Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MAMALUIDAVID, COOKIE ... pupici la pitici, sa creasca mari si frumosi!...

MEY... sa nu-mi deochi bietu... doarme (in casa) de la ora 15.10 si e 18.34 ... Si partea tare... nu e prima data: alaltaieri a dormit la pranz vreo 2 ore jumate, aseara m-a adus MIKI acasa si a dormit piticul vreo 3 ore de l-am trezit bagandu-l in apa de baitza...... MIKI... ONITZA... ce parere aveti???????????

AIME... sanatate puiului mic!...

RALUCA... sa stapanesti sanatoasa masina si fara evenimente!...

FETELE... multzam de aprecieri la adresa bietului meu...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Stiam eu ca trebuia sa mai zic ceva... MIEKE... bine ai venit printre noi!...

Fetele... da sa va zic alta si mai tare... cum a adormit fii-miu... Mi-a urlat de m-a capiat vreo 2 ore, i-am dat la ora normala sa manance, si dupa masa era linistit da cu ochii cat cepele... Cum eu eram tare obosita..., vazand pe ochii lui ca nu are nici un gand... l-am pus in patutz la el si m-am culcat...M-am trezit dupa o ora... si fii-miu dormea... si doarme si acum... Ptiu sa nu-l deochi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Loreena fetita ta e foarte frumoasa, vad si plimbareata.Mi-a placut rochita cu fluturasi foart mult.Uneori m-as prosti si eu sa-l imbrac pe Alex cu rochite..., de aia m-am bagat pe lista 2006...

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Pai ce sa zic...brava !!!.Sa mai vii pe la noi ca se iau unul dupa altul.Bineinteles doar partile bune ale fiecaruia.Si noi am dormit amandoi pana acum, adica vreo 3 ore jumatate

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ce de mamici si bebelaci noi. Bina ati venit tuturor!

Loreena, ai o papusica de fetita, sa-ti traiasca! Mai, dar toate aveti copii cu ochi albastri?

Mama, Miki, 3 ore jumate?!?!!?!? Sunteti tari! Mie mi-au facut-o azi piticii, au dormit ambii numai de la 2 la 4 , si tocmai cand ma hotarasem sa ma intind si eu un pic, erau fresh amandoi (astia ai mei vad ca functioneaza in simbioza, dorm amandoi la fel de mult-sau la fel de putin dupa amiaza! Ghinion!Dar m-am hotarat sa ma razbun; maine dupa ce ii culc ii las cu Catalin si plec in vizita la finii nostri!Sic!

Poate macar maine va fi frumos , sa putem iesi!Un Herastrau, ceva? Se aboneaza cineva?

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

In concluzie: a dormit 4 ore si un sfert!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Loreena, am luat eu trigonella de pe net dar la mine nu a avut nici un efect :-(
Nasha mea luase niste seminte (de la o sursa din Grecia) si a zis ca i s-au umflat sanii imediat. I-am dat si ei pastilele pe care le-am gasit eu pe net si nici la ea n-au avut efect.
Galactogilul e eficient de cele mai multe ori :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

uraaa fetelor, azi am fost la control la doctora de familie si ne-a dat ok pt mers la mare.Maine mergem la infectioase la control daca zic si ei ca e bine duminica suntem pe plaja.Ce ma bucur.
Si mai am un motiv de bucurie, azi am luat de la mica publicitate Teatrul magic de la Philips exact la juma de pret, vroiam de mult sa iau dar mi s-a parut un pic cam scump.Bine ca am asteptat, aveam retineri sa iau lucruri folosite dar...uite ca am facut-o si nu-mi pare rau, e aproape ca nou.
Loreena, e bun Galactogilul nu zic nu, am luat si eu cat china, mai la urma mi-a recomandat o tanti sa iau seminte de fenicul de la plafar, sa le mestec si sa le tin sub limba si chiar mergea, se simtea.Sau imi faceam ceai, un piculet mai tare.
Mai scriu maine, acum fac bagajele, sunt oficial si de-adevaratelea in concediu acum.Pupici.
Felis, m-am grabit si am uitat Id-ul de pe YM, cornelfelis ca la poze sau feliscornel ? ce cap sec sunt

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by roserb
Mie mi-au facut-o azi piticii, au dormit ambii numai de la 2 la 4 , si tocmai cand ma hotarasem sa ma intind si eu un pic, erau fresh amandoi

"NUMAI de la 2 la 4"????Pai eu as zice saru'mana daca ar dormi Radu 2 ore legate ziua.

Didutza,felicitari lui Dennis care merge de-a busilea.Baiat mare,ce mai!Asa am citit si eu,ca e normal daca la inceput da cu spatele.

Loreena si Mieke,bine ati venit .Vad ca ne inmultzim pe zi ce trece.

Radu nu prea mai vrea sa pape cu linguritza.De vreo 2 saptamani apuca hotarat ceasca in care e mancarea.O trage spre el cu ambele maini si bea sucul de fructe sau supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Mai ce bine e sa stai afara pana mai tarziu, bebeii mei au "cazut la datorie" imediat ce au baut lapticul ... asa mai zic si eu , da sa vedem si cat de mult o sa doarma, mai ales stitzi voi cine, nu dam nume ca se supara

Loreena - BINE ATZI VENIT !!!! Ce mandretze de fetitza e Carla sa o mananci nu alta

Eliza5
- Tzinem pumnii stransi pt. vreme frumoasa la mare sa vedem si noi poze de la plaja cand va intoarcetzi.

Jasmine
- ce baiet mare ai draga cuscra, auzi tu la el sa bea din ceasca, mai mai ce ginerica am !

for2nity - sa dea Domnul sa fie bine maine la control, Va uram concediu placut !!!

Felis - mama, mama ce cumintzel de copilas ai ! ai mei cand dorm 2 ore legate ziua sunt in al 9-lea cer , Daria mai doarme uneori 3 ore jumate da mai rar in nltima vreme, teroristii astia mici dorm cate o oara sau mai rau 45 min de vreo 3-4 ori pe zi, de ... copii si copii. Pupam pe Mihai !

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput