ne mai scrii cand ai timp. Sper sa mearga totul bine si sa nu fi stresata!

Andreia, ma bucur ca ati avut vreme buna si v-ati simtit bine, am sa citesc si eu la calatorii.

Flori, nici un semn?

Kata, care Maruta?

Dragilor, nu am fost la concert. Era teoretic imposibil pt ca si eu si Lari am muncit pana la 6 seara..asa ca doar am vazut la televizor, am si plans cand am vazut cati s-au strans si la Robbie Williams (care de altfel nu prea imi place) cum cantau toti as one..Emotionant si ma gandeam cum e sa fii artist si 200.000oameni sa cante ca unul melodiile tale..

A fost un concert care va ramane in istorie ca cel mai cel. Superb..nu am cuvinte..Si zic si eu ca si Iselin ca cel de la Londra a fost de departe cel mai bun. Bravo Bob Geldof si sper ca Africa sa beneficieze de tot sprijinul!

M-am tuns vineri, parul e scurt cam ca al Andreei Esca (daca mai e tot asa rotund)..nu am apucat sa ma vopsesc, sper we urmator. Cert e ca sunt multumita, par mai copila cu freza asta si e foarte bine asa.

Va pup pe toate, ieri am fost la restaurantul romanesc, o serie de peripetii, va invit sa citit la Romani din Anglia la Calatoriile sufletului cam cum a fost..

Pupiloi, o saptamana usoara si relaxata!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Kata, bun venit! Te rog sa ne povestesti cum arata marea anul asta? Eu n-am vazut-o anul trecut si ma tot gandesc daca oi ajunge macar in vara asta. Acum 2 ani apa era tare murdara in Eforie Nord si m-a cam dezamagit.

Motanik am citit ce ai scris la Calatoriile sufletului despre restaurantul Britania... Inca sunt sokata ... chiar credeam ca romanii au inceput sa invete cate ceva despre comert si restaurante, mai ales daca mai pleaca si pe "afara" si au slava Domnului de unde sa se inspire. In Bucuresti sunt foarte multe restaurante in care merita sa mergi fara emotii si cu mancare foarte rafinata si gustoasa. Pai au tot dreptul englezii care calca prin "restaurantul" ala sa-si faca o impresie de 2 lei despre noi, cand ei vad un asa esantion de Romanie. Of, Doamne, chiar ma doare nepasarea unor oameni ca astia.

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alex, la faza cu scaunel de bicicleta nu te pot ajuta, ca spre rusinea mea nu stiu sa merg pe bicicleta (desi am). Stii cine cred ca stie? Cristina (Tinatache), am citit odata cum a cazut cu Andra cu bicicöeta si copila era in scaun........

Da, am terminat cibernetica, dar sectia de statistica.Si tu?

Dana, ma bucur ca ati ajuns bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

HELBI, bine ai venit .Sper ca ai reusit sa te destinzi si sa te odihnesti .
DANA,
FLORI,?
DIDI,viata e un lung prilej de invataminte , unele mai bune altele mai rele .Cred cu tarie ,ca fiecare om are o parte buna ,si pe aceea trebuie sa o cautam si sa o descoperim intotdeauna.Restul nu conteaza.
PRIXI, !
MOTANIK, imi pare tare rau ca nu ai ajuns la concert.

SI nu in ultimul rand: LA MULTI ANI !AMERICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimieata!
Ieri am umblat toata ziua prin oras.Sotul meu si-a cumparat costumul de mire.Arata foarte bine in el.M-am emotionat tare.

Astazi plecam spre Focsani.Stam vreo 2,3 zile.Nu voi avea acces la internet.Maine mergem la restaurant sa stabilim meniul.

Va pup pe toate si mai vorbim!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza Doamnelor si Domnilor!

Am citit tot..dar abia acu am reusit sa scriu. Robert a facut ieri cam toata ziua febra si i-am pus pana la urma supozitor cu paracetamol ca imi era mila de el. si a facut si nanitza mai bine. acu doarme asa ca am timp de umblat pe aici pe colo...adika pe forum!!!

Au fost si aici focuri de artificii de ziua Americii dar cu BB bolnavior unde sa te duci. insa dimineatza la 7 era fresh.

Andra , am citit ieri patzania ta de la restaurantul romanesc si am aceleasi cuvinte precum Sim. Rusinica sa le fie. Sincer, imi pare rau de toata nesimtirea unora. Spre ex aici cand mergem la restaurant alegem restaurante "nationale". cel mai mult imi plac cele mexicane si thailandeze. Au mancarea condimentata pe care o ador. Asa ca ei pierd mult dar noi ca imagine si mai mult.
Insa, un lucru mi s-a parut interesant in tot ceea ce scrii tu. Ai un talent extraordinar de a compune povestioare ca io una, chiar aveam impresia ca eram cu voi duminica. Cred ca o sa fii o profa extraordinara.
Si referitor la profi, io am avut unul de economie Chelaru, extraordinar ca prof, si inca una Deac dar era de biologie si nu prea ma incanta pe mine prea mult, biologia bineintels. Insa erau niste oameni extraordinari...Hai ca ma repet

Kata Te-ai bronzat? cum s-a comportat Robertzelul tau la apa?

Lori,, sunt de acord cu ceea ce spui tu

Andreia,, da si io am terminat CSIE, Sectia Cib in 2000.

Dana poze vrem si noi!
Imi este tare dor de Bucuresti..noi locuiam in Dr. Taberei si de Vrancea

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Poze la costum nu am acum.Dupa nunta...
Pupici!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza fetelor!

Va trimit pupici din Londra unde e cald si frumos.
Danutza, asteptam vesti de la tine. Tu ai luat rochita?

Flori, nici o veste?

Didi, Sim, aveti mare dreptate..mai mare rusinea. Am fost data trecuta la un restaurant englezesc si nici nu se poate face comparatie.

Didi, abia astept sa ma intorc in invatamant, mi-e asa un dor de scoala si de copii...chit ca mai aveam zile cand ziceam ca mi-a ajuns pana in gat!

Ce va fac puii fetelor? Sper ca toata lumea e bine, eu iar am de munca o gramada asa ca ma retrag si mai vb mai tarziu.

Sa nu uit, Roxi vrei absentza?

Pupici

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Didi sanatate multa puisorului. Of, tare e mai greu cand ai sufletelul bolnav si nu stii ce sa-i faci sa nu mai sufere!
Na, ca mi-ai starnit amintiri din tinerete: pai si eu i-am avut profi si pe Chelaru si pe Deac! Sunt oameni de toata isprava. Eu am avut treaba si ca profesoara prin Cuza vreme de un an de zile (ca mai mult n-am rezistat cu salariul ala) si m-am convins de un lucru: cei pe care elevii ii simt oameni la ore, asa sunt tot timpul, cei care o fac pe shmekerii (prin orice metode), nu merita efortul de a zabovi prea mult prin preajma lor.

Andra i-am povestit sotului meu despre patania cu bodega romaneasca (altfel nu-mi vine sa-i spun) si stii ce mi-a zis: "Ei, uite are inca o dovada ca a facut bine cand a plecat de pe aici. Oamenii nu se schimba oriunde s-ar afla, iar educatia daca ai primit-o de acasa o ai, daca nu, poti sa traiesti in mijlocul civilizatiei ca faci tot ce stii tu "mai bine".

Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza domnelor si domnilor!

Flori, unde esti? tu scriai la cafeaua de dimineatza.

Doamnelor, hai ca va aduc io pe prima pagina ca abia am gasit subiectul.

Alex

Mult noroc!

Mergi la inceput